Horoscop lunar Capricorn august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Capricorn august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate. Te poți aștepta la momente de depresie, tulburări care țin de zona digestivă, renală sau de coordonare psiho-motorie. Nu exagera cu consumul de medicamente. Este posibil să schimbi tratamentul sau chiar medicul în încercarea de a găsi un remediu mai eficient. Te poți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, o senzație de disconfort emoțional, insomnii. Este nevoie de mai multă detașare de problemele cotidiene. Horoscop Capricorn august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Luna aceasta, Capricornii vor fi foarte pretențioși în relațiile lor. Vor cere o atenție constantă de la partener și nu se vor teme să o obțină într-un mod inadecvat. Dacă nu sunteți mulțumit de viața sexuală, gelozia poate agrava situația și ar putea să apară o ceartă.În ceea ce privește munca, probabil că veți fi indiferent în luna august. Vă veți concentra asupra activităților din timpul liber. Deși vă vor oferi un echilibru interior, ar putea duce la neîncredere din partea colegilor, deoarece vor fi nevoiți să finalizeze lucrări pe care dumneavoastră nu le-ați terminat. Horoscop lunar Capricorn august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn august 2022 – prognoză

În prima parte a lunii te axezi mai mult pe discuțiile care au legătură cu banii partenerului de viață, eventualele restanțe care țin de plata unor taxe și impozite, un credit bancar. Nu este cazul să iei decizii definitive, ci să observi cu mai multă atenție ce anume ai de schimbat în propria atitudine și apoi să ai tot felul de pretenții de la relația cu celălalt. Te remarci prin energie interioară deosebită, ambiție, curaj și energie pe care ai ocazia să le folosești în sens constructiv, pozitiv. Nu este exclusă reformularea unor contracte care țin de o moștenire, divorț sau investiții, pensie alimentară, taxe și impozite, credite. Ai șansa de a aplica acum strategii curajoase, ambițioase legate de planul financiar, spre sfârșitul lunii. Din data de 22 se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual sau dorința de a urma studii de perfecționare, înscrierea la o facultate, continuarea studiilor postuniversitare. Deviza ta pentru această perioadă este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

O familie

Care erau talentele tale în copilărie? Să cânţi? Să desenezi? Sau să practici un sport? În august vei fi încurajat să te reîntorci la aceste activități. Capricornul va fi surprins de faptul că este încă bun la aceste activități și este posibil să găsească un sens complet diferit pentru ele, față de cum au făcut-o în copilărie. Poate vei fi atât de încântat încât vei începe să câştigi bani şi treptat să ajungi în punctul în care această activitate să îţi asigure un trai decent. Orice este posibil.

Carieră

La începutul perioadei nu este recomandat să te avânți și să faci investiții întrucât ești predispus la pierderi financiare care vor fi cu greu remediate. În prima parte a lunii discuți foarte mult despre bani, modul în care ai putea plăti anumite datorii și cum poți să salvezi o afacere personală. Nu te poți baza însă pe promisiunile unor colaboratori care nu fac decât să te amâne, să te mintă sau nu reușesc să se țină de cuvânt, datorită unor evenimente neașteptate. Din data de 7 ești mult mai inspirat, diplomat, echilibrat în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate și implicare, asumarea de responsabilități dând startul unor idei, proiecte la care nu se „înhamă” oricine. Știi cum să tragi din greu, atunci când vine vorba despre carieră și, chiar dacă nu prea vezi cu ochi buni atitudinea unor colegi mai leneși, știi să îi mobilizezi în direcția dorită de tine. Îți vezi propriul interes conștientizând că, pentru a-ți împlini un țel măreț, ai nevoie de aliați, colaboratori de nădejde și mai ales de fler, tact și diplomație. Acordă atenție la reluarea unor discuții legate de patrimoniu fiind absolut necesar să acționezi în forță, îndeosebi din data de 15. Timpul se va derula cu repeziciune, abia dacă reușești să îți tragi sufletul astfel că, în a doua parte a lunii, vei depune mult efort fizic și mental pentru a duce la bun sfârșit o activitate începută cu ceva timp în urmă. În această lună te poți aștepta la o serie de răzgândiri legate de bani, o înțelegere care implică și un nou împrumut sau un asociat care te ajută în plan profesional. Este vorba, de fapt, despre reluarea unor discuții care s-au derulat încă de la începutul acestui an. Spre sfârșitul lunii se cere multă atenție din partea ta în cadrul unei asocieri, un parteneriat important întrucât pot apărea probleme de natură financiară, schimbări legislative menite să te pună în gardă. Pot apărea competitori destul de ambițioși fiind nevoit să faci unele compromisuri pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus.

Dragoste

În preajma datei de 3 este posibil să apară tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație de cuplu fiind pe punctul de a pune capăt definitiv relației. Atenție, se pare că nu deții suficiente informații și astfel poți fi orbit de gelozie datorită unor informații insuficiente menite să îți tulbure echilibrul psihic-emoțional. În preajma datei de 11 te poți aștepta la unele răbufniri, nemulțumiri, reproșuri, excese în cadrul unei relații intime fiind o perioadă destul de bulversantă, la capitolul sentimente, împărtășire cu celălalt a ceea ce gândești și simți. Din data de 15 relația de cuplu pare să se desfășoare destul de armonios reușind să mai lași de la tine, să treci cu vederea anumite aspecte ale trecutului comun. În a doua parte a lunii, o vacanță în doi sau măcar o plimbare în natură este binevenită pentru a reuși să mai „liniștiți apele” în relația de mariaj. Atenție însă, în preajma datei de 25 se reactivează problemele din relația de cuplu ajungând destul de ușor la certuri, reproșuri, gelozie, se reiau discuțiile neplăcute pe tema banilor, a relației cu părinții. Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a te îndrăgosti pe neașteptate, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când reușești să îți exprimi mult mai clar propriile trăiri, dorințe, sentimente. Este momentul potrivit să îți exprimi așteptările pe care le ai de la celălalt dorindu-ți, de fapt, să clădești o relație de lungă durată, eventual să întemeiezi o familie.

Horoscop Capricorn august 2022 – la ce să te aștepți?

Pe data de 8 martie are loc conjuncția Venus-Uranus, în zodia Taur. Nativii Săgetător simt nevoia de ceva nou pe domeniul muncii. Și în acest caz, încearcă ceva cu totul ieșit din comun, numai asta îi poate satisface nevoia de inedit. Sunt lucruri care le fac plăcere, este ca un fel de joc pe care îl fac la locul de muncă sau acolo unde răbdarea le este pusă la încercare cu tot felul de trebușoare plictisitoare. Sau pur si simplu încearcă să revoluțoineze, să modernizeze toată activitatea. Este mai simplu pentru aceia care au propria afacere și posibilitatea materială să faca acest lucru. Pentru aceia care depind de alții, a căror activitate se desfășoară într-o companie mai mare, cu propria-i dinamică, este frustrant. Dar ca să își satisfacă nevoia de nou și de extravaganță, pot crea pe propriul lor birou un aranjament ieșit din comun. Sau pot solicita cu insistență un telefon nou. Poate măcar atâta se poate! Momentul de Lună Plină din 9 martie 2022, cu Luna în Fecioară și cu Soarele în Pești, îi luminează nativilor Săgetător domeniul profesional. Este un moment de împlinire. Se vede ceva ce a început cândva în trecut, la un moment de Lună Nouă și care s-a definitivat. Poate să fie un proiect sau un capitol al unui proiect început chiar la momentul de Lună Nouă din 23 februarie. Sau este realizat un palier al acestui proiect.

Bani

Relația romantică este tensionată, iar aceasta este problema principală a nativilor Capricorn. Relația intimă scârțâie. Nativii sunt îndrăgostiți de cineva care se lasă mai greu atras într-o relație sau relația actuală, așa cum este, nu le convine. Indiferent cum ne întoarcem în horoscopul începutului de lună august, ne lovim de iubire, pasiune și neîmplinire. Dacă nu chiar neîmplinire, măcar o stare de tensiune între partenerii de cuplu. Gelozia, nemulțumirile în relațiile intime, senzația că ceva li se ascunde, îi supără pe nativi. Ei descoperă ceva ce li s-a ascuns și acest ceva este nu este de bine. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, le aduce nativilor Capricorn tocmai legătura cu trecutul. Sentimente adânci se resimt. Nativii simt că în moștenirea pe care au primit-o sunt amintiri și sentimente la care nu pot să renunțe, cele pe care le iubesc. Ei încep să înțeleagă deosebirea între atașamentul absurd de tot și de toate și acele lucruri dragi sufletului pe care trebuie să le păstreze cu orice preț. În atenția nativilor intră elementul emoțional. Momentul la care planeta Uranus intră în retrogradare, 14 august, poate să le frâneze nativilor Capricorn elanul creator.  Nativii care s-au aruncat cu pasiune într-o direcție oarecare încep să se gândească încă o dată la consecințe. Unii dintre ei se întorc. Nativii care sunt îndrăgostiți au probleme din ce în ce mai mari. Au sentimentul că li se îngrădește libertatea. Nu mai au libertatea de a alege, au ales deja. Alți nativi au de ales între o mare pasiune, una care nu se aseamănă cu nimic din ceea ce au trăit până acum, și felul exploziv în care înțeleg să se manifeste atunci când întâlnesc pasiunea. Încep să se gândească la o legătură pe viață. Această relație, cu toate problemele pe care le-am menționat la început, poate fi una de durată. Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, poate aduce un secret la lumină. Poate însemna, în același timp, începutul unei căutări într-o zonă mai puțin accesibilă. Nativii au tendința de a căuta lucruri de care până acum nu erau conștienți și deodată simțurile le spun altceva. Din acele colțuri întunecate, nativii pot scoate la suprafață nu numai ceva ce le-a fost ascuns în mod deliberat de către alte entități, ci și abilități proprii, care acum se activează sub impulsul unei crize de personalitate. Acestea pot să aducă armonie în casă, familie și viața de cuplu a nativilor Capricorn.

Relaţii

Munca nativilor este răsplătită cu satisfacții. Parteneriatele, asocierile și contractele sunt în măsură să conducă nativii care se angajează serios în muncă către țelul pe care și l-au propus pentru această viață. Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, le deschide nativilor șanse materiale. Banii proprii sunt puși laolaltă cu banii partenerilor. Creativitatea este pusă la îndoială sau este pusă pe locul doi. Pe primul plan, nativii pun acum pragmatismul, socotelile aritmetice, colaborarea. Luna Plină aduce o împlinire: nereușitele financiare sunt depășite cu credite sau cu ajutor de la cei pe care nativii îi au alături. Pe lângă problemele personale pe care le semnalează intrarea lui Venus în Rac, există și aspecte profesionale care le pot aduce nativilor Capricorn un contract. Ceva ce la nivel profesional este în armonie cu lucrurile de care au nevoie nativii acum. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă  de evoluție în gândirea acestor nativi. Abilitățile de curând conștientizate și activate, armonia cu cei dragi, liniștea din cămin, dau posibilitea nativilor să arunce o privire mai departe. Poate doresc să plece într-o călătorie sau să își aprofundeze studiile. Poate încep să caute, să studieze ceva nou care să le aducă progres intelectual și/sau spiritual. Nativii pot lua legătura cu persoane elevate, care să îi stimuleze în demersurile lor.  

Noroc

Nativii zodiei Capricorn sunt și la începutul lunii august în „război” cu cei de acasă. Că aceștia sunt părinții, copiii, soțul, soția, iubitul sau iubita, nimic nu se aliniază exact la pretențiile nativilor, nu le intră nimeni de acasă în voie. Astrologul zodiacool.ro constată că acești nativi, care de obicei sunt conservatori, de data aceasta sunt puțin supărați tocmai pe trecut, pe rădăcini. În tumultul pe care îl simt, în transformările pe care le suportă la nivelul personalității, nativii simt că tocmai baza solidă a trecutului îi ține legați de anumite cutume care nu se mai potrivesc cu ceea ce le cere viitorul. Renașterea lor cere ceva nou. Trecutul le aduce în față toate câte nu au fost tocmai în regulă, tot ce au moștenit mai puțin bun. Acestea trebuie lăsate în urmă. Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn aprilie 2022

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Capricorn, sunt destul de tensionate, si anume intre personalitate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.