Horoscop lunar Berbec decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Berbec doresc sa se afirme cu orice pret. Nativii sunt foarte asumati Luna decembrie pentru nativii Berbec este detul de intensă, ca de altfel pentru toți nativii. Lucrurile, dacă este să privim zodia Berbec, se desfășoară încă în zona profesională, nativii dorind să se afirme cu orice preț. Însă acest lucru le afectează și zona de relații și zona personalității în bine. Horoscop Berbec decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună te simți energic, pus pe treabă refuzând de multe ori să iei pauză de relaxare. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți gestionezi surplusul de energie întrucât ești predispus la accidente, eventuale probleme legate de zona capului, îndeosebi în preajma datei de 23. În momentele de tensiune, de neliniște este recomandat să faci mai multe plimbări în aer liber, exerciții fizice moderate, pentru a te relaxa. Horoscop Berbec decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Decembrie nu este doar o lună a sărbătorilor de Crăciun, ci este și o lună a stresului. Veți fi nervos cu privire la cumpărăturile de Crăciun, dar mai ales cu privire la întâlnirea cu rudele, cu care nu aveți nimic de vorbit. Cu siguranță nu ar trebui să le evitați, dimpotrivă. Datorită poziției lui Jupiter, veți putea ignora toate batjocurile și veți face o impresie excelentă. De asemenea, aveți grijă de sănătatea dvs. în decembrie și nu exagerați cu alcoolul. Deși îl veți tolera destul de bine, acesta poate readuce în discuție câteva probleme nerezolvate. Acest lucru ar putea distruge sărbătorile nu numai pentru dvs, ci și pentru cei dragi. Horoscop lunar Berbec decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec decembrie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai multă pasiune în căutările tale spirituale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate sau iei legătura cu acestea. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene. Din data de 21 vei pune mai mult accent pe domeniul socio-profesional. Fii prudent în ceea ce privește problemele care vizează cariera și nu te baza pe orice promisiune care ți se face. În această lună se prefigurează noi șanse de evoluție în plan profesional, noi posibilități de a te perfecționa, de a progresa în carieră. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim

O familie

Înainte de a putea intra în atmosfera de Crăciun din decembrie, Crăciunul va fi de domeniul trecutului. Berbecul se va simți ca plutind în spațiu și, astfel, ar trebui să fie pregătit pentru predispoziția excesivă de a visa cu ochii deschiși. Nu este nimic rău în legătură cu asta, deoarece abilitatea de a-ți imagina viitorul ar putea fi foarte benefică. Luna decembrie și energia sa vor confirma că ești stăpânul realității tale. Regula „Ceea ce este sus este și ceea ce este jos, ceea ce este jos este și ceea ce este sus” va avea acum un înțeles mai profund și vei înțelege că această lege universală poate fi cât se poate de reală.

Carieră

În această lună este momentul să schimbi direcția în carieră sau să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Știi exact ce ai de făcut, în ce direcție trebuie să acționezi având de partea ta oameni de calitate, persoane care vor să te ajute să îți împlinești un țel important. Încă din al doilea decan al acestei perioade vei avea sentimentul că nu are rost să mai pierzi timpul cu nimicuri, cu oameni alături de care nu ai cum să progresezi, ba din contră, bați pasul pe loc. Se detensionează lucrurile în ceea ce privește anumite datorii, plata unor taxe și impozite, ba chiar poți să primești bani din urmă, ca urmare a câștigării unui proces. Ești susținut financiar de către un asociat sau de partenerul de viață pentru a-ți împlini unele ambiții în plan social. Pe de altă parte ai ocazia să revii asupra unor înțelegeri, contracte ce vizează colaborarea cu o firmă străină sau pui la cale o deplasare în străinătate, în interes de serviciu. Te bucuri de inspirație, intuiție, beneficiezi de susținere din partea unor superiori, ai șansa de a da startul unei colaborări de lungă durată, îndeosebi la mijlocul perioadei. În preajma datei de 21 sunt favorizate colaborările cu o firmă străină sau deplasările în interes de serviciu. Se întrevăd noi relații de prietenie care te vor ajuta să progresezi în domeniul socio-profesional. Oamenii cu funcție de conducere te vor ajuta să progresezi, să urci o nouă treaptă în domeniul profesional. Spre sfârșitul lunii ai posibilitatea să pui în practică idei mai vechi, te bucuri de beneficii materiale venite de pe urma creativității, a spontaneității tale. Știi cum să negociezi pentru a atrage câștiguri financiare. În ceea ce privește finanțele, în această lună, ai ocazia să te bucuri de mai multe câștiguri venite prin muncă personală dar și din eventuale cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață sau de pe urma unor asocieri făcute în trecut, o moștenire sau prin câștigarea unui proces. În a doua parte a lunii ai șansa de a-ți spori veniturile ca urmare a unor realizări din zona carierei, prin efort personal. Reușești să atragi atenția superiorilor, te faci remarcat prin capacitatea de a găsi soluții salvatoare, în ceea ce privește anumite proiecte, colaborări. Spre sfârșitul perioadei este favorizată urmarea de cursuri de perfecționare.

Dragoste

Te bucuri de susținere financiară din partea partenerului de viață, eventual demarați împreună un proiect ambițios, de lungă durată, care va aduce și beneficii materiale. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce dorește celălalt și să ții cont de sfatul partenerului de viață, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături, achiziții importante pentru casă. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te bucuri de armonie în relația de cuplu, descoperi farmecul de a fi în doi, nevoia de intimitate, dorința de a iubi, de a dărui și primi mai multă atenție, afecțiune din partea persoanei iubite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus alături de care îți vei face serioase planuri de viitor. Nu vor lipsi posesivitatea, gelozia, simțind nevoia de siguranță în plan sentimental. În a doua parte a lunii ești tot mai preocupat de beneficiile pe care le poți obține prin intermediul partenerului de viață. Se poate vorbi despre proiecte derulate în comun, eventual te gândești să achiziționezi o casă, să demarezi renovarea propriei locuințe. Comunici mai mult, călătorești, ești dornic să te implici în relația cu sexul opus, flirtezi, ba chiar sunt șanse de a da startul unei relații pasionale astfel că, spre sfârșitul perioadei, ocazia să trăiești din plin o relație pasională, plină de neprevăzut, cu o persoană de altă naționalitate sau cunoscută cu ocazia unei călătorii îndepărtate. Dacă te gândești serios să dai startul unei relații de lungă durată, ai ocazia să întâlnești acum persoana care îți este sortită, prin intermendiul prietenilor sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Este o lună în care tot ceea ce este legat de relația intimă, viața în doi, capătă un contur mult mai clar, încep să-ți fie îndeplinite dorințele care țin de iubire, afecțiune și pasiune.

Horoscop Berbec decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru nativii Săgetător aspectul spune că ar trebui să își ia niște angajamente, bineînțeles, față de ei înșiși. Responsabilitatea față de bunurile materiale pe care le deține trebuie să i se imprime nativului ca o importantă misiune. Luna decembrie se încheie cu o Lună Plină în Rac cu Soarele în Capricorn. Ultimul eveniment al lunii se așează pe casa banilor și reprezintă un moment de împlinire. Poate fi momentul în care nativul se asociază la bani cu cineva, pune propriile lui resurse împreună cu cineva, un partener și poate fi considerat un moment de împlinire pentru că acest lucru este pregătit de ceva vreme.

Bani

Evident constată că le este o hotărâre îndrăzneață și își adună curaj pentru ca să înceapă să câștige bani dintre o activitate considerată în zilele noastre mai puțin obișnuită. Poate să se îndrepte către bioterapie, Reiki, astrologie, tot felul de metode de divinație și de terapii neconvenționale. Această zonă de spiritualitate pur și simplu li se deschide nativilor și deschiderea aceasta durează câteva săptămâni până când nativii să își dea seama că poate în asta a constat marea transformare pe care trebuia să o trăiască. Este un pas important și zona de progres, de evoluție spirituală și intelectuală este foarte energizată pentru că dă posibilitatea nativilor să studieze, să se dezvolte intelectual dar și să întâlnească oameni învățați sau influenți care să îi ajute. Astrologul zodiacool.ro atrage atenția nativilor Berbec că acele ieșiri impulsive pe care le are în special față de șefii actuali nu sunt tocmai benefice. Data de 4 decembrie poate fi pentru nativii Berbec o deschidere către intuiție. Este tocmai deschiderea care să le aducă nativilor în atenție noile înclinații către spiritualitate și către lucrurile care se ascund dincolo de materie. Este un moment în care nativii încep să simtă, dacă nu au și făcut-o până acum, că zona de spiritualitate nu înseamnă numai o atracție ci poate fi chiar drumul lor de acum înainte. Și foarte important, poate fi o deschidere către oameni care au aceleași preocupări. Dar cu adevărat intense și explicite sunt aspectele din a doua jumătate a lunii decembrie.  Începând cu data de 17 decembrie, se face trecerea dintre o zonă foarte pragmatică și foarte concretă între o zonă de anticipație, pentru că trecem cu cei doi mari grei ai zodiacului, Jupiter și Saturn, din zodia Capricorn în zona de viitor, zodia Vărsător, dintr-o zonă concretă, clară, grea, responsabilă, într-o zonă în care avem voie să anticipăm, avem voie să zburdăm, avem voie să facem lucrurile așa cum simțim. În 17 decembrie Saturn face pasul către zodia Vărsător și în 18 decembrie vine și Jupiter în zodia Vărsător și previziunile devin strategii de viitor. Am anticipat un drum, l-am concretizat în mintea noastră și acum primim harta, traseul, popasurile etc. În data de 21 Decembrie acești doi mari Jupiter și Saturn se întâlnesc într-o conjuncție în zodia Vărsător și pentru nativii Berbec trecerea devine cu atât mai evidentă, însemnând o trecere de la responsabilitate, profesionalism, obligații la a-și defini grupul către care se îndreaptă activitatea lor. Pentru că activitatea pe care și-o propun nativii trebuie să aibă un nou grup țintă către care să își îndrepte noile prestații. Sau aceasta ar trebui să aibă și un grup în care nativul să se întâlnească cu oameni cu aceleași preocupări. Către acest gen de grupuri se îndreaptă interesul nativilor și acesta poate să fie motorul următoarei perioade din viața lor. Dar data de 21 decembrie nu este importantă numai pentru această trecere. În fiecare an, 21 Decembrie înseamnă începutul iernii astronomice și astrologice. Data de 21 Decembrie înseamnă cea mai lungă noapte, înseamnă că de acum încolo ziua începe să crească, vom avea parte de mai multă lumină. Este de la sine înțeles că semnificația conjuncției Jupiter-Saturn este cu atât mai importantă. Soarele intră în domeniul profesional pentru ca acest domeniu să nu se simtă abandonat. Soarele vine să „coacă” efectiv noua formă pe care a primit-o acest domeniu în urma transformărilor să îl facă mai solid, mai energic, mai viguros.

Relaţii

Luna Plină din data de 30 decembrie le arată nativilor Berbec că au nevoie de cuib. Casa lor nu este de neglijat. Preocuparea pentru profesie și pentru viața socială a fost exagerată puțin de nativi și o parte din această energie uriașă pe care au consumat-o pentru domeniul profesional ar fi trebuit orientată către casă, către familie. Nativii pot să constate că și-au neglijat părinții, că și-au neglijat propria casă, propriul cămin și pot să constate că sunt de-a dreptul epuizați și au nevoie să se retragă undeva să își încarce bateriile. Dar locul este părăsit și gol! Nu mai au unde să se cuibărească. Experiența nu este neapărat fizică. Simt că s-au înstrăinat de propriul lor cuib. Luna Plină le dă acum sentimentul că trebuie să se retragă puțin, să se ocupe de cuibul lor pentru că acum au nevoie să își încarce bateriile!

Noroc

Nativii sunt foarte asumați. În această zonă a responsabilităților intervin foarte multe transformări legate de modul în care nativii își gestionează resursele, de modul în care își manifestă inclusiv autoritatea față de cei cu care lucrează sau cu care își desfășoară activitatea profesională. Nativii au în luna decembrie niște treceri pe care trebuie să le trăiască. Pentru că lucrurile se desfășoară în jurul domeniului profesional, judecând după aspectele horoscopului, astrologul zodiacool.ro constată că o parte a acestor nativi simt o atracție deosebită către zona spirituală, și cu tendința certă de a face din aceasta o profesie.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec mai 2022

In luna Mai, nativii Berbec au o luna benefica la fel ca celelalte zodii, numai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.