Horoscop lunar Berbec octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Berbec octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această perioadă va trebui să acorzi o atenție specială la propriul organism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești foarte solicitat la locul de muncă dar și în ceea ce privește rezolvarea unor probleme relaționale. Starea de stres este posibil să accentueze eventualele probleme care țin de sistemul digestiv și sistemul nervos. Ești predispus la agitație, insomnii, migrene, în preajma datei de 14. În a doua parte a lunii ar trebui să fii mult mai atent întrucât ești predispus la accidente, fracturi, tot felul de răniri, fie că este vorba despre activitățile pe care le desfășori prin casă, gospodărie, fie că te afli la drum, în călătorie. Nu te grăbi! Horoscop Berbec octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Pentru Berbec, octombrie va fi o luna a dragostei. Stelele vă vor favoriza, așa că este momentul perfect să o duceți la un nou nivel. Datorită lui Mercur, vă va fi ușor să analizați relațiile în profunzime și să vă gândiți la ceea ce vreți cu adevărat de la viață. În relații, nu ar trebui să vă lăsați pe lauri, ci, ar trebui să acționați. Faceți-vă partenerul fericit și veniți cu o surpriză. Dacă nu sunteți mulțumit de cum stau lucrurile, veți avea adesea tendința de a vă impune opiniile altora, ceea ce ar putea avea chiar efectul opus. De aceea, preferați situațiile în care nu poate exista o confruntare directă. Horoscop lunar Berbec octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec octombrie 2022 – prognoză

Este o lună în care dai mai multă valoare relației cu ceilalți, îndeosebi celor de parteneriat și/sau de cuplu. Ai șansa de a conștientiza ce schimbări ai de făcut în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la starea de echilibru. Va trebui să accepți și punctul de vedere al celuilalt, fără a încerca să îți impui punctul de vedere, cu orice preț. Este o perioadă de agitație, de zbatere și dinamism punând mai mult accent pe relațiile interpersonale, pe încercarea de a găsi noi colaboratori, de a crea noi punți de înțelegere, fie că este vorba despre relația de mariaj, fie cea de afaceri, profesională. Poți ajunge la rezultate frumoase de pe urma unor asocieri, totul este să fii pregătit să lași de la tine, fără a renunța însă la principiile de viață. După data de 23 ajungi la o înțelegere mult mai profundă a vieții având ocazia să dezvolți o relație de afaceri, ceea ce îți va aduce beneficii, inclusiv în plan financiar. Ești atras de ocultism, studii metafizice, de posibilitatea de a afla lucrurile ascunse dar și de a atrage mai mult profit de pe urma unor speculații, tranzacții sau chiar de pe urma unei moșteniri. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau mâhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France

O familie

Dacă Berbecul a avut o perioadă de odihnă binemeritată în septembrie, cu siguranță înțelege că uneori este necesar să încetinească ritmul și va continua să aplice acest tempo. Octombrie este ideal pentru plimbări în natură, crearea unor opere de artă sau practicarea altor activități liniștitoare. Numai în acest fel vei reuși să aduni puterea și inspirația de care ai nevoie. Nu este nevoie să te grăbești nicăieri. Vei vedea că până la sfârșitul lunii, vei simți un asemenea aflux de energie mentală, încât va fi clar că încetinirea ritmului a fost o idee binevenită.

Carieră

Este o lună în care se cere mai mult discernământ în ceea ce privește munca și banii. Este o perioadă de reevaluare a resurselor de care dispui. Nu este exclus ca, în prima parte a acestei luni, să treci printr-o perioadă intensă de transformări în plan profesional, să schimbi strategiile de acțiune la locul de muncă, în relația cu colegii. Te simți nedreptățit, trădat, mințit, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii, atunci când multe din intențiile tale pozitive sunt, fie răstălmăcite, fie folosite împotriva ta. Nu este o perioadă favorabilă pentru a împărtăși cu oricine proiectele tale de viitor sau pentru a te asocia cu persoane care nu prezintă garanții morale. Fii atent cu cine te asociezi! Până în data de 14 reușești să adopți o atitudine mult mai diplomată observând astfel mult mai bine situațiile dintr-o relație de parteneriat, o asociere, dincolo de aparențe iar aceasta te poate ajuta să iei decizii mult mai eficiente. Chiar dacă tot ai sentimentul, în prima parte a lunii, că toată lumea ți se împotrivește și nimeni nu vrea să ia serios în calcul capacitățile tale creatoare, profesionale ei bine, în a doua parte a perioadei, ai șansa de a obține câștiguri consistente ca urmare a unor investiții inspirate și a conștiinciozității de care dai dovadă. Ești animat de dorința de a duce până la capăt proiectele demarate, de a reconfigura anumite relații de colaborare, de a te face remarcat în mediul de lucru prin seriozitate și o bună organizare a timpului. După data de 23 apar noi oportunități de a negocia salariul în favoarea ta sau pentru a primi susținere financiară din partea partenerului de viață sau ca urmare a unei afaceri, investiție financiară făcută în trecut. Nu te grăbi să iei decizii, să semnezi un contract de colaborare sau să faci o schimbare în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Urmează o perioadă de reevaluare, în ceea ce privește plata unor taxe, impozite sau poate fi vorba despre noi posibilități de câștiguri, venite prin intermediul partenerului de viață sau de pe urma unei moșteniri. Poate fi vorba și despre o revendicare a unei proprietăți, un proces câștigat după o perioadă destul de lungă.

Dragoste

Urmează o perioadă destul de agitată în relația de cuplu încercând să rezolvi cât mai multe lucruri, într-un timp cât mai scurt. Încă de la începutul lunii este necesar să găsești noi modalități de a comunica propriile dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață. Nu este exclus să pui pe primul plan cariera și astfel să neglijezi relația de cuplu. Acordă atenție la eventualele probleme de comunicare, în preajma datei de 2, atunci când ești predispus la o schimbare bruscă de atitudine, te răzgânești sau partenerul poate să ia o decizie care te determină să renunți la un proiect important pentru relația de mariaj. Orgoliul, ego-ul dus la extrem poate conduce la ruperea relației de cuplu, îndeosebi la mijlocul perioadei. Încă din prima parte a acestei luni ești predispus la reluarea unei relații intime, reapariția unei iubiri din trecut poate să îți dea viața personală peste cap neștiind prea clar ce să faci, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. Ceea ce se reia acum îți tulbură, în mod profund, propria existență reușind cu greu să îți găsești echilibrul psihic-emoțional, îndeosebi în a doua parte a lunii. Se anunță perioade tensionate în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni fiind nevoie de foarte mult calm, atenție, răbdare, diplomație și tact pentru a încerca să regăsești starea de echilibru sau măcar să reușești să te ții departe de orice tentații. Poate avea loc acum un proces de transformare profundă care va influența, mai mult sau mai puțin direct, relația de cuplu. Viața sexuală va cunoaște o perioadă de dinamism, îndeosebi din data de 23, fie că vorbim despre partenerul actual, fie te vei implica într-o relație extraconjugală. Dacă ești încă singur atunci, este vorba de o perioadă în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, să faci noi cuceriri în plan amoros nefiind exclus să te implici într-o relație din care ai de câștigat și în plan material. Nu se recomandă ca, spre sfârșitul lunii, să îți faci planuri de viitor, vis-a-vis de o relație intimă care riscă să îți creeze tot felul de probleme pe termen îndelungat. În această lună nu vei duce lipsă de admirație venită din partea sexului opus, te poți implica în relații care te vor răscoli profund neștiind, practic, încotro să te îndrepți, ce anume să alegi, în plan sentimental, relațional.

Horoscop Berbec octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii au de înfruntat probleme legate în special de articulații, șolduri, genunchi. Sfârșitul lunii poate aduce acutizarea unor afecțiuni legate de intoxicații. Atenție, problemele de articulații vă pot obliga să luați prea multe medicamente și acestea pot dăuna la un moment dat.

Bani

În dragoste, nativii sunt implicați până peste cap. Sunt pasionali. Atenție la faptul că și cu persoana iubită există riscul de impulsivitate fără control. Astrologul zodiacool.ro nici nu vrea să se gândească la ce s-ar putea întâmpla cu nativii refuzați sau părăsiți de persoanele iubite. Și mai este de spus că o bună parte a nativilor Săgetător se gândesc foarte intens, sau chiar au început demersurile și pregătirile pentru căsătorie. Aspectul, pentru aceia dintre nativi care au o relație de lungă durată și stabilă, este că au sentimentul că trebuie să-și reînnoiască jurămintele, pentru că impulsivitatea lor s-a manifestat în relația de cuplu. Se tem să nu fi stricat ceva. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie o împlinire, în primul rând în dragoste. Este foarte posibil ca o parte dintre prietenii nativului să îi deschidă ochii, să îi demonstreze că dacă o țin tot așa, într-o tensiune, nu este bine pentru relația de cuplu. Și intervenția acestora este una binevenită și la momentul oportun. Începutul lunii octombrie, mai precis 2 octombrie, este ziua în care Venus intră în zona profesională și nativii încep să se simtă bine la locul de muncă. Creativitatea lor impulsivă este benefică în acest caz. Dozată cum trebuie, aceasta deschide posibilitatea nativilor, nu neapărat către o promovare spectaculoasă, dar măcar către împăcarea cu propria lor pătrățică și cu atenuarea oricăror dispute. Singura dispută poate fi cu ei înșiși și aceasta este, în opinia astrologului zodiacool.ro, de ținut bine sub control. Bucurați-vă de data de 4 octombrie! Ultima planetă din cele care ne-au ținut blocați toată vara, Jupiter, Saturn și Pluto, intră în mișcare directă. Este vorba de apăsătoarea  planetă Pluto. Intrăm într-o mișcare către viitor, depășim obstacolele, ne mai împiedicăm, ne mai ridicăm, dar mergem înainte. Asta este important. Pentru nativii Săgetător este important să își regăsească propriile calități, micul lor tezaur personal cu care să se descurce în această lume materială.

Relaţii

În dragoste, nativii sunt implicați până peste cap. Sunt pasionali. Atenție la faptul că și cu persoana iubită există riscul de impulsivitate fără control. Astrologul zodiacool.ro nici nu vrea să se gândească la ce s-ar putea întâmpla cu nativii refuzați sau părăsiți de persoanele iubite. Și mai este de spus că o bună parte a nativilor Săgetător se gândesc foarte intens, sau chiar au început demersurile și pregătirile pentru căsătorie. Aspectul, pentru aceia dintre nativi care au o relație de lungă durată și stabilă, este că au sentimentul că trebuie să-și reînnoiască jurămintele, pentru că impulsivitatea lor s-a manifestat în relația de cuplu. Se tem să nu fi stricat ceva. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie o împlinire, în primul rând în dragoste. Este foarte posibil ca o parte dintre prietenii nativului să îi deschidă ochii, să îi demonstreze că dacă o țin tot așa, într-o tensiune, nu este bine pentru relația de cuplu. Și intervenția acestora este una binevenită și la momentul oportun. Începutul lunii octombrie, mai precis 2 octombrie, este ziua în care Venus intră în zona profesională și nativii încep să se simtă bine la locul de muncă. Creativitatea lor impulsivă este benefică în acest caz. Dozată cum trebuie, aceasta deschide posibilitatea nativilor, nu neapărat către o promovare spectaculoasă, dar măcar către împăcarea cu propria lor pătrățică și cu atenuarea oricăror dispute. Singura dispută poate fi cu ei înșiși și aceasta este, în opinia astrologului zodiacool.ro, de ținut bine sub control. Bucurați-vă de data de 4 octombrie! Ultima planetă din cele care ne-au ținut blocați toată vara, Jupiter, Saturn și Pluto, intră în mișcare directă. Este vorba de apăsătoarea  planetă Pluto. Intrăm într-o mișcare către viitor, depășim obstacolele, ne mai împiedicăm, ne mai ridicăm, dar mergem înainte. Asta este important. Pentru nativii Săgetător este important să își regăsească propriile calități, micul lor tezaur personal cu care să se descurce în această lume materială.

Noroc

Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Se pun bazele unei relații foarte importante din punct de vedere economic. Astrologul zodiacool.ro poate considera perfectarea unui contract important.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec mai 2023

In luna Mai, nativii Berbec au o luna benefica la fel ca celelalte zodii, numai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.