Horoscop lunar Capricorn februarie 2023

Horoscop Februarie Capricorn: nativii duc o lupta cu veniturile personale, trebuie sa invete sa-i gestioneze corect Pentru nativii zodiei Capricorn este o situație destul de delicată, în special la începutul lunii februarie. O concentrare de energii și de interese pe domeniul banilor face din nativi fie niște risipitori fără nicio limită, fie niște zgârciți capabili să renunțe inclusiv la unele lucruri strict necesare pentru ca să salveze bani, zic ei. Horoscop Capricorn februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a lunii pot apărea tot felul de evenimente neprevăzute menite să îți dea viața peste cap dar și sănătatea propriului organism. Apelezi la tot felul de tratamente, schimbi medicul pentru că nu ești mulțumit de răspunsurile pe care le primești. Până în data de 21 februarie nu se recomandă să faci analize medicale. Se recomandă mai multă atenție în ceea ce privește posibilele probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, te confrunți cu insomnii, viroze, infecții ale sângelui, îndeosebi în prima parte a lunii. Evită să depui un efort fizic intens, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie, atunci când ești predispus la accidente. Horoscop Capricorn februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În februarie, Capricornii vor simți nevoia să ia o pauză de la agitația zilnică. Unii vor avea nevoie de o zi liberă, alții vor merge la spa, iar cei care au obosit să-i asculte pe alții se vor gândi chiar să călătorească în străinătate. Într-adevăr, vă veți simți mai bine dacă vă odihniți și vă va ajuta să vă pregătiți pentru sosirea primăverii.Veți fi predispus în special la dureri de spate și articulații în prima jumătate a lunii, așadar nu ar trebui să planificați nicio activitate solicitantă. Dacă suferiți de o afecțiune a pielii, s-ar putea să se înrăutățească pentru o perioadă. Horoscop lunar Capricorn februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii pot avea loc loc evenimente favorabile, îndeosebi în privința banilor veniți din muncă proprie, a talentelor, abilităților personale pe care ai ocazia să le valorifici din plin, în sensul atragerii progresului în plan material. Este recomandat să investești cu mai multă precauție sau să amâni deciziile financiare pentru a doua parte a lunii. Din data de 18 februarie este momentul potrivit să recuperezi timpul pierdut, în ceea ce privește studiile, cursurile abandonate din diferite motive. Sunt favorizate aspectele care vizează călătoriile, școala, comunicarea scrisă și orală, relația cu rudele apropiate, ești mult mai atent la relația cu cei din mediul apropiat, la modul în care îți exprimi propriile argumente. Deviza lunii, pentru tine, este: „Prietenii sunt rudele pe care ți le faci.” Eustache Deschamps

O familie

În această lună, nu vei avea probleme de comunicare cu cei din jur, ceea ce înseamnă că discuțiile despre lucruri obișnuite, dar și despre sentimentele tale, nu vor fi o problemă pentru tine. Capricornul se va deschide după o lungă perioadă de timp și, datorită acestui fapt, va avea ocazia să atragă în viața sa oameni cinstiți, cu care împărtășește aceeași viziune. Apar noi prietenii interesante, la care nici măcar nu ai fi visat vreodată. Urează-le bun venit cu toată inima acestor relații noi și luna februarie va fi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale.

Carieră

Ai sentimentul că, oricât de mult ai munci, parcă tot nu primești banii pe care îi meriți și de care ai mare nevoie. Cert este că ai nevoie de mai multă organizare, de crearea de strategii mult mai eficiente, adaptate la mediul tău de lucru, la modul în care colaborezi cu colegii și șefii. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-is de bani, contractul de muncă întrucât pot apărea pierderi neașteptate datorate oboselii, neatenției, îndeosebi până în data de 21 februarie. Încă de la începutul lunii ești predispus la pierderi de bani, furt, păcăleli, conflicte cu autoritățile. Nu este exclus să faci cadouri destul de costisitoare persoanei iubite, la începutul acestei perioade. Este bine să eviți orice conflict cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, întrucât există predispoziția de a te confrunta cu tot felul de pierderi, obstacole în plan profesional, pe tot parcursul perioadei analizate. Acordă o mai mare atenție la acuzațiile pe care le aduci fiind important să vezi dacă merită să dai startul unui conflict. Ești inspirat, plin de idei inovative, ambițios, îndeosebi din data de 25 februarie ceea ce te va avantaja să obții ceea ce îți dorești în plan profesional reușind să valorifici din plin anumite abilități dar, cu toate acestea, se pare că tot vei atrage necazuri care îți vor da anumite proiecte profesionale peste cap. Ești pus pe treabă, te perfecționezi, poți să primești o diplomă care te va ajuta să obții o funcție de răspundere care îți va aduce mai mulți bani la salariu. În preajma datei de 25 februarie este posibil să apară noi oportunități de creștere a veniturilor sau reiei discuțiile, negocierile cu un angajator. Nu trebuie să te grăbești și să semnezi un contract. Pe tot parcursul acestei luni este recomandat bine să o lași mai ușor cu investițiile în domeniul imobiliar, dezvoltarea unui hobby de la care speri să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Există riscul să pierzi bani fiind tentat de jocurile de noroc.

Dragoste

În această lună, oricât de mult ai încerca să găsești un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele amoroase se pare că nu vei reuși. Este nevoie de mai multă atenție din partea ta la ce anume se vrea în cadrul relației sentimentale. Este posibil ca ceea ce vrei tu să nu fie de acord cu dorințele persoanei iubite și invers. Ești perceput ca fiind pragmatic, rece, preocupat de latura materială. Este o lună în care, fie că ești sau nu angrenat într-o relație de cuplu, are loc o schimbare de perspectivă asupra modului în care privești relația de iubire. În preajma datei de 10 februarie se rediscută aspecte neplăcute cu persoana iubită. Ești nevoit să faci compormisuri și de aici să apară tot felul de pierderi, inclusiv de natură materială. Cert este că ai face bine să eviți să amesteci viața sentimentală de cea materială. În primul decan al lunii va trebui să dai dovadă de prudență, discreție, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață. Evită să dai curs bârfelor venite din partea rudelor apropiate, îndeosebi la mijlocul lunii februarie. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, în a doua parte a lunii putem să vorbim despre multă muncă și dedicare punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice din relația de mariaj. Te simți bine acasă, alături de cei dragi, de partenerul de viață fiind astfel echilibrat din punct de vedere afectiv, emoțional, cât timp ești susținut de persoane dragi. Va trebui să fii prudent, atunci când vine vorba despre bugetul comun al familiei și să te sfătuiești cu partenerul de viață, în ceea ce privește achizițiile costisitoare pe care vrei să le faci, chiar dacă este vorba despre amenajarea propriei locuințe. Dacă ești celibatar în prima parte a lunii se poate observa o mare nevoie de aventură asumându-ți destul de multe riscuri. Este posibil să renunți la o relație de amor de dragul unei noi noi relații, care te ia oarecum prin surprindere.

Horoscop Capricorn februarie 2023 – la ce să te aștepți?

De parcă nu era suficient că vă manifestați un mare și variat număr de calități din data de 1 februarie când Venus intră în zodia Vărsător, vi se adaugă un farmec deosebit. Vă simțiți bine așa cum sunteți. Din punct de vedere al sănătății există predispoziții pentru afecțiuni care se manifestă la picioare, respectiv gambele și lavba piciorului. Și aceasta pentru toate zodiile. Dar pentru fiecare motivul este altul. Voi trebuie să vă relaxați puțin cu privire la bani.

Bani

Dar cel mai puțin avantajați de aspect sunteți acea parte a nativilor care au de cheltuit sume de bani pentru copii. Aceștia au niște nevoi pe care vi le prezintă. Sunt sume care vă trebuiesc neapărat, că ce nu facem pentru copii, și pe care cu efort le dislocați. În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, un amalgam de planete pe zona banilor și a valorilor personale, fiecare cu vibrație ei, fiecare încercând să își impună influența. Sfatul astrologului zodiacool.ro este să apelați la consultanți în cazul în care doriți să faceți o investiție sau o tranzacție importantă. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și este bine să începeți să vă gândiți la ce tranzacții doriți să faceți, cu rezerva că Mercur încă este în retrogradare și mai degrabă ar fi de dorit să vă deblocați chestiuni rămase din trecut nerezolvate. Ziua de 21 februarie este ziua când planeta Mercur își reia mersul direct. Liber la cumpărături, la tranzacții. Acum se limpezește ceva în tot raționamentul pe care v-ați bazat luna aceasta.

Relaţii

În data de 25 februarie planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești. Zona banilor se mai relaxează, poate rațiunea limpezită a mai disipat din tensiuni. Începe o perioadă în care comunicarea este importantă și, ar zice astrologul zodiacool.ro, felul în care vă mișcați. Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie vă atrage atenția asupra faptului că poate este momentul să luați legătura cu o persoană căreia îi datorați în parte evoluția voastră, un mentor la care țineți și care v-a oferit mereu protecție. Nimic din ce aveți, nimic din ce recunoașteți la voi nu vă convine sau dimpotrivă, vă ridică moralul până la culmi nebănuite. Și, zice astrologul zodiacool.ro, că aveți, și într-un caz și în celălalt, cu persoana iubită, o atitudine de dominație. Și de aici, tensiuni.

Noroc

O altă parte a nativilor sunt concentrați pe acel tezaur personal compus din calitățile personale cu care ați fost înzestrați sau pe care le-ați dobândit cu voință și efort. Vă conștientizați valoarea personală, dar conștientizați și că aveți niște sume de bani pe care trebuie să îi gestionați într-un fel sau altul. Poate chiar unii vor investi într-un obiect de valoare, poate de artă. Alegeți, bucurați-vă de priveliște, dar nu cumpărați efectiv până de Mercur nu iese din retrogradare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iunie 2022

Pentru nativii Capricorn, luna iunie este cea a transformarilor in domeniul personalitatii. Aceasta a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.