Horoscop lunar Capricorn decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie nativii Capricorn incep sa fie preocupati mai mult de bani decat de a-si manifesta autoritatea, de a face ordine cu cei din jur În anul 2020 nativii zodiei Capricorn au avut de întâmpinat probleme legate de personalitate care a suferit transformări radicale. Transformările au fost foarte evidente și au constat în schimbări la nivelul comportamentului, al modalității în care nativii sunt responsabili de acțiunilor lor și la nivelul percepției asupra spiritualității, a nivelului intelectual al nativilor. Sfera lor de cunoștințe s-a lărgit, și-au mărit capacitatea de înțelegere pentru lucrurile cu adevărat importante. Horoscop Capricorn decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care ar fi bine să dai dovadă de precauție în privința propriei sănătăți putând apărea tot felul de probele datorate, în primul rând, grijilor, stresului. Este posibil să recidiveze o problemă mai veche de sănătate și să fie nevoie de intervenția urgentă a medicului, pe la jumătatea perioadei. Te poți aștepta la o sensibilitate crescută a sistemului nervos sau a căilor respiratorii, plămâni, mâini, brațe. Există predispoziția la accidente, mai ales în preajma datei de 13. Poți fi nevoit să reiei un set de analize sau să schimbi tratamentul urmat deja. Ai grijă la regimul alimentar precum și la consumul excesiv de medicamente. Horoscop Capricorn decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Deși Capricornilor nu le plac evenimentele sociale mari, va fi puțin diferit în decembrie. Sărbătorile, reuniunile de familie și petrecerile corporative vă vor face să părăsiți zona de confort și, la început, veți fi foarte neliniștit, dar când veți ajunge, veți fi sub influența lui Mercur, așa că probabil vă veți afla în centrul atenției și chiar vă veți simți bine. În cele din urmă, veți fi bucuroși că nu ați găsit o scuză pentru a nu merge.În general, veți fi foarte mândri de dumneavoastră în această lună, deoarece veți face față tuturor obligațiilor într-un mod strălucitor și veți fi un sprijin real pentru cei dragi. Horoscop lunar Capricorn decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn decembrie 2022 – prognoză

Este o perioadă bună de introspecție, pentru a face o autoanaliză serioasă și de a reuși să descoperi ce anume îți place și ce nu, ce vrei să elimini din viața ta, care sunt cele mai adânci frici ale tale, traumele care te destabilizează dar și modul în care ai putea să aduci la lumină tot ce este mai bun și mai frumos în sufletul tău. În această lună ai sentimentul că renaști și Universul este de partea ta iar răul a fost, de fapt, spre binele tău. Iată că multe din evenimentele din trecut te-au condus către oamenii care te-au învățat să vezi partea frumoasă a vieții, te-au învățat să te vezi mai bun, mai puternic, să te lupți pentru cauze nobile pentru a avea sentimentul de împlinire. După data de 21, încet dar sigur, reușești să te pui în prim plan, să ieși în evidență printr-o atitudine mult mai optimistă, mai încrezătoare în propriile forțe de a răzbate, indiferent de obstacolele apărute în cale. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de felul în care te percep ceilalți știind cum să te pui în valoare. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș

O familie

În perioada Crăciunului, care se apropie, Capricornul ar trebui să fie răbdător. Nu este nevoie să te grăbești nicăieri, odihna este, de asemenea, foarte importantă. În plus, nu există un moment mai potrivit pentru odihnă decât luna decembrie. Oamenii din jurul tău îți vor aprecia prezența și vei realiza că există lucruri mai importante decât munca. Construirea de relații pline de înțeles este piatra de temelie a fericirii umane. Prin urmare, lasă grijile deoparte pentru o vreme și adâncește-te complet în conversații și activități cu familia și prietenii.

Carieră

Este o lună destul de agitată, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Perioada debutează cu o stare de încordare astfel că este recomandat să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii. Este posibil să apară unele probleme legate de taxe, impozite, ești nevoit să plătești daune sau reevaluezi un proiect, scotocești printre acte, documente importante pentru a face corecțiile necesare. Cert este că nu prea ai cum să te relaxezi, atunci când vine vorba despre domeniul profesional, îndeosebi în preajma datei de 13. Vor ieși la lumină multe secrete și te poți aștepta la competitori duri, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși. În a doua parte a lunii sunt favorizate acțiunile care țin de implicarea în cadrul unei organizații nonprofit, o asociație reușind să concretizezi anumite proiecte, să dai startul unor activități, îndeosebi în preajma datei de 30. Ai ocazia să pui bazele unei activități de lungă durată atrăgând atenția și susținerea unor persoane influente pentru a-ți îndeplini propriile țeluri profesionale. Din data de 21 sunt favorizate veniturile din muncă proprie, ai șansa de a găsi un loc de muncă avantajos, din punct de vedere financiar. Nu insista să dai startul unei colaborări, dacă observi că apar tot felul de obstacole, piedici menite să te avertizeze asupra unor intenții mai puțin corecte venite din partea unor colaboratori. Este semnul că nu este încă timpul să riști altfel poți avea tot felul de pierderi, probleme de natură financiară.

Dragoste

Este timpul să conștientizezi că marile probleme din cadrul relației de mariaj se datorează și faptului că ai ținut, poate, prea mult cont de bârfele, remarcile răutăcioase venite din partea celor care nu ți-au vrut binele. La început de lună ai ocazia să faci curățenie în relația cu prietenii și să observi ce merită să păstrezi în viața ta și ce nu. În preajma datei de 14 pot fi aduse la suprafață secrete care vizează o relație intimă, ceea ce ar putea să răscolească și mai mult problemele deja existente din relația de cuplu sau mariaj. Din data de 15 apar oportunități pentru a da startul unei relații sentimetale secrete dar care va juca un rol important în viața ta. Poate fi vorba despre nevoia de a te retrage departe de lume, de a trăi o idilă romantică, de a te bucura de pasiune și romantism. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj începutul de lună ar putea să te ajute să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Tot în această lună te gândești foarte serios să dai startul unei relații de mariaj așa că te poți aștepta la o cerere în căsătorie sau chiar tu ești cel care cere în căsătorie pe cineva alături de care te simți împlinit sentimental, îndeosebi din data de 21. În preajma datei de 30 ești predispus la reacții bruște, schimbări neașteptate în relația de cuplu ceea ce poate fi avantajos pentru tine, chiar dacă pe moment te simți epuizat, lipsit de curajul de a merge mai departe, de a schimba direcția. Este important să fii sincer cu propria persoană și s-o lași mai ușor cu trecutul, cu tendința de a te întoarce la foste iubiri care nu te-au făcut decât să bați pasul pe loc.

Horoscop Capricorn decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Trecerea planetei Saturn în zodia Vărsător, zodia viitorului, în data de 17 decembrie, urmată de planeta Jupiter în 18 decembrie, ne deschid cumva ochii, conștiința asupra drumului pe care îl avem de parcurs de acum înainte. Saturn vine cu explicații destul de clare, de concrete. Jupiter este mai elevat și ne trasează strategia de viitor față de care trebuie să fim atenți și avizați ca să o putem înțelege. Atenție deci la semnale! Dar nu este numai atât. În 21 decembrie, Saturn și Jupiter se întâlnesc și vibrațiile lor se adună într-un mănunchi indestructibil: acum vedem cu adevărat încotro ne îndreptăm, ce avem de făcut, care este lecția pe care a trebuit să o învățăm fiecare. Atunci, în 21 decembrie se întâmplă ceva! Această conjuncție are loc o dată la 20 de ani și de obicei începe o etapă importantă. Pentru nativii Capricorn începe o etapă în care calitățile lor cele mai de preț sunt dezvoltate de fiecare nativ în parte și puse în valoare în diferite activități. Caracterul pragmatic al aspectului, a ceea ce transmite aspectul nativilor Capricorn, le este la îndemână și astrologul zodiacool.ro afirmă că pentru aceștia poate să înceapă o perioadă care cumva li se potrivește, este pe gustul lor și pur și simplu se simt bine atunci când își văd realizările și sporul de calități. Dar toate acestea nu vin de la sine. Planetele predispun, omul este acela care trebuie să se deschidă și să își manifeste vibrațiile benefice. Ziua de 21 decembrie are o semnificație deosebită în fiecare an. Anul acesta, datorită aspectelor atât de importante, am lăsat în planul doi semnificația acestei zile în care Soarele intră în zodia Capricorn.

Bani

Nativul constată că începe să fie preocupat mai mult de bani, de administrarea posesiunilor de valoare pe care le deține decât de a-și manifesta autoritatea, de a face ordine cu cei din jur. Începutul lunii pune nativii Capricorn într-o stare emoțională foarte intensă și stresantă. Unii dintre nativi au probleme cu angajații. Sunt în situația de a trebui să înțeleagă problemele acestora și spiritul responsabil al nativilor nu acceptă sentimentalisme. Pentru nativi este numai și numai graficul, organizarea și atât. Nu înțelege sau nu dorește să înțeleagă emoții și altfel de nevoi decât cele care țin de îndeplinirea îndatoririlor.

Relaţii

În data de 4 decembrie, pentru câteva ore, toate planetele care reprezintă iubire, sensibilitate, frumos, armonie în suflet fac un frumos trigon pe semne de apă. Deschiderea sufletească este imensă inclusiv pentru acești nativi atât de sobri, dar ei nu înțeleg să se manifeste, nu înțeleg să își exteriorizeze sentimentele și dezaprobă manifestările emoționale ale celor din jur. Pentru nativii Capricorn deschiderea emoțională poate însemna înțelegerea mai profundă a celor din jur. Simt ce se întâmplă, îi simt pe cei lângă care este și în acest fel au o informație care nu este deloc de neglijat. Sfârșitul lunii decembrie este unul foarte interesant și poate pentru mulți dintre nativii Capricorn, definitoriu. Pentru că sfârșitul anului definește destul de clar ce a dorit anul 2022 de la noi și care sunt semnalele pentru viitor. Intrăm în iarna astronomică și după care ziua începe să crească. Și în fiecare an ziua de 21 decembrie le aduce nativilor Capricorn energie, lumină, vizibilitate, strălucire. De data aceasta personalitatea transformată a nativilor este întărită de căldura Soarelui așa cum este întărit lutul în cuptoare.  Luna Plină din data de 30 decembrie, ultimul eveniment al lunii decembrie, dar și a anului 2022, se așează pe domeniul relațiilor. „Eu sunt” față în față cu „noi suntem”. Nativii au în față partenerii de care au nevoie și Soarele îi luminează pe nativi pentru ca să poată identifica cât mai bine pe cine au alături, pe cine să aleagă, pe cine se pot baza.

Noroc

Transformările personalității continuă, dar nu la aceeași intensitate. Deoarece am trăit și trăim în continuare o perioadă cel puțin ciudată, fiecare dintre noi dorește să știe care este momentul în care am putea depăși această perioadă. Momentul se depășește, în general, când înțelegi ce s-a dorit de la tine. Cu atât mai mult se întâmplă acest lucru când este vorba de situații dramatice. Ei bine, trecerea planetelor Saturn și Jupiter, aproape în același timp în zodia Vărsător are un impact deosebit asupra întregii omeniri. Pentru nativii zodiei Capricorn trecerea este de la personalitatea lor către valorile materiale, către posesiuni, inclusiv valorile interioare, acea parte a personalității care constituie calități în lumea materială.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iulie 2022

Luna iulie ii gaseste pe nativii Capricorn un pic dezorientati. Acesti nativi sunt, de obicei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.