Horoscop lunar Berbec mai 2023

In luna Mai, nativii Berbec au o luna benefica la fel ca celelalte zodii, numai ca interesele personale si cele ale familiei nu converg Familia sau familia cu care împarte căminul dorește ceva, are un anumit punct de vedere asupra unui lucru și nativii Berbec doresc altceva. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru zodia Berbec, o puteți viziona mai jos: Horoscop Berbec mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Te poți confrunta o stare de agitație, stres, oboseală fiind predispus la accidente, îndeosebi în preajma datei de 11 dar și 22. Este recomandat să îți dirijezi energia către activități menite să te ajute; încearcă să lași deoparte grijile cotidiene. La începutul lunii ești predispus la insomnii, migrene, probleme care vizează zona capului. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură, la sala de sport, să urmezi un regim de viață și alimentar adecvat. Din data de 28 ești solicitat de treburile gospodărești, de renovare, reparații prin casă astfel că este recomandat să acorzi atenție la modul în care faci treburile casei pentru că ești predispus la accidentări prin gospodărie. Fii calm și nu te grăbi! În a doua parte a lunii ești plin de energie, dornic să călătorești, să socializezi, să vizitezi locurile natale. Este important să te relaxezi mai mult, să te detașezi de problemele cotidiene. Horoscop Berbec mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Odată cu sosirea acestei luni, energia Berbecului va crește continuu. Datorită vremii frumoase, s-ar putea să vă simțiți copleșiți de lipsa de motivare pentru muncă și veți prefera să vă concentrați asupra timpului liber. Nu încercați să luptați pentru că vă veți simți fericiți doar dacă vă satisfaceți nevoile. Dacă totuși doriți să lucrați la cariera dvs., încercați să contactați un coleg căruia i-ar putea face plăcere să petreacă timp cu dvs. Mai este și luna iubirii. Dacă aveți un partener, veți avea chef să petreceți mai mult timp cu el sau ea. Cu toate acestea, dacă sunteți singur, feriți-vă de depresia care ar putea să vină. Horoscop lunar Berbec mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec mai 2023 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți încercând să găsești noi posibilități de progres în plan material, îmbinând utilul cu plăcutul. Ai tot felul de idei, care mai de care mai ingenioase reușind să impresionezi mediul din care faci parte, prin inspirație, dedicare, îndeosebi atunci când vine vorba despre carieră. De tine depinde modul în care soliciți ajutorul unor persoane cu care ai mai colaborat și în trecut. Fii prudent în relația cu prietenii, cu grupul din care faci parte, îndeosebi în preajma datei de 10, atunci când pot apărea tot felul de probleme de comunicare, reproșuri, pierderi datorate unor neînțelegeri care vizează actele, banii. Din data de 20 încerci să găsești alternative de colaborare pentru a atrage mai multe fonduri în bugetul personal. Vei avea ocazia să constați că planurile făcute, oricât de realiste păreau și ușor de concretizat, nu îți vor aduce rezultatele mult dorite în plan financiar. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Un vis nu devine realitate prin magie. Este nevoie de transpiraţie, determinare şi muncă grea.” Colin Powell

O familie

Dacă Berbecul conservator nu a căutat noi experiențe până acum, în luna mai ar putea schimba asta. În această lună, ar putea găsi ascunsă o dorință interioară pentru necunoscut. Universul va începe să îți ofere situații și opțiuni atipice care ar putea trezi frica în tine. Cu toate acestea, dacă îți depășești grijile, poți fi aproape sigur că nu vei regreta. Fie că este vorba de călătorii, noi opțiuni de carieră sau relații. Pur și simplu, ai ocazia să începi să înflorești.

Carieră

La începutul lunii ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute, fie că este vorba despre bani sau succesul în plan profesional. Nu trebuie să te „culci pe o ureche” și să consideri că așa va fi tot timpul. Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli, investiții, ascoieri. Nu te grăbi să semnezi orice contract și nu accepta să intri în orice organizație, asociație. Din data de 13 vei observa că urmează o perioadă destul de apăsătoare, mai ales când vine vorba despre negocieri, contracte, relația cu publicul. Este timpul să acționezi cu mai multă prudență și în relația cu șefii, să nu iei de bună că ceea ce ți se promite acum a fi în favoarea ta. În a doua parte a lunii pot apărea tot felul de restricții, vis-a-vis de carieră, ai sentimentul că „pedalezi în gol”, că lucrurile nu se așează așa cum ți-ai propus, oricât de mult te-ai străduit să fii organizat, atent la eventuale probleme cu colegii, șefii. De evitat compromisul! Nu este deloc exagerat dacă ai sentimentul că ești urmărit, șantajat sau că alții încercă să se folosească de tine și să îți „pună în cârcă” anumite responsabilități care te vor defavoriza în plan socio-profesional. Fii prudent, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când este posibil să apară probleme legate de transport, comunciare, asocieri, semnarea de acte oficiale. Starea ta de impulsivitate nu face decât să tensioneze și mai mult relația cu colegii, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Dacă te-ai gândit să demarezi o afacere personală, o perioadă potrivită pentru aceasta ar fi până în data de 8. Ai posibilitatea să obții aprobările necesare din partea unei instituții de stat mult mai repede sau primești susținerea financiară de care ai nevoie, la momentul oportun. Luna Plină în zodia Scorpion din data de 7 aduce în lumină acțiuni, proiecte legate de propria afacere sau banii veniți prin intermediul partenerului de viață sau de afaceri, demarate în toamna anului trecut. Sunt aduse la lumină secrete care țin de bani, taxe și impozite, un eventual proces, o moștenire.

Dragoste

Viața relațională este dinamică, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când acorzi mai multă atenție relației de mariaj. Ești orgolios iar ambițiile tale nu fac decât să amplifice și mai mult starea de tensiune din relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 11. Fii prudent la modul în care îți exprimi gândurile, dorințele, așteptările și nu te lăsa angrenat în discuții lipsite de sens pentru că riști să pierzi din vedere esențialul. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre banii cheltuiți de partenerul de viață uitând că în relație sunteți doi. Deosebit de important este să fii mult mai deschis către celălalt, înțelegător, răbdător. Este de preferat să nu te „lași dus de val” și să renunți la o relație în care ai investit mult timp, sentimente. Trebuie doar să aștepți să treacă această perioadă mai puțin plăcută în plan relațional. De evitat compromisul întrucât există riscul să „alergi după doi iepuri și să nu prinzi niciunul”. Este important să pui accentul pe comunicare, pe exprimarea propriilor dorințe, să accepți că ai și tu limitele, slăbiciunile tale iar partenerul de viață trebuie să fie înțeles. În a doua parte a lunii va trebui să fii prudent la implicarea rudelor în viața ta sau se pot ivi tot felul de alteracții între tine și partenerul de viață pe tema unor acte, documente. Este posibil ca partenerul să întâmpine probleme având nevoie de susținerea ta, de suportul tău moral. În preajma datei de 22 lucrurile tind să scape de sub control, în plan amoros, existând posibilitatea să revină în viața ta un partener din trecut și să constați că mai erau anumite lucruri de lămurit. Situația poate fi destul de confuză, mai ales că preferi să ții această reîntâlnire departe de ochii lumii. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să petreci momente pline de încântare și pasiune alături de persoana iubită, îndeosebi în prima parte a lunii. Depinde doar de tine, de modul tău de a fi, de atitudinea ta dacă reușești să păstrezi această stare de armonie și pasiune din relația de amor. În a doua parte a lunii este posibil să ai sentimentul că nu ești înțeles de persoana iubită sau că, oricât de mult ai căuta să întâlnești sufletul pereche, nu ai șanse să îl găsești. Din data de 28 ești preocupat de amenajarea spațiului personal, de renovare, pui mai mult accent pe cumpărături pentru casă, familie. Ești dornic să întemeiezi o familie sau te preocupi mai mult de relația cu părinții.

Horoscop Berbec mai 2023 – la ce să te aștepți?

Pentru nativii Gemeni, acest aspect vine „mănușă”. Pentru că în zona banilor, în care au înregistrat în ultima vreme blocaje, chiar pierderi, tranzacții nereușite, lucrurile se deblochează. Nativii au cumpărat sau au vândut la momente mai puțin fericite sau au avut plăți de încasat care au stagnat. Deci, toate acestea își pot relua mersul normal. Inclusiv calitățile nativilor, acel mic bagaj de calități care pot constitui micul tezaur personal al nativilor, încep să se dezmorțească și să lucreze în favoarea lor. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, deci Luna Nouă e în domeniul banilor. „Banii mei” – „Banii noștri” – aceste două noțiuni pot fi opozabile, dar pot fi complementare, de noi depinde! Banii mei sunt banii mei. Banii noștri pot fi moșteniri, banii partenerului de viață, bani comuni ai familiei lărgite care pot fi administrați de nativi. Un semnal este acela că banii personali pot fi munciți, realizați prin intermediul fie al unor afaceri de familie, fie prin investiții comune, profitabile. Viața romantică a lunii iulie, în special în jurul datei de 20 iulie, este pentru nativii zodie Gemeni una foarte interesantă, plină de mister. Nativii se bucură de plăcere, iubire și de un amor aparte, plin de mister și trăiri la limită. Profesional, deși nativii sunt mai puțin asumați, au satisfacții materiale. Banii vin inclusiv din activitatea profesională. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii Gemeni devin mai activi și mai comunicativi decât sunt, dar incep să iau lucrurile în și mai simplu. Atitudinea este aceea a adolescenților care văd lucrurile foarte simplu, găsesc farmecul fiecărei situații, indiferent cât de dramatică este, nu se lamentează, nu se panichează, dar le iese bine. Comunicarea este foarte importantă și nativii, după cum vede astrologul ZODIACOOL horoscopul zilelor de după 22 iulie, încearcă să ia legătura cu tot felul de persoane cu care nu au vorbit de mult, fac vizite sau mici deplasări în interes profesional, acelea pe care nu au avut posibilitatea să le realizeze în ultima vreme.

Bani

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, se concretizează tocmai acele elemente care au fost până acum atât de profunde, încât păreau ireale. Saturn nu știe ce înseamnă invizibil, nu știe ce este acela subtil. Sau știe, dar nu le respectă ca atare, ci le materializează și le scoate la suprafață. Ca să fim mai clari, până acum nativii au avut de înfruntat transformări atât de profunde, încât chiar dacă le simțeau, aveau doar o stare de incertitudine, nu puteau să pună ”prompterul” pe acel ceva care a trebuit răsturnat. Acum Saturn le arată exact ce au câștigat. Dar… căci există și un dar… nativii trebuie să renunțe la ceva. Inclusiv acest lucru se va concretiza acum. Transformările cele mai importante pot fi legate de personalitatea nativilor. Sunt inclusiv calități pe care le vor intui și care se vor manifesta cel mai probabil și cel mai sigur din toamnă. Acestor calități nativii trebuie să le facă loc în viața lor și chiar să le ureze bun venit. Acum nativii pot avea acele semne care să îi identifice, care sunt acestea și pe ce butoane trebuie să apese. Nativii trebuie să înțeleagă că trebuie să își etaleze calitățile personale indiferent câtă opoziție pot întâmpina, eventual. Astrologul ZODIACOOL îi asigură că eforturile pe care le fac pentru a se afirma cu curaj, nu sunt îndreptate impotriva celorlalți ci sunt pentru a-i atenționa pe ceilalți că vine cineva, nou, plin de originalitate și energie, care se va impune indiferent de ceea ce se crede. Este foarte posibil să întâmpine rezistență tocmai din partea unor prieteni.

Relaţii

Unii dintre nativii Gemeni doresc să se afilieze la o grupare, la un club, echipă de sport și extravaganțele de care dau dovadă pot face aproape imposibil acest lucru. Alții caută prieteni noi, dar aceștia pot să fie puțin reticenți în a se apropia. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, transformările pot să înregistreze un palier îndeplinit, o anumită fază care a ajuns la un maxim. Poate era bine să spun de la început un lucru important: în dragoste lucrurile merg bine. Partenerii de cuplu vin fiecare să îl completeze pe celălalt exact cu ceea ce lipsește astfel încât parteneriatul să fie cât mai aproape de o stare de plinătate. Nu este exclus ca, exact ceea ce au acum nativii Gemeni nou de dăruit în cuplu, să constituie farmecul care să atragă un partener pe măsură, pentru cei singuri, sau să aducă o scânteie într-o relație mai veche care intrase pe un palier orizontal. Pentru unii dintre nativii Gemeni, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții bune. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc. Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim pe drum.

Noroc

Dar fenomenul este cumva încetinit. Este posibil și acesta să fie un prilej de bucurie pentru nativii Gemeni. Iau o gură de aer sau o înghițitură de apă rece și se uită în jur ca să vadă mai bine unde au ajuns. Venus este în Gemeni. Nativii se bucură! Sau asta ar trebui să facă. Sunt frumoși sau, mai bine zis, sunt atrăgători, simt nevoia să se dichisească, simt o bucurie de viață în fiecare zi. Nodul Nord a intrat de curând în zodia lor. Acești nativi încep să conștientizeze că sunt centrul propriului univers. De ei depinde cum se aliniază să urmeze sensul vieții. Este o nouă etapă în care nativii înțeleg cine sunt, își identifică acele calități de care au cea mai mare nevoie ca să și le dezvolte. În toată această transformare pe care nativii au suferit-o tocmai în domeniul regenerării profunde, și domeniul în care stau în stadiul latent, calități care tocmai au ieșit, nativii se simt puțin dezorientați. Nodul Nord îndreptat către ei înșiși vine să îi repună pe făgaș, să le dea curaj. Astrologul ZODIACOOL le amintește că conștientizarea este o muncă de peste un an de zile, mai precis până în decembrie 2023! Dar care începe mai cu spor din iulie 2023. Nativii sunt împăcați pentru că planetele care le-au dat viața peste cap sunt retrograde și renunță pentru o perioadă la represalii. Dar nu este timp de odihnă, ci este timp ca nativii Gemeni să fie atenți la ce au de făcut pentru a-și găsi noua cale, pentru că aceste planete le-au dat un răgaz, dar nu au renunțat!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec iulie 2022

Daca ne uitam la cum incep nativii Berbec aceasta luna, ii gasim in elementul lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.