Horoscop lunar Berbec septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Berbec septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună este vei acorda mai multă atenție la problemele care țin de propriul organism, alimentație și igienă, sănătatea personală. Este bine să acorzi atenție la tratamentul pe care îl urmezi putând fi vorba și despre necesitatea de a schimba medicația sau chiar medicul, mai ales la începutul perioadei. Nu este exclus să apelezi la terapii alternative, găsești o dietă mult mai avantajoasă pentru tine, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme de sănătate datorate stresului, a grijilor de zi cu zi, în preajma datei de 3. Acordă mai multă atenție eventualelor probleme care țin de tensiunea arterială, infecții ale sângelui, posibile accidente, la sfârșitul lunii. Horoscop Berbec septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Berbecii se gândesc adesea la septembrie ca la un nou început. De obicei le plac schimbările, iar luna aceasta le vor primi. Problemele pe care noul an școlar și sfârșitul vacanței le pot aduce nu vă vor speria. Dimpotrivă, datorită poziției Soarelui, veți face față fără teamă tuturor provocărilor și veți rămâne în continuare cu multă energie pentru hobby-uri și familie. Această energie va avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra oamenilor din jurul dvs. Gândiți-vă bine la modul în care afectați fiecare persoană. Îi puteți ajuta pe unii să evite depresia și stresul, dar alții pot fi revoltați de succesul dvs. Horoscop lunar Berbec septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec septembrie 2022 – prognoză

În această lună dai dovadă de simț practic, conștiinciozitate, dedicare la locul de muncă implicându-te în aspecte care vizează un proiect profesional. Este o lună dedicată muncii dar și propriei sănătăți fiind deosebit de important să adopți un regim alimentar și de viață echilibrat. Acorzi un interes deosebit relației cu colegii, colaboratorii, ba chiar pot apărea schimbări importante în zona profesiei, nevoia de perfecționare a propriilor abilități, a muncii pe care o prestezi. Beneficiezi de noi oportunități de dezvoltare, în plan profesional și/sau de colaborare. Din data de 22 îți concentrezi atenția în zona relațională având ocazia să dezvolți noi relații de parteneriat, de colaborare sau poți da o nouă direcție relației de cuplu deja existentă. Totul este să fii mult mai atent la cei cu care vrei să te asociezi, la reacțiile venite din partea partenerului de viață și să ai o mai mare deschidere către nevoile celuilalt. Deviza ta pentru această lună este: „Acceptarea prezentului este acceptarea vieții, deoarece momentul de acum este inseparabil de viață.” Eckhart Tolle

O familie

În septembrie, nu te implica în nicio muncă intelectuală. Berbecul va fi predispus la nervozitate și comportament discriminatoriu, ceea ce ar putea duce la sindromul burnout. Horoscopul sugerează faptul că în această perioadă ar fi mai bine să te odihnești sau eventual să te implici într-o activitate care presupune lucru manual. Nu vei avea probleme cu sarcinile manuale, dar dacă te gândești să faci ceva mai mult decât atât, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă tocmai bine.

Carieră

Prima parte a lunii este favorabilă în plan profesional fiind vorba despre șansa de a negocia un contract de muncă în favoarea ta, poți să primești o mărire de salariu, prime, aprecieri din partea șefilor și a colegilor de muncă. Te remarci prin dedicare, punctualitate, conștiinciozitate. În primul decan al lunii ai capacitatea de a te mobiliza și organiza fiind mult mai eficient, în privința realizării sarcinilor de muncă, concretizarea unor colaborări sau semnarea unor contracte avantajoase, îndeosebi în preajma datei de 7. Acordă atenție datei de 2, atunci când ești predispus la controverse, probleme de relaționare cu anumite persoane din colectivul de muncă, ba chiar poți avea sentimentul că ești bârfit, „atacat pe la spate” de către dușmani ascunși care vor, cu orice chip, să te denigreze în fața șefilor. Este o lună profitabilă, atunci când vine vorba despre implicarea într-o afacere personală sau realizări venite de pe urma unui parteneriat. Cert este că dai dovadă de creativitate și inspirație, nu vei duce lipsă de susținere venită din partea partenerului de viață, în demersurile tale profesionale, mai ales după data de 22. Te poți aștepta și la unele altercații, calomnii, replici tăioase, invidii din partea unor colegi sau a unor colaboratori, în preajma datei de 17. Nu ai decât să treci peste orice și să îți urmezi propriile obiective, să profiți din plin de oportunitatea de a obține un job mai bine plătit. Totul ține de ambiția și capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice. Din data de 22 se poate remarca o îmbunătățire vizibilă a relației cu colaboratorii, partenerii de afaceri iar aceasta îți va aduce și o stare de siguranță profesională. Ar fi bine să dai dovadă de prudență în ceea ce privește relația cu șefii și să nu te pripești, atunci când este vorba să iei decizii de schimbare a direcției în plan profesional. Este posibil să revină în atenție unele discuții neplăcute legate de bani, asocierea într-o afacere, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În ceea ce privește planul financiar, ești predispus la câștiguri neașteptate, favorabile, ca urmare a originalității, capacității de a te mobiliza, de a-ți asculta intuiția. Știi cum să valorifici abilitățile de bun strateg, organizator dând dovadă de energie, muncind neobosit pentru a-ți împlini obiective clare ce vizează câștigurile financiare.

Dragoste

La începutul acestei luni ești concentrat pe sarcinile de serviciu astfel că există riscul să neglijezi relația de cuplu și de aici poate să se ajungă la tot felul de certuri. Fii atent la ce vrea partenerul de viață, care sunt nevoile celuilalt, o comunicare sinceră te va ajuta să găsești alternative pentru a reduce starea de echilibru, după data de 5. Reușești să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu, comunici mult mai eficient, demarezi un proiect comun alături de partener. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se poate vorbi acum despre șansa de a oficializa relația de dragoste existentă, îndeosebi din data de 22. Trebuie să fii prudent, în ceea ce privește exprimarea exagerată a propriilor dorințe întrucât există riscul să fii perceput de către celălalt ca fiind orgolios, mofturos, plin de toane, ca și cum lumea trebuie să se învârtă doar în jurul tău. În această lună se îmbunătățește relația de cuplu în mod vizibil, îndeosebi la mijlocul perioadei, reușind să vezi partea frumoasă a relației, ai ocazia să faci călătorii romantice alături de partenerul de viață, să te bucuri de cadouri și afecțiune. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația de cuplu, în preajma datelor de 17 și 23, atunci când ar trebui să fii mult mai atent la ceea ce împărtășești partenerului de viață, vis-a-vis de eventualele probleme legate de carieră. Agitația, grijile de la serviciu sau în ceea ce privește o afacere personală ar putea declanșa divergențe, neplăceri în relația de cuplu care vor fi greu de gestionat. Cu cât vei conștientiza mai repede cauza problemelor din relație cu atât îți va fi mai ușor să găsești calea cea mai bună de împăcare și restabilire a armoniei în relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de la jumătatea lunii ai ocazia să găsești răspunsuri, vis-a-vis de o relație sentimentală, o relație despre care ți-ai pus prea multe semne de întrebare, ai avut tot felul de temeri sau nu știai dacă merită să mai continui într-o direcție destul de confuză pentru tine. Ascultă-ți propriul suflet și nu te grăbi să dai startul unei relații de amor, până când nu ești sigur dacă merită să te implici serios în relația respectivă. Evită compromisurile de orice fel!

Horoscop Berbec septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii încep diete foarte importante. Au accese de ipohondrie și insistă să meargă să facă toate investigațiile posibile. Pedanța și igiena sunt maxime!

Bani

Ziua de 2 septembrie, cu Luna Plină în Pești și cu Soarele în Fecioară, îi pune pe nativi într-o postură benefică pentru momentele pe care le trăiesc. Luna Plină aduce o împlinire într-un domeniu mai puțin palpabil. Nativii se retrag în sine. Sunt puțin pesimiști, dar această stare îi pune pe gânduri și îi inspiră la ceea ce au de făcut mai bine pentru activitatea de zi cu zi. Unii dintre nativii Berbec au revelația uimitoare de a găsi în ei acele calități care îi eliberează de un mod în care și-au câștigat existența și nu i-a satisfăcut pe deplin. Acum, găsesc resursele necesare pentru a se elibera de o muncă de Sisif și pentru a câștiga bani, desfășurând o activitate cu totul nouă și interesantă. 

Relaţii

În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță și înviorează relațiile nativilor Berbec. Vin vești bune referitoate la alianțele pe care nativul și le-a propus. Începe mișcarea în domeniul contractelor. Pentru o bună parte dintre nativi este un moment în care își pun în minte sau chiar trec la fapte, și primesc sau formulează o cerere în căsătorie. Pentru aceia care deja au făcut acest pas, relația se înviorează, se animă, se glumește, se discută serios sau se fac mici excursii.  Astrologul zodiacool.ro este de părere că în ziua de 7 septembrie, când planeta Venus intră în zodia Leu, nativilor Berbec le este deschisă relația romantică din toate punctele de vedere! Se aprinde, sau se reaprinde, după caz, flacăra iubirii! De dragoste nu ar trebui să se plângă. Venus este în domeniul iubirii și al pasiunii. Pe lângă un partener de cuplu care îi răsfață, mai sunt și îndrăgostiți. Această pasiune se pare că este împărtășită de cei de lângă ei. Nativii Berbec care sunt părinți au o relație plină de reușite și armonioasă cu copiii lor. Ei sunt antrenați de cei mici în tot felul de activități creative și interesante. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii Berbec devin foarte agitați. Această agitație este provocată de persoana iubită! Poate este prea multă pasiune. Astrologul zodiacool.ro crede că și acest lucru produce un fel de tensiune, dar de data aceasta una plăcută. Poate este acea scânteie care le trebuie unora dintre nativi ca să ia o hotărâre importantă. Poate se pune piciorul în prag, de o parte sau de cealaltă! Luna Nouă în Fecioară, din 17 septembrie, intră exact în zona muncii de zi cu zi. Începe ceva nou. Un job nou, o activitate nouă. Aceia dintre nativi care au nevoie de angajați, fac în această perioadă noi angajări. O parte dintre nativii Berbec se pun pe curățenie, pe ordine, peste tot: în casă, în birou, în cămară, în dressing. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul în care se orientează preocuparea pe ceea ce nativii au îndrăznit acum câteva zile. Pentru unii nativi, încep pregătirile de nuntă. Pentru altă parte a nativilor, poate fi animată, luminată, zona contractelor și a parteneriatelor profesionale. În orice caz, nativii Berbec se preocupă de tot ce înseamnă parteneriate și relații.

Noroc

Nativii Berbec sunt dedicați aproape în totalitate problemelor profesionale, care se pare că vor consuma mai multă energie decât ar trebui. În opinia astrologului zodiacool.ro, planetele retrograde pe care nativul le are chiar pe domeniul profesional nu lasă loc de prea multe posibilități. Cea mai recomandată mișcare ar fi aceea de a reduce puțin motoarele și de autoanaliză. Poate că, în plan profesional, nativii Berbec nu au folosit toate resursele morale și intelectuale de care au dispus la un anumit moment. Poate au avut o poziție importantă și au fost prea severi cu cei din subordinea lor sau chiar cu partenerii de afaceri. Poate au dat dovadă de aroganță. Și, foarte important, au avut momente de criză în viața profesională, pentru a o transforma și a-i permite să renască sub o altă formă. Ar fi trebuit ca la acel moment să renunțe la ceva, obiceiuri, cutume, chiar profesia în sine, pentru a face loc de ceva nou. Nativii au acum timpul necesar să mediteze și să își reconfigureze viața profesională. Bineînțeles, nu trebuie să renunțe la slujba în care sunt acum angajați, la afaceri sau la un anumit mod de abordare personal și profund. Nativii Berbec așteaptă cu nerăbdare un contract nou, o alianță, un job, dar acestea întârzie. Sau a venit, dar mai mult încurcă nativii, pentru că nu prea știu cum să o scoată la capăt. Este foarte posibil ca aceștia să fie depășiți de o activitate intensă. Sau, dimpotrivă, să fie un pic prea lejeră. Dacă atingem subiectul bani, aceștia vin în salturi. Vin bani surpriză, de unde se așteaptă cel mai puțin. Dar, ca banii să vină, nativii trebuie să îndeplinească o activitate nouă. Sau să scormonească acolo, în lada de zestre unde natura le-a pus niște calități, și să le scoată la iveală. Unele calități noi ar face minuni!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec mai 2022

In luna Mai, nativii Berbec au o luna benefica la fel ca celelalte zodii, numai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.