Horoscop lunar Capricorn aprilie 2023

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Capricorn, sunt destul de tensionate, si anume intre personalitate, casa si profesie Nativii parcă sunt undeva la mijloc și, cum era jocul acela din copilărie, trag de ei și de o parte, și de cealaltă, și mijlocul cerului, respectiv profesia, locul cel mai înalt vizat de nativi în viața materială, casa, dorința și nevoia de protecție, odihnă. Horoscop Capricorn aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care ar fi bine să dai dovadă de precauție în privința propriei sănătăți putând apărea tot felul de probele datorate, în primul rând, grijilor, stresului. Este posibil să recidiveze o problemă mai veche de sănătate și să fie nevoie de intervenția urgentă a medicului, pe la jumătatea perioadei. Te poți aștepta la o sensibilitate crescută a sistemului nervos sau a căilor respiratorii, plămâni, mâini, brațe. Există predispoziția la accidente, mai ales în preajma datei de 13. Poți fi nevoit să reiei un set de analize sau să schimbi tratamentul urmat deja. Ai grijă la regimul alimentar precum și la consumul excesiv de medicamente. Horoscop Capricorn aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Să uite de muncă va fi o provocare pentru Capricorni în aprilie. Viața dumneavoastră va fi toată despre muncă și indiferent că vă place sau nu, nu veți putea înceta să vă gândiți la îndatoriri nici măcar acasă. Oricum, datorită faptului că majoritatea oamenilor născuți sub acest semn sunt foarte sistematici, nu va fi o problemă pentru ei să găsească timp pentru familie și prieteni.În cazul copiilor, va funcționa ca o magie. Nu veți avea nicio problemă cu nicio activitate și, prin urmare, vă veți întări poziția de autoritate. Dar nu exagerați cu regulile stricte! Horoscop lunar Capricorn aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Capricorn aprilie 2023 – prognoză

Este o perioadă bună de introspecție, pentru a face o autoanaliză serioasă și de a reuși să descoperi ce anume îți place și ce nu, ce vrei să elimini din viața ta, care sunt cele mai adânci frici ale tale, traumele care te destabilizează dar și modul în care ai putea să aduci la lumină tot ce este mai bun și mai frumos în sufletul tău. În această lună ai sentimentul că renaști și Universul este de partea ta iar răul a fost, de fapt, spre binele tău. Iată că multe din evenimentele din trecut te-au condus către oamenii care te-au învățat să vezi partea frumoasă a vieții, te-au învățat să te vezi mai bun, mai puternic, să te lupți pentru cauze nobile pentru a avea sentimentul de împlinire. După data de 21, încet dar sigur, reușești să te pui în prim plan, să ieși în evidență printr-o atitudine mult mai optimistă, mai încrezătoare în propriile forțe de a răzbate, indiferent de obstacolele apărute în cale. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de felul în care te percep ceilalți știind cum să te pui în valoare. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș

O familie

Aprilie te va face să acorzi mai multă atenție familiei tale. Din păcate, probabil că nu vei putea evita conflictele, care îți vor zdruncina destul de serios relațiile. În această perioadă îți va fi greu să rămâi obiectiv. Deși ai prefera să fii imparțial, s-ar putea ca acest lucru să fie imposibil de realizat. Capricornul va avea certuri cu o jumătate din familie, ceea ce nu va aduce decât alte complicații. Încearcă să te relaxezi cât mai mult posibil. Dacă simțiți că nu ești capabil să te relaxezi, poți începe să meditezi.

Carieră

Este o lună destul de agitată, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Perioada debutează cu o stare de încordare astfel că este recomandat să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii. Este posibil să apară unele probleme legate de taxe, impozite, ești nevoit să plătești daune sau reevaluezi un proiect, scotocești printre acte, documente importante pentru a face corecțiile necesare. Cert este că nu prea ai cum să te relaxezi, atunci când vine vorba despre domeniul profesional, îndeosebi în preajma datei de 13. Vor ieși la lumină multe secrete și te poți aștepta la competitori duri, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși. În a doua parte a lunii sunt favorizate acțiunile care țin de implicarea în cadrul unei organizații nonprofit, o asociație reușind să concretizezi anumite proiecte, să dai startul unor activități, îndeosebi în preajma datei de 30. Ai ocazia să pui bazele unei activități de lungă durată atrăgând atenția și susținerea unor persoane influente pentru a-ți îndeplini propriile țeluri profesionale. Din data de 21 sunt favorizate veniturile din muncă proprie, ai șansa de a găsi un loc de muncă avantajos, din punct de vedere financiar. Nu insista să dai startul unei colaborări, dacă observi că apar tot felul de obstacole, piedici menite să te avertizeze asupra unor intenții mai puțin corecte venite din partea unor colaboratori. Este semnul că nu este încă timpul să riști altfel poți avea tot felul de pierderi, probleme de natură financiară.

Dragoste

Este timpul să conștientizezi că marile probleme din cadrul relației de mariaj se datorează și faptului că ai ținut, poate, prea mult cont de bârfele, remarcile răutăcioase venite din partea celor care nu ți-au vrut binele. La început de lună ai ocazia să faci curățenie în relația cu prietenii și să observi ce merită să păstrezi în viața ta și ce nu. În preajma datei de 14 pot fi aduse la suprafață secrete care vizează o relație intimă, ceea ce ar putea să răscolească și mai mult problemele deja existente din relația de cuplu sau mariaj. Din data de 15 apar oportunități pentru a da startul unei relații sentimetale secrete dar care va juca un rol important în viața ta. Poate fi vorba despre nevoia de a te retrage departe de lume, de a trăi o idilă romantică, de a te bucura de pasiune și romantism. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj începutul de lună ar putea să te ajute să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. Tot în această lună te gândești foarte serios să dai startul unei relații de mariaj așa că te poți aștepta la o cerere în căsătorie sau chiar tu ești cel care cere în căsătorie pe cineva alături de care te simți împlinit sentimental, îndeosebi din data de 21. În preajma datei de 30 ești predispus la reacții bruște, schimbări neașteptate în relația de cuplu ceea ce poate fi avantajos pentru tine, chiar dacă pe moment te simți epuizat, lipsit de curajul de a merge mai departe, de a schimba direcția. Este important să fii sincer cu propria persoană și s-o lași mai ușor cu trecutul, cu tendința de a te întoarce la foste iubiri care nu te-au făcut decât să bați pasul pe loc.

Horoscop Capricorn aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, aș spune că problemele nu sunt foarte complicate. Menționez domeniul sănătății care este parcurs de Venus și care îmi poate indica probleme de piele, nu boli grave, mai curând lucruri care țin de aspect. De aceea, recomand o igienă strictă. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat așa că să începem. Și începem cu intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie. Pentru nativii zodiei Capricorn, munca începe să le placă. Acești nativi atât de asumați, sunt în stare să muncească oricât, în orice condiții, odată ce și-au asumat o anumită obligație. Nu fac nazuri, nu se dau în lături. Dar de data aceasta, horoscopul este darnic cu ei, nativii au de efectua o muncă plăcută. Unde mai pui că în grupul de colegi sau angajați ai un patron cu doi ochi care sunt mai frumoși decât alții! Munca chiar devine o plăcere!!! Toate aceste beneficii nu ocolesc crizele de personalitate la care sunt predispuși nativii Capricorn să treacă. Astrologul ZODIACOOL atenționează nativii asupra unor stări de nemulțumite care alternează cu unele de mulțumire de sine exagerată. Mai sunt stări de colaps efectiv, după care nativii reușesc să deceleze lucrul pe care îl au de modificat, ceva din ei care este perimat, care trebuie eliminat pentru ca noul să aibă loc să se dezvolte. Nu ratați ocazia! Sunt convinsă că aceia dintre nativii Capricorn care citesc aceste rânduri înțeleg și nu se dau la o parte de la niciun efort pentru a reuși să se adapteze. Prin jurul datei de 5 aprilie, este posibil să apară învățătorii. Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, aduce nativilor o împlinire profesională. Au parcurs o etapă în viața profesională și acum se vede practic cum un anumit proiect a fost dus la îndeplinire. Sau măcar o anumită etapă a unui proiect profesional a fost îndeplinită cu succes. Dar, cum am spus la începutul acestui studiu, nativii sunt preocupați de propriile treburi personale. Și orice solicitare, fie că aceasta vine din zona profesională, fie că vine de acasă, îi deranjează tare de tot. Intrarea planetei Mercur în Berbec, pe 11 aprilie, aduce nativilor acea stare care poate este asemănată cu un fel de dor de bunica. De projiturile ei, mângâieri, povești! Nativii se retrag către casă cu sentimentul că, dacă este vorba să se ocupe de ei, acolo este cel mai bun loc. Conversația cu cei de acasă este mai dinamică. Și pe urmă sunt o grămadă de lucruri pe care simt nevoia să le miște în casă. Nu le mai place pe ce perete stă biblioteca, unde stă canapeaua sau sucesc pe toate părțile florile din balcon. Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, le aprinde inima nativilor Capricorn. Încep să vadă cu alți ochi partenerul de viață! Se reaprinde focul acolo unde acesta abia mai pâlpâia. Sau nativii întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc fulger. Mai sunt hobby-urile de care se ocupă. Relația cu copiii se animează. Nativii sunt, cel puțin o parte, acasă și au mai mult timp. Aceia care au fost atât de ocupați cu munca la serviciu, constată că au niște copii minunați și savurează fiecare clipă petrecută cu aceștia. Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, care vine în ajutorul a ceea ce am spus mai sus, cu o energie uriașă. Este vorba de energie de început care urnește lucrurile, care învinge inerția. Acum începe dragostea pentru aceia care au simțit ceva, dar nu le venea să creadă.

Relaţii

Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Capricorn simt că au făcut niște pași în desăvârșirea personalității lor. Cu toate acestea, începe o perioadă, care, după astrologul ZODIACOOL, poate îngrijora cel puțin nativii. Aceștia au impresia că bat pasul pe loc, ba chiar dau înapoi. Trăiesc și retrăiesc experiențe din trecut și nu știu ce să mai creadă. Dar cu cât experiențele sunt mai adânci acum, cu atât mai mulțumiți vor fi din septembrie încolo, când planeta reintră în mers direct. Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Ceea ce părea definitiv la mijlocul lunii, iubirea pasională care a pus stăpânire pe nativi, se poate dovedi acum o trăire adolescentină, trecătoare, dar care lasă cele mai frumoase amintiri. Pentru că, indiferent de cum arată despărțirea, aceasta este nevinovată, curată, fără resentimente. Nu exclud însă posibilitatea stabilirii unor relații de durată. Pentru aceasta, depinde și de partener. De nativii Capricorn depinde felul în care reușesc să își administreze banii, pentru că în caz contrar se orientează către munca de zi cu zi și uită de problemele sentimentale.

Noroc

Astrologul ZODIACOOL consideră ca acești nativi sunt foarte centrați pe ei. Au nevoie să se ocupe un pic și să își hrănească propria personalitate, să se ocupe de gestionarea posesiunilor proprii. După o lungă perioadă în care au fost tracasați de energiile a patru planete, au fost bombardați cu energii puternice dar foarte diferite, acum doresc să stea puțin să se dezmeticeasă. Vorba aceea, cade omul din pom și stă un pic! Nativii Capricorn sau aceia dintre nativi care au renunțat la atașamente și au mers înainte cu valul de energie care a cuprins planeta, au înțeles că în ființa lor s-a produs o mare transformare de nivel inițiatic. Ei bine, aceia vor avea parte de învățătiri care le va da tot ce le trebuie pentru a se descurca în noua ipostază, cu noile valențe pe care le-a dobândit. Am uitat să vă spun că noul Capricorn este superior intelectual, dar mai ales spiritual, celui care a fost. Deci aviz celor care se opintesc și refuză schimbarea! Pierd, pierd ceva nou și interesant, și plin de vigoare! Pe de altă parte, nativii sunt atenționați să fie atenți la bani. Vin vremuri grele. Dar nu vă speriați, vin vremuri grele pentru aceia care au fost obișnuiți cu opulența, cu câștiguri colosale raportate la calitățile lor personale. Pentru aceia la care există un echilibru între calitatea lor umană, efortul depus și posesiuni, vine o perioadă în care ceea ce au se stabilizează. Și au ce le trebuie, când le trebuie, nu duc lipsă de nimic. Depinde din ce parte te uiți!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Capricorn iunie 2022

Pentru nativii Capricorn, luna iunie este cea a transformarilor in domeniul personalitatii. Aceasta a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.