Horoscop lunar Berbec martie 2023

Luna martie a atras atentia astrologului ZODIACOOL printr-o situatie delicata in plan amoros a nativilor Berbec. Grupul de prieteni este in conflict cu persoana iubita Sau încep niște reproșuri tocmai din partea persoanei iubite pentru că timpul acordat prietenilor este prea mare în detrimentul timpului acordat partenerului de cuplu. Nativii Berbec au de înfruntat prezența Lunii Negre pe casa I și acest lucru face ca nimeni și nimic să nu le fie de ajuns. Horoscop Berbec martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ești plin de nergie, capabil să „muți și munții din loc”, dar ai grijă la durerile de spate. Se recomandă atenție la eventuale accidente, îndeosebi până în data de 12 februarie. Este o periodă favorabilă pentru a adopta o dietă sau dacă vrei să schimbi regimul alimentar în așa fel încât să te avantajeze mai mult, îndeosebi în prima pare a lunii. În preajma datei de 20 februarie ești predispus la probleme de sănătate de natură renală, infecții, afecțiuni ale căilor respiratorii, insomnii, o stare accentuată de oboseală. Ai nevoie de mai multă relaxare, detașare de probleme cotidiene, să stai departe de tot ce ar putea să îți tulbure starea psihic-emoțională. Horoscop Berbec martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În martie, Berbecul va fi puternic influențat de puterea lui Venus. Veți avea succes în carieră, în principal în a doua jumătate a lunii, cu atât mai mult dacă lucrați în sectorul financiar. Veți înțelege corect nevoile clienților și veți obține un credit remarcabil în ochii superiorului dvs. datorită acestui fapt. Influența acestei planete va avea, de asemenea, un impact asupra relațiilor cu membrii familiei. Luați în considerare vizitarea rudelor pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme. Nu numai că afecțiunea ar putea fi mult mai puternică decât de obicei, dar ați putea îndrepta și greșeli din trecut. Horoscop lunar Berbec martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec martie 2023 – prognoză

Din 1 Martie se amplifică interacţiunile cu prietenii şi intervenţia ta în diverse grupuri, organizaţii, asociaţii cu care intri în contact. Totodată, te preocupă intens subiecte ce ţin de progresul colectiv şi poţi primi propuneri ce îţi trasează noi strategii evolutive în plan personal. În 4 şi 5 Martie te concentrezi asupra implicaţiilor financiare ale proiectelor tale. În preajma zilelor de 6 şi 7 au loc evenimente neaşteptate în relaţii, care solicită multă seriozitate.

O familie

Martie va aduce spiritul transformării personale, care se va reflecta în toate domeniile vieții tale. Toate iluziile pe care ți le-ai creat până în acest moment vor începe să se destrame și astfel drumul prin viață ți se va părea mult mai clar. În această perioadă, Berbecul va sta bine înfipt pe picioarele sale și nu se va lăsa dărâmat. În plus, Venus le va amplifica comportamentul carismatic și se vor simți încrezători în stabilirea unor relații noi.

Carieră

În acelaşi timp, păstrezi atenţie sporită la aspectele materiale ale vieţii. Poţi profita de energia din preajma zilei de 19 Martie pentru a-ţi transforma competenţele în recompense financiare. Pe 20 Martie este posibil să fii aşteptat(ă) la un eveniment între prieteni, care îţi impune cheltuieli, dar care îţi poate aduce şi unele avantaje de viitor. În jurul lui 25 Martie ai fler administrativ, poţi face investiţii inspirate sau poţi atrage câştiguri.

Dragoste

În preajma lui 10 Martie AstroDex îţi recomandă să eviţi gândirea şi discuţiile rigide sau unele conflicte mocnite cu prietenii. Luna Nouă din 11 Martie te invită să îţi stabileşti noi idealuri şi să gândeşti în perspectivă. În jurul lui 13 Martie poţi fi surprins(ă) plăcut de conversaţia cu cineva din trecut. În 15 şi 16 Martie ai multă energie. Din 18 Martie te concentrezi la aspectele spirituale şi devii mai retras(ă) într-o dispoziţie meditativă.

Horoscop Berbec martie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Berbec au ca zonă sensibilă capul. În luna martie, sub influența Lunii Negre, în general suferințele pot fi ascunse. Pot avea ghinionul să fie dignosticați greșit, de aceea sfatul astrologului ZODIACOOL este ca în cazul în care are stabilit un diagnostic să ceară și o a doua opinie. Simptomele pot fi contradictorii sau chiar ascunse. Pe zona capului avem un Chiron: vindecătorul care te face bine atunci când și tu vindeci la rândul tău. Suferințele nativilor Berbec pot să aibă în această perioadă ca și cauză subtilă relația romantică. Orice situație în care nativii întind o mână celor care suferă din dragoste, poate să le aducă lor înșile alinarea. În caz contrar, să nu se mire dacă se aleg cu migrene. Atenție însă la conjuncția Chiron-Lilith și la false suferințe din amor! Chiron este acela care vindecă, Luna Neagră este aceea care tinde să nege, să treacă cu vederea. Mai există o predispoziție la intoxicații, eliminarea greoaie a toxinelor prin tendința de a reține apa. Și aceasta poate avea ca și cauză subtilă refuzul nativilor de a se retrage atunci când se simt depășiți, de a sta liniștiți, de a se ruga, de a medita în liniște. Chiar dacă nu conștientizează această nevoie de liniște, este bine să și-o impună, măcar pentru scurte perioade de timp. Dar… Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativii nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Aceia dintre nativi care încă mai caută, găsesc ceva care li se potrivește, deoarece aspectele sunt bune în acest sens. În cazul în care este vorba de partenerul/partenera de viață, de o persoană cu care locuiește, un cuplu solid, sunt semnale că se simte bine în prezența acesteia, atmosfera în casă este una foarte bună, viața în doi se înviorează de starea nativilor Berbec. Poate că părinții nativilor sunt foarte încântați de partenera acetuia. Ipotezele sunt mai multe, toate converg însă spre o relație bună, care este în acord cu sensul vieții, cu care nativii se simt în largul lor. Sfatul astrologului ZODIACOOL pentru partenerii nativilor Berbec este ca aceștia să nu îi restricționeze pe nativii Berbec, să nu le pună opreliști pentru că cu cât restricțiile sunt mai severe, cu atât tentația de libertate este mai accentuată și relația riscă să se tensioneze. Mai ales că nativii Berbec sunt gata să acorde aceleași libertăți pe care le pretinde și celui de lângă el/ea.

Relaţii

În ceea ce privește banii, începutul lunii martie este foarte promițător.  Este posibil ca nativii să fie plătiți pentru niște contracte, să beneficieze de o mărire de salariu sau să își negocieze un loc de muncă mult mai bine plătit. Este foarte posibil ca nativii să fie promovați și odată cu aceasta să le crească și veniturile. Pe data de 8 martie are loc conjuncția Venus-Uranus în zodia Taur. Nativii Berbec tind să se redefinească din punct de vedere afectiv. Indiferent cum au fost până acum, în acest moment nativii își doresc pur și simplu altceva. Nu neapărat alt partener, iubit, soț, soție etc, ci atitudinea lor față de relație va fi una cu totul nouă, lipsită de inhibiții, manifestându-se așa cum simt și cum sunt. Dar și atitudinea acestor nativi asupra modului în care pot să își câștige banii poate fi una nouă și foarte aparte. Către sfârșitul lunii martie, nativii Berbec devin foarte comunicativi și pur și simplu intuiesc emoțiile celor din jur, chiar dacă nu sunt persoane apropiate sufletește de nativ. Această deschidere afectivă poate să le creeze o stare de agitație, deoarece îi poate pune în legătură cu gânduri, sentimente, trăiri diferite, care nu le aparțin, dar care îi afectează. La momentul de Lună Plină, din 9 martie 2023, cu Luna în Fecioară, și cu Soarele în Pești, nativii se trezesc înconjurați de probleme mărunte, enervante de-a dreptul, care trebuiesc rezolvate, cu răbdare, care din păcate este deficitară în această perioadă. Nativii reușesc să se detașeze, majoritatea se retrag și doresc să petreacă cu prietenii și să uite de toate. Persoana iubită, dacă nu este inspirată, este aceea care îi trage de mânecă și le „procură” tot felul de activități, una mai plictisitoare decât alta, toate menite să îl țină pe nativ „cu picioarele pe pământ”. Dar astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra unor chestiuni atinse în paragrafele anterioare. Luna Plină din 9 martie este sau poate fi o împlinire a ceea ce a însemnat Luna Nouă din data de 23 februarie care a reprezentat un prim pas spre o stare retragere în sine. Nativilor li se arată că dincolo de problemele materiale există și altceva. Detașarea de problemele materiale este esențială în anumite momente ale vieții când ființa simte nevoia să se alimenteze cu energie subtilă. Dacă a ținut cont de acestea, acum are energia necesară pentru a rezolva multitudinea de problemuțe, multe și mărunte. Astrologul ZODIACOOL e de părere că cel cu care nativii Berbec se înțeleg cel mai bine, cel care le înțelege dorința de libertate și care îi vede exact așa cum sunt, este persoana cu care împarte domiciliul. Mai există o ipoteză, aceea că părinții nativilor îi încurajează, doresc să îi determine să se elibereze de o relație care nu le este tocmai benefică.

Noroc

Este dificil pentru acești nativi să accepte că cel puțin la începutul lunii martie ar fi recomandat să stea mai retrași, să stea mai mult pe acasă, să se ocupe de familie, de căminul lor, să viziteze părinții etc. Tot acest aspect conduce nativii spre amintiri din trecut. Au de folosit o informație pe care au dobândit-o de mult. Din 5 martie, odată cu intrarea planetei Venus în Taur, nativii încep să se gândească la bani sau la felul mult mai plăcut de a câștiga proprii bani. Sau au așa o inspirație asupra modului mult mai eficient și mai plăcut de a-și administra bunurile. Sau pur și simplu își cumpără ceva, ceva mai valoros însă, pentru propria-i plăcere. Mercur iese din perioada de retrogradare din 10 martie și astrologul ZODIACOOL recomandă o privire spre trecutul apropiat, o analiză a informațiilor pe care le-au primit în perioada 17 februerie-10 martie. Vă amintiți? Acestea pot fi acum de folos, poate au constituit un fel de avanpremieră a ceea ce aveți acum de comunicat, de tranzacționat, de mișcat. Tot din jurul datei de 10 martie nativii zodiei Berbec încep să se intereseze de prieteni, caută compania acestora, dau/primesc mesaje, ies, din nou, spre nemulțumirea persoanei iubite, creând  o stare de tensiune în relația de cuplu. Este posibil ca aceia care practică un sport să plece în cantonamente, la diverse competiții sportive, în zone mai îndepărtate. Trebuie să avem în vedere și faptul că nativii Berbec au o perioadă în care sunt mai seducători și mai plăcuți decât de obicei, lucru care nu rămâne neobservat de persoana iubită. Atrage și este atras la rândul lui de persoane de sexul opus. Toate acestea, și mai ales posibilitate ca în grupul de prieteni, în echipa din care face parte, poate exista cineva ”mai special” pot stârni adevărate furtuni în sufletul partenerului/partenerei. În jurul datei de 10 martie, nativul este mai extravagant decât de obicei și mai ales este pus pe flirt, atitudine care nu rămâne neobservată nici de prieteni și care poate să rumoare, creeze gelozii și chiar tensiuni în grup. Dar nativii nu observă toate acestea! Sunt atât de absenți, nu se văd decât pe sine, sunt încrezători în calitățile lor și în cei din jur, și în soartă, încât nu bagă de seamă că în jurul lor au început șușoteli. Iar în dragoste își doresc ceva cu totul special, poate ceva nou, poate o nouă atmosferă în cuplu și aici partenerii acestor nativi au de înțeles că este nevoie de o nouă abordare, mai liberă, a relației.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec iulie 2022

Daca ne uitam la cum incep nativii Berbec aceasta luna, ii gasim in elementul lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.