Horoscop lunar Capricorn ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie nativii Capricorn incep sa fie preocupati mai mult de bani decat de a-si manifesta autoritatea, de a face ordine cu cei din jur În anul 2020 nativii zodiei Capricorn au avut de întâmpinat probleme legate de personalitate care a suferit transformări radicale. Transformările au fost foarte evidente și au constat în schimbări la nivelul comportamentului, al modalității în care nativii sunt responsabili de acțiunilor lor și la nivelul percepției asupra spiritualității, a nivelului intelectual al nativilor. Sfera lor de cunoștințe s-a lărgit, și-au mărit capacitatea de înțelegere pentru lucrurile cu adevărat importante. Horoscop Capricorn ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ești predispus la dureri de spate sau ale încheieturilor, îndeosebi la mijlocul perioadei. Spre sfârșitul acestei perioade este posibil să te confrunți cu viroze respiratorii, insomnii, probleme de natură psiho-emoțională. Este recomandat să faci mai multă mișcare în natură, să mergi mai des la sala de sport, eventual să urmezi o cură cu vitamine. Reușești să te mobilizezi în momente de tensiune trecând cu ușurință de la starea de oboseală la cea în care ești plin de energie, dornic să acționezi în direcția aleasă de tine. Horoscop Capricorn ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Începutul unui nou an va fi complet natural pentru Capricorni și probabil că nu vor simți prea multe schimbări la comportamentul lor. Mai presus de toate, punctele forte vor deveni mai evidente. Veți putea stabili cu claritate ce vreți să realizați în acest an și, de la bun început, veți avea mult noroc datorită Soarelui.Deși veți încerca să suprimați influența acestei planete în ianuarie, veți fi controlat de dorința de a prelua controlul asupra altor persoane din jurul dumneavoastră. La locul de muncă, performanțele dumneavoastră pot crește deoarece veți încerca să obțineți o promovare sau o mărire de salariu. Totuși, succesul în sine va veni în primul rând din munca în echipă. Horoscop lunar Capricorn ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn ianuarie 2023 – prognoză

În această lună este important să te lași ghidat de ceea ce îți spune sufletul, intuiția, să te preocupi mai mult de propria persoană, învață cum să dăruiești, să fii deschis la nou, la progres. Fixează-ți obiectivele cu claritate și nu te abate de la drumul tău, indiferent de părerile celor din jur. În prima parte a lunii te bucuri de idei care te vor ajuta să trasezi proiecte noi, cu impact pe termen îndelungat, ai ocazia să dai startul unor colaborări favorabile pentru progresul personal și profesional. Te remarci în anturaj prin bună dispoziție, umor, diplomație reușind să atragi de partea ta oameni pe care te poți baza la greu. După data de 19 ianuarie ești preocupat să îți dezvolți abilitățile, să pui în valoare resursele de care dispui pentru a câștiga mai mulți bani. Pot apărea cheltuieli neașteptate, pentru plata unor facturi sau pentru a veni în ajutorul unei persoane dragi. Se recomandă prudență în ceea ce privește achizițiile pe care le faci, îndeosebi în a doua parte a lunii. La mijlocul lunii nu este un moment potrivit pentru a accepta o nouă ofertă de colaborare. Deviza ta, în această lună, este: „Munca unui om se poate plăti. Caracterul, cultura lui, nicicând.” Mihai Eminescu

O familie

La începutul anului, fiecare Capricorn va simți o anumită încetinire a ritmului vieții. Nu vor abunda de idei revoluționare sau ambiție excesivă, dar asta nu înseamnă că nu vor fi fericiți. Dimpotrivă, chiar vei fi bucuros că nu este nevoie să te grăbești nicăieri. Ianuarie te va determina să te implici în activități liniștite, cum ar fi citirea cărților, plimbări în natură sau un weekend de relaxare împreună cu partenerul de viață. Îți vei organiza mintea și, prin urmare, vei fi pregătit în viitor pentru tensiunea de la locul de muncă.

Carieră

În această perioadă te identifici mai mult cu profesia ta, încerci să te perfecționezi, să acumulezi informații noi, să te remarci în mediul de lcuru sau demarezi un nou parteneriat de la care aștepți și beneficii materiale. Realizările din domeniul profesional depind foarte mult de tine, de capacitatea ta organizatorică, de seriozitate, de modul în care gestionezi relațiile cu șefii și colegii de muncă. Este o lună în care ai vrea să recuperezi un timp oarecum pierdut, în care se pare că nu ai acumulat resursele materiale de care ai nevoie pentru a-ți împlini un ideal profesional. Nu vor lipsi însă răsturnările de situație, impulsivitatea, certurile pe tema banilor, a relației de colaborare, în intervalul 9 – 27 ianuarie. La sfârșitul lunii este recomandat să nu te grăbești și să semnezi un contract de colaborare care implică și investiții financiare consistente. Banii reprezintă un punct sensibil, îndeosebi în preajma datei de 18 ianuarie, atunci când pot apărea pierderi financiare datorită intervenției venite din partea unor dușmani ascunși. Nu este exclus să fii nevoit să cheltui bani pentru propria sănătate și astfel nu mai reușești să cumperi un obiect de valoare la care visai de mult timp. Indiferent de limitările și preocupările care țin de casă, familie sau propriul copil, ai capacitatea de a te ocupa și de carieră, de relația cu colegii sau superiorii. Acordă o atenție specială la perioada din jurul datei de 30 ianuarie, atunci când este posibil să apară unele probleme în zona profesională sau ca urmare a unei investiții făcute în trecut. Cert este că va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește lansarea de proiecte, implicarea în noi parteneriate, în relația cu subalternii sau colegii, mai ales în preajma datei de 23 ianuarie. Nu te grăbi să acționezi sub impulsul de moment, ci așteaptă să se clarifice aspectele care țin de domeniul profesional. Este o perioadă în care se cere mai multă prudență în privința banilor, a cheltuielilor sau a plăților pe care ești nevoit să le faci către diferite instituții importante, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa influențat de părerile celorlalți, îndeosebi atunci când vine vorba despre investiții, cheltuieli care vizează casa, bunurile imobiliare.

Dragoste

Încă din data de 8 ianuarie te bucuri de admirație venită din partea sexului opus având ocazia să faci un pas important și să dai startul unei relații de durată. Este o perioadă benefică pentru romantism, distracții, pasiune reușind să îți exprimi cu mai multă ușurință dorințele, așteptările pe care le ai de la persoana iubită. Chiar dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj vei avea ocazia să observi cât de ușor este să atragi atenția perechii tale, ba chiar ai sentimentul că te reîndrăgostești. Dacă au existat animozități în relația de cuplu, în ultima perioadă, luna ianuarie îți aduce șansa de a a reechilibra relația, de a vedea dintr-o perspectivă pozitivă partenerul de viață. La jumătatea lunii se recomandă prudență în relația cu un fost iubit. Ești tentat să revii asupra unei relații considerând că trebuie să mai acorzi o șansă. Nu vor lipsi reproșurile, regretele sau ai senzația că în spatele acestor discuții, tatonări se află interese materiale. Cercetează aceste evenimente dintr-o nouă perpectivă fiind mai detașat. Din data de 13 ianuarie ai șansa să primești răspunsuri interesante, vis-a-vis de o nouă relație de dragoste pentru care simți că merită să dedici mai mult timp. Ai nevoie de romantism, să te eliberezi de un trecut amoros nu prea plăcut. Ai de partea ta șansa de a o lua de la început, de a-ți demonstra ție că poți dărui, poți iubi, poți oferi cele mai romantice momente chiar dacă mulți din anturajul tău te percep ca pe o persoană rece, distantă, incapabilă să iubească în mod profund, adevărat. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se cere prudență la modul în care îți gestionezi finanțele întrucât, de la aceste probleme financiare ar putea să se declanșeze certuri destul de neplăcute, menite să dezechilibreze relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 23 ianuarie. Nu aștepta ca partenerul să facă schimbările necesare, ci schimbă-ți atitudinea, modul în care conversezi, felul în care te adresezi acestuia, așteptările pe care le ai. Treci acum printr-o serie de transformări profunde, atât în plan personal, cât și relațional astfel că este recomandat să conștientizezi care îți sunt defectele dar și calitățile întrucât trebuie să ai puterea necesară pentru a face o schimbare importantă, în relația cu partenerul de viață. Fii responsabil, optimist, învață să te ierți și cu siguranță vei primi iubirea de care ai atât de multă nevoie.

Horoscop Capricorn ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

Trecerea planetei Saturn în zodia Vărsător, zodia viitorului, în data de 17 decembrie, urmată de planeta Jupiter în 18 decembrie, ne deschid cumva ochii, conștiința asupra drumului pe care îl avem de parcurs de acum înainte. Saturn vine cu explicații destul de clare, de concrete. Jupiter este mai elevat și ne trasează strategia de viitor față de care trebuie să fim atenți și avizați ca să o putem înțelege. Atenție deci la semnale! Dar nu este numai atât. În 21 decembrie, Saturn și Jupiter se întâlnesc și vibrațiile lor se adună într-un mănunchi indestructibil: acum vedem cu adevărat încotro ne îndreptăm, ce avem de făcut, care este lecția pe care a trebuit să o învățăm fiecare. Atunci, în 21 decembrie se întâmplă ceva! Această conjuncție are loc o dată la 20 de ani și de obicei începe o etapă importantă. Pentru nativii Capricorn începe o etapă în care calitățile lor cele mai de preț sunt dezvoltate de fiecare nativ în parte și puse în valoare în diferite activități. Caracterul pragmatic al aspectului, a ceea ce transmite aspectul nativilor Capricorn, le este la îndemână și astrologul zodiacool.ro afirmă că pentru aceștia poate să înceapă o perioadă care cumva li se potrivește, este pe gustul lor și pur și simplu se simt bine atunci când își văd realizările și sporul de calități. Dar toate acestea nu vin de la sine. Planetele predispun, omul este acela care trebuie să se deschidă și să își manifeste vibrațiile benefice. Ziua de 21 decembrie are o semnificație deosebită în fiecare an. Anul acesta, datorită aspectelor atât de importante, am lăsat în planul doi semnificația acestei zile în care Soarele intră în zodia Capricorn.

Bani

Nativul constată că începe să fie preocupat mai mult de bani, de administrarea posesiunilor de valoare pe care le deține decât de a-și manifesta autoritatea, de a face ordine cu cei din jur. Începutul lunii pune nativii Capricorn într-o stare emoțională foarte intensă și stresantă. Unii dintre nativi au probleme cu angajații. Sunt în situația de a trebui să înțeleagă problemele acestora și spiritul responsabil al nativilor nu acceptă sentimentalisme. Pentru nativi este numai și numai graficul, organizarea și atât. Nu înțelege sau nu dorește să înțeleagă emoții și altfel de nevoi decât cele care țin de îndeplinirea îndatoririlor.

Relaţii

În data de 4 decembrie, pentru câteva ore, toate planetele care reprezintă iubire, sensibilitate, frumos, armonie în suflet fac un frumos trigon pe semne de apă. Deschiderea sufletească este imensă inclusiv pentru acești nativi atât de sobri, dar ei nu înțeleg să se manifeste, nu înțeleg să își exteriorizeze sentimentele și dezaprobă manifestările emoționale ale celor din jur. Pentru nativii Capricorn deschiderea emoțională poate însemna înțelegerea mai profundă a celor din jur. Simt ce se întâmplă, îi simt pe cei lângă care este și în acest fel au o informație care nu este deloc de neglijat. Sfârșitul lunii decembrie este unul foarte interesant și poate pentru mulți dintre nativii Capricorn, definitoriu. Pentru că sfârșitul anului definește destul de clar ce a dorit anul 2023 de la noi și care sunt semnalele pentru viitor. Intrăm în iarna astronomică și după care ziua începe să crească. Și în fiecare an ziua de 21 decembrie le aduce nativilor Capricorn energie, lumină, vizibilitate, strălucire. De data aceasta personalitatea transformată a nativilor este întărită de căldura Soarelui așa cum este întărit lutul în cuptoare.  Luna Plină din data de 30 decembrie, ultimul eveniment al lunii decembrie, dar și a anului 2023, se așează pe domeniul relațiilor. „Eu sunt” față în față cu „noi suntem”. Nativii au în față partenerii de care au nevoie și Soarele îi luminează pe nativi pentru ca să poată identifica cât mai bine pe cine au alături, pe cine să aleagă, pe cine se pot baza.

Noroc

Transformările personalității continuă, dar nu la aceeași intensitate. Deoarece am trăit și trăim în continuare o perioadă cel puțin ciudată, fiecare dintre noi dorește să știe care este momentul în care am putea depăși această perioadă. Momentul se depășește, în general, când înțelegi ce s-a dorit de la tine. Cu atât mai mult se întâmplă acest lucru când este vorba de situații dramatice. Ei bine, trecerea planetelor Saturn și Jupiter, aproape în același timp în zodia Vărsător are un impact deosebit asupra întregii omeniri. Pentru nativii zodiei Capricorn trecerea este de la personalitatea lor către valorile materiale, către posesiuni, inclusiv valorile interioare, acea parte a personalității care constituie calități în lumea materială.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iunie 2022

Pentru nativii Capricorn, luna iunie este cea a transformarilor in domeniul personalitatii. Aceasta a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.