Horoscop lunar Berbec iulie 2022

Daca ne uitam la cum incep nativii Berbec aceasta luna, ii gasim in elementul lor. Marte, planeta guvernatoare a acestor nativi, numai ce a intrat în domiciliu, respectiv în zodia Berbec, și le-a dat nativilor acestei zodii spor de inițiativă, putere fizică, energie, elan, dar și impulsivitate care poate duce până la agresivitate. Agresivitatea și spiritul războinic se pot manifesta într-un registru inferior al vibrațiilor marțiene. Dar sper că nu ne aflăm acolo, cel puțin nu cititorii și ascultătorii ZODIACOOL! Horoscop Berbec iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este recomandat să eviți excesul de muncă, mâncare sau alcool, îndeosebi în prima parte a lunii. Atenție la eventualele accidente, posibile fracturi, iritații, insolație, la începutul lunii. La jumătatea perioadei va trebui să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și obligațile care țin de casă, familie altfel ajungi să te dezechilibrezi, din punct fizic și psihic. Ai nevoie de o vacanță, în care să te revigorezi, să „îți tragi sufletul”. La sfârșitul perioadei ești predispus la accidente casnice, lovituri, entorse, probleme legate de oase dar și probleme digestive. Horoscop Berbec iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Iulie este un moment perfect pentru Berbec pentru a se apropia de cunoștințele lor, în special datorită lui Venus în poziția de Leu, care le va oferi multă încredere. Nu vă fie teamă să ajungeți la cineva pe care tocmai l-ați întâlnit. La urma urmei, ar putea fi viitorul dvs. partener. Chiar dacă el sau ea nu se transformă în dragostea vieții dvs., veți obține cel puțin o experiență interesantă.În cursul acestei luni, veți fi, de asemenea, în cea mai bună stare fizică pe tot parcursul anului, așa că nu ezitați să folosiți fiecare moment gratuit pentru sport sau alte activități, cum ar fi grădinăritul sau drumețiile. Horoscop lunar Berbec iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec iulie 2022 – prognoză

În această lună se anunță schimbări semnificative care vizează casa, proprietatea, bunurile imobiliare, aspecte care țin de relația cu familia, părinții, mama. Călătorești mai mult în locurile natale, eventual pui la cale o revenire în țara natală. Ai acum capacitatea de a-ți sonda și înțelege cele mai profunde trăiri dar și de a te concentra pe finalizarea unor proiecte care țin de casă, gospodărie, renovări, reparații. Se reiau discuții importante legate de patrimoniu, îndeosebi până în data de 12. Ai tendința să fii certăreț, să îți dai dreptate cu orice preț ceea ce poate conduce la conflicte greu de gestionat, îndeosebi în preajma datei de 5. Din data de 22 pui mai mult accent pe relația cu propriul copil, pe creativitate, iubire. Este posibil să primești o veste bună legată de copil, poți lua hotărârea de a concepe un copil. Nu vei duce lipsă de inspirație, în cazul în care te-ai hotărât să publici o carte, să prezinți o lucrare importantă în fața unui public remarcându-te prin spontaneitate, dorința de a străluci, de a te face remarcat de către sexul opus. Deviza ta, pentru această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

O familie

Iulie va fi una dintre cele mai pozitive luni din acest an pentru Berbec. Îți va merge bine în toate domeniile, indiferent dacă este vorba despre oportunități de serviciu sau relații. Energia lunii iulie va fi, de asemenea, benefică pentru activitatea fizică. Prin urmare, este un moment ideal să începi să practici un sport sau un hobby care implică mișcare. Încearcă activități precum alergarea sau înotul. Berbecul va avea rezerve atât de mari de energie încât va fi aproape imposibil să rămână fără ea.

Carieră

În această lună debordezi de energie având sentimentul că poți face multe lucruri în același timp. Va trebui să nu te grăbești în luarea deciziilor îndeosebi până în data de 12. Pot apărea tot felul de controverse pe tema unor acte oficiale, probleme greu de gestionat și care vizează o asociere, parteneriat important îndeosebi în preajma datei de 6. Până în data de 12 se reiau discuțiile, fie despre un loc de muncă unde ai mai lucrat cândva, fie despre un proiect profesional pe care l-ai abandonat și acum trebuie reluat. Se anunță o perioadă plină de tensiune, nesiguranță, tot felul de evenimente care te vor solicita peste măsură reușind cu greu să faci față presiunilor venite din partea șefilor și chiar a colegilor de muncă. Nu este o lună favorabilă pentru a semna un contract de colaborare sau pentru a face o schimbare de anvergură în carieră. Este momentul să observi, să analizezi situațiile cu care te confrunți și să amâni luarea deciziilor pentru luna următoare. Pe de altă parte se anunță schimbări inevitabile la nivel de conducere ceea ce te-ar putea afecta, mai mult sau mai puțin direct, în plan financiar și nu numai. În a doua parte a lunii sunt șanse mult mai mari să te bucuri de inspirație, creativitate, ai destule idei ingenioase care te vor plasa cu un pas înaintea oricărui adversar. Spre sfârșitul lunii este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu colegii. Nu este momentul potrivit pentru a da startul unui nou proiect pe care vrei să îl desfășori în echipă. Este o perioadă importantă, în privința relațiilor de serviciu, carieră, parteneriat fiind nevoie de multă prudență și diplomație, îndeosebi dacă ești hotărât să dai startul unei afaceri personale. Planul financiar este mult mai bine aspectat în a doua parte a lunii. Totul este să fii mult mai atent la ceea ce vorbești cu colegii și superiorii, să nu împărtășești cu oricine proiectele, ideile tale profesionale. Este posibil ca, în spatele unor promisiuni ce vizează banii, să se afle interese ascunse menite să îți creeze probleme greu de remediat punând astfel în pericol statutul tău socio-profesional.

Dragoste

Este o lună în care vei pune mare preț pe iubire și înțelegere, în cadrul relației de mariaj sau în plan amoros. Nu vor lipsi tentațiile, dorința de a impresiona, atrage atenția sexului opus. Așadar este nevoie de atenție, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Ești predispus la compromisuri în relația de mariaj. În relația de cuplu, chiar dacă vor mai exista și discuții în contradictoriu, reușești să exchilibrezi oarecum situația, spre sfârșitul lunii. Nu forța totuși nota, ci fii precaut, în cazul în care vrei să faci schimbări prin casă, să achiziționezi ceva scump, fără să colaborezi cu partenerul de viață. Din data de 22 ești dornic să iubești și să fii iubit având ocazia să dai startul unei noi relații de amor punând mai mult accent pe relația cu sexul opus. Ești plin de pasiune, dornic să-ți manifești sentimentele, dorințele punând mare preț pe ceea ce poate să îți ofere partenerul de viață, în plan sentimental. A doua parte a lunii se poate dovedi de-a dreptul fierbinte, la capitolul iubire și implicare emoțională acceptând că viața poate fi trăită mult mai plăcut în doi, atunci când pui pe primul plan dragostea. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai toate șansele de a te bucura, spre sfârșitul lunii, de fiorii unei iubiri trăită cu pasiune fiind redispus la aventuri de scurtă durată. În această lună de vară treci prin tot felul de trăiri contradictorii, ai tendința de a fi posesiv, gelos în relația de dragoste pentru ca, în unele momente, să vrei să fii lăsat în pace adoptând o atitudine mult prea independentă, nepăsătoare. La sfârșitul lunii ești predispus la situații imprevizibile, în ceea ce privește o relație de amor. Este bine să fii mult mai prudent și să o lași mai ușor cu promisiunile care oricum nu vor putea fi ținute din diferite motive.

Horoscop Berbec iulie 2022 – la ce să te aștepți?

20 iulie, Luna Nouă în Rac, deci Luna Nouă în casă, în viața de familie, în relația cu părinții. Poate fi un început în toate acestea. Unii dintre nativi au de renovat casa și acum este un moment bun pentru a începe. Alții doresc să își viziteze părinții, bunicii, orașul natal și acum este un moment bun. Alții au de rezolvat probleme cu cei cu care împart căminul sau probleme ale acestora. Alții simt nevoia de protecție, căldură și se retrag acasă. Nativii trebuie să fie atenți la ce informații primesc, la cine apare în jurul lor pentru că sunt elemente care îi ajută în ceea ce încep acum. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Uau! Vă mai amintiți că prietenii au pus mână de la mână și au organizat o excursie pentru ca nativii Berbec să se regăsească cu iubitul/iubita cu care s-au certat? Ei bine, aceia dintre nativi care au căzut în această „capcană” nu regretă! Pentru că relația este plină de pasiune, se îndrăgostesc, zboară!

Bani

Persoana ori nu dorește, ori nu are posibilitatea de a-i ajuta, blocajul se poate manifesta și prin imposibilitatea de a-i ajuta pe nativi din tot felul de motive. Dar, mai există posibilitatea ca nativii să nu fie încă pregătiți pentru a susține un examen, un interviu pentru ocuparea unei funcții sau pentru ocuparea unui job. Și persoana să considere că îi ajută tocmai prin amânarea momentului decisiv. Mai sunt o parte dintre nativii Berbec care își pierd locul de muncă. Și caută, trimit CV-uri, iau contact cu multă lume. Este un lucru foarte bun, deoarece din toamnă, atunci când blocajul se ridică, constată că toate aceste căutări le-au adus o experiență care acum tocmai bine le folosește. Ipoteza că compania la care lucrează sau la care doresc să lucreze nu are resurse financiare ca să îi  angajeze, să îi mențină angajați sau ca să îi avanseze, este foate plauzibilă. Dar și acest blocaj durează până în toamnă, când lucrurile se vor rezolva.

Relaţii

O altă parte dintre nativii zodiei Berbec se pot bucura de succes la locul de muncă și aceasta pentru că au pregătit din timp toate elementele de care au nevoie pentru a se susține. Au o bază solidă, au muncit, au învățat și acum culeg laurii. Sau activitatea lor se bazează în sine pe ceva din trecut care se repetă, de exemplu un recurs la un proces pentru un avocat, o revizuire la un document, o variantă îmbunătățită a unui un proiect, restanțe la examene etc. Până la reintrerea planetelor în mers direct, adică până în toamnă, aveți tot timpul să deslușiți ce ați pierdut din vedere, ce aveți de recuperat. Atenție, acest ceva poate fi foarte concret, dar poate fi și din domneiul cunoașterii sau nivelului spiritual la care mai aveți de adăugat. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn îi poate ajuta pe nativii Berbec să identifice exact lucrurile pe care le au de recuparat, Luna luminată de Soare face să se vadă toate amănuntele și eventual toată lumea implicată. Pentru unii dintre nativii Berbec, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Ei da, pe 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, capacitate de tranzacționare.  Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc. Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim la drum. Pentru nativii Berbec, aceasta se întâmplă pe domeniul căminului, părinților, rădăcinilor.

Noroc

Se poate, deci, folosi această energie într-o manieră constructivă. Nativii se pot ocupa de corpul lor, de sănătate în primul rând, dar și de menținerea sau formarea unui trup atletic prin sport, mișcare, soare. Pot lua inițiative, pot conduce, își pot consolida poziția. Nativii Berbec încep luna cu o relație de iubire care ne impresionează de-a dreptul. Comunică foarte bine cu persoana iubită, fac mici deplasări. Este foarte posibil ca una dintre aceste deplasări să fie organizată de un grup de prieteni tocmai ca să faciliteze o întâlnire între nativi și partenera/partenerul de cuplu. În cuplu au avut loc niște neînțelegeri și prietenii doresc să îi vadă pe cei doi din nou ca la început, să repare eventual ce s-a fisurat. Se pare că reușesc și nativii Berbec prind curaj, se implică în joc, sunt mari șanse ca cei doi să se împace. Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în zona profesiei, pentru nativii Berbec se accentuează un blocaj. Dacă până acum pentru nativi acest blocaj era doar o părere, acum este certitudine.Toate planetele care se găsesc în domeniul profesional sunt retrograde: și Jupiter, și Saturn, și Pluton. Toate sunt planete cu impact în zona profesională. Cu Jupiter retrograd, s-ar părea ca cineva acolo sus să nu le mai acordă nativilor sprijinul pe care se bazau.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec mai 2023

In luna Mai, nativii Berbec au o luna benefica la fel ca celelalte zodii, numai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.