Horoscop lunar Berbec aprilie 2023

In luna aprilie nativii Berbec sunt ingrijorati ca acei oameni cu care impart o pasiune comuna, o preocupare anume, un interes, le pot crea probleme financiare Am avut în luna ianuarie un aspect care se întâmlplă odată la circa 40 de ani: conjuncția Saturn-Pluton. Aspect deosebit de important care a influențat profund domeniul profesional al nativilor Berbec. Vine pe 5 aprilie un aspect la fel de important, de profund, conjuncția Jupiter-Pluton. Dacă ținem cont că în jurul datei de 5 martie a avut loc o conjuncție, ce-i drept cu un orb destul de generos, dar de luat în seamă, între Jupiter, Saturn și Pluton, avem de-a face cu niște schimbări extreme, toate în domeniul profesional. Horoscop Berbec aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ar fi cazul să nu exagerezi cu munca, cu efortul fizic întrucât există riscul să recidiveze o problemă de sănătate. De la jumătatea lunii ești predispus la oboseală psihică, slăbire a sistemului imunitar fiind nevoie de mai multă mișcare în mijlocul naturii. Te poți confrunta cu probleme circulatorii, dureri de spate, de încheieturi, în a doua parte a lunii. Atenție la posibile tăieturi, răniri, poți suferi chiar și o intervenție chirurgicală, o extracție dentară. Este nevoie de mai multă relaxare dar și de un tratament alternativ. Horoscop Berbec aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Berbecii vor simții ca au renăscut. Aprilie vă va oferi multă energie mentală. Probabil că veți încerca să vă atingeți obiectivele atât în viața personală, cât și în carieră. Mercur vă va ajuta să vă definiți în mod clar obiectivele și modalitățile prin care le puteti realiza. Este un moment excelent pentru a începe să participați la un curs și să organizați întâlniri de mare importanță. Cu toate acestea, luna aceasta va aduce, de asemenea, boli ale sistemului respirator, cum ar fi răceala sau gripa. Dacă nu vă acordați suficient timp pentru a vă vindeca, vă poate încetini progresul. Horoscop lunar Berbec aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Berbec aprilie 2023 – prognoză

În această lună vei pune mai multă pasiune în căutările tale spirituale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate sau iei legătura cu acestea. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene. Din data de 21 vei pune mai mult accent pe domeniul socio-profesional. Fii prudent în ceea ce privește problemele care vizează cariera și nu te baza pe orice promisiune care ți se face. În această lună se prefigurează noi șanse de evoluție în plan profesional, noi posibilități de a te perfecționa, de a progresa în carieră. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim

O familie

Pentru Berbec, aprilie va fi o etapă destul de romantică. Oamenii născuți sub acest semn vor începe să se gândească intens la relațiile lor. Este posibil ca, în această lună, Berbecul să își găsească dragostea adevărată. Comunicarea va fi simplă, clară și onestă. Vei folosi cel mai bine această perioadă pentru consolidarea relațiilor. Marte îți va oferi o puternică gândire umanitară și progresivă și, prin urmare, orice nedreptate sau lăcomie va fi greu de trecut cu privirea.

Carieră

În această lună este momentul să schimbi direcția în carieră sau să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Știi exact ce ai de făcut, în ce direcție trebuie să acționezi având de partea ta oameni de calitate, persoane care vor să te ajute să îți împlinești un țel important. Încă din al doilea decan al acestei perioade vei avea sentimentul că nu are rost să mai pierzi timpul cu nimicuri, cu oameni alături de care nu ai cum să progresezi, ba din contră, bați pasul pe loc. Se detensionează lucrurile în ceea ce privește anumite datorii, plata unor taxe și impozite, ba chiar poți să primești bani din urmă, ca urmare a câștigării unui proces. Ești susținut financiar de către un asociat sau de partenerul de viață pentru a-ți împlini unele ambiții în plan social. Pe de altă parte ai ocazia să revii asupra unor înțelegeri, contracte ce vizează colaborarea cu o firmă străină sau pui la cale o deplasare în străinătate, în interes de serviciu. Te bucuri de inspirație, intuiție, beneficiezi de susținere din partea unor superiori, ai șansa de a da startul unei colaborări de lungă durată, îndeosebi la mijlocul perioadei. În preajma datei de 21 sunt favorizate colaborările cu o firmă străină sau deplasările în interes de serviciu. Se întrevăd noi relații de prietenie care te vor ajuta să progresezi în domeniul socio-profesional. Oamenii cu funcție de conducere te vor ajuta să progresezi, să urci o nouă treaptă în domeniul profesional. Spre sfârșitul lunii ai posibilitatea să pui în practică idei mai vechi, te bucuri de beneficii materiale venite de pe urma creativității, a spontaneității tale. Știi cum să negociezi pentru a atrage câștiguri financiare. În ceea ce privește finanțele, în această lună, ai ocazia să te bucuri de mai multe câștiguri venite prin muncă personală dar și din eventuale cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață sau de pe urma unor asocieri făcute în trecut, o moștenire sau prin câștigarea unui proces. În a doua parte a lunii ai șansa de a-ți spori veniturile ca urmare a unor realizări din zona carierei, prin efort personal. Reușești să atragi atenția superiorilor, te faci remarcat prin capacitatea de a găsi soluții salvatoare, în ceea ce privește anumite proiecte, colaborări. Spre sfârșitul perioadei este favorizată urmarea de cursuri de perfecționare.

Dragoste

Te bucuri de susținere financiară din partea partenerului de viață, eventual demarați împreună un proiect ambițios, de lungă durată, care va aduce și beneficii materiale. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce dorește celălalt și să ții cont de sfatul partenerului de viață, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături, achiziții importante pentru casă. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te bucuri de armonie în relația de cuplu, descoperi farmecul de a fi în doi, nevoia de intimitate, dorința de a iubi, de a dărui și primi mai multă atenție, afecțiune din partea persoanei iubite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus alături de care îți vei face serioase planuri de viitor. Nu vor lipsi posesivitatea, gelozia, simțind nevoia de siguranță în plan sentimental. În a doua parte a lunii ești tot mai preocupat de beneficiile pe care le poți obține prin intermediul partenerului de viață. Se poate vorbi despre proiecte derulate în comun, eventual te gândești să achiziționezi o casă, să demarezi renovarea propriei locuințe. Comunici mai mult, călătorești, ești dornic să te implici în relația cu sexul opus, flirtezi, ba chiar sunt șanse de a da startul unei relații pasionale astfel că, spre sfârșitul perioadei, ocazia să trăiești din plin o relație pasională, plină de neprevăzut, cu o persoană de altă naționalitate sau cunoscută cu ocazia unei călătorii îndepărtate. Dacă te gândești serios să dai startul unei relații de lungă durată, ai ocazia să întâlnești acum persoana care îți este sortită, prin intermendiul prietenilor sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Este o lună în care tot ceea ce este legat de relația intimă, viața în doi, capătă un contur mult mai clar, încep să-ți fie îndeplinite dorințele care țin de iubire, afecțiune și pasiune.

Horoscop Berbec aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Ziua de 15 aprilie rămâne delicată și din punct de vedere al sănătății. Trecerea Lunii prin anumite zodii ale horoscopului poate accentua afecțiunile după cum urmează: 14-15 aprilie -pot crea probleme articulațiile, în special genunchii, pielea; 16-18 aprilie- vă pot supăra șoldurile, coapsele, ficatul; 18-20 aprilie- atenție la intoxicații, laba piciorului, retenție de apă; 20-23 aprilie- probleme în zona capului, sinusuri, maxilar superior; 24-26 aprilie- atenție la zona gâtului, zona cervicală, mandibula inferioară, urechi, tiroidă; 27-28 aprilie- sunt expuși umerii, mainile, căile respiratorii, plămânii, coastele, sistemul nervos. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Dar, astrologul ZODIACOOL vă amintește că, în orice transformare, pentru ca aceasta să fie benefică, este nevoie de evoluție personală, conștientă. Trebuie ca nativii să ia în considerare auto-dezvoltarea spirituală, deoarece puterea și succesul pot veni ca ceva firesc. Foarte importantă, în acest aspect, este dorința sinceră de a reuși. Luna plină din 8 aprilie poate să le indice nativilor Berbec un anumit parteneriat, o anumită alianță pe care pot să o realizeze. Demersurile este posibil să fi început în luna care a trecut. Luna Plină din 8 aprilie poate aduce o împlinire a ceea ce a început în momentul de Lună Nouă, din luna martie. Grupurile din care fac parte nativii, fie că sunt colegi de echipă, camarazi de partide, colegi în diferite cluburi, devin prea costisitoare. Mai există acea ipoteză că aceste activități comune necesită din partea nativilor niște calități și aceștia fac un efort ca să etaleze și să le folosească. Și le folosesc la maxim pentru a face față cerințelor. Mai este posibil ca cineva din anturajul nativilor Berbec să aibă nevoie de ajutor. Nativii Berbec să nu fie prea aspri. Ei au tendința să certe prietenul aflat la nevoie, chiar dacă îi întinde o mână de ajutor. Buuun, nativii Berbec au provocări în profesie, au provocări în grupul de prieteni, sunt solicitați. Dar să nu uite nicio clipă casa și familia, pentru că există tendința de a-și neglija „cuibul”. Și acest cuib le dă sentimentul că sunt protejați și au nevoie de acest sentiment, ca fiecare dintre noi de altfel. Și mai ales, acolo este locul unde se încarcă cu energie. Dacă neglijează acest aspect riscă să se epuizeze și fizic, și emoțional. 15 aprilie poate fi un moment în care nativii să se simtă de-a dreptul copleșiți de treburile de serviciu. Sau pur și simplu responsabilitățile îi tensioneze la maxim.

Relaţii

Atenție la zilele din jurul lui 25-26 aprilie, când Pluton intră în mișcare aparent retrogradă. Manifestările acestui aspect sunt de cele mai multe ori foarte concrete. Tot ce s-a întâmplat până acum în viața profesională, mai ales, pare că stagnează sau ia o întorsătură de 180⁰ sau chiar pare că dă înapoi! Aspectul se mai poate manifesta însă și subtil, sunt posibile mișcări ascunse pe care nativii doar le intuiesc. Nativii doresc ceva, dar nu știu ce, caută ceva, dar nu găsesc, dar constată că nici nu știu ce căuta etc. Viața personală a nativilor Berbec este pe planul doi în această lună, mai ales până la jumătatea lunii. În jurul datei de 23 aprilie, nativii Berbec simt nevoia să se elibereze de toate responsabilitățile profesionale și să se ocupe puțin și de familie, de persoana iubită, cu care are o relație stabilă. Aceia dintre nativi care sunt singuri au șansa să cunoască pe cineva chiar la locul de muncă. Poate fi vorba de o persoană cu care au avut un conflict și cu care constată la un moment dat că acea tensiune se transformă în pasiune. O altă parte pot să cunoască o persoană care să îi atragă prin intermediul părinților. Dar pe data de 20 aprilie, când Soarele intră în zodia Taur, nativii devin mai siguri pe ei și pe farmecele lor și poate că tot ce a semnalat până acum astrologul ZODIACOOL se va materializa sau devine mai evident, după această dată.

Noroc

Nativii Berbec sunt împinși de la spate către prieteni, către grupurile de oameni în care simt că se integrează. Să nu uităm că Saturn a intrat de curând în acest domeniu al nativilor și parcă o mână nevăzută le atrage atenția că acest domeniu poate să devină unul de mare interes pentru următorii doi ani. Acum începe o perioadă în care nativii Berbec selectează, încep încercările, rupturile de vechi prieteni, întărirea relațiilor care merită. Intrarea planetei Venus în zodia Gemeni poate să aducă nativilor vești bune. Dar nativii Berbec sunt firi irascibile, vorba lor este ceva mai dură și imperativă. Dar din 3 aprilie vorba le este numai lapte și miere! Cu un impact pozitiv asupra relațiilor de la serviciu. Și mai sunt posibile scurte deplasări, foarte plăcute, care sunt rezultatul noii poziții și noilor responsabilități de la locul de muncă. Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, pe data de 11 aprilie, nativii chiar că au parte de mișcare! Comunică, au chiar revelații, că să nu uităm, Mercur este mesagerul zeilor, și cine știe ce au zeii să le spună acestor nativi! Acele deplasări pe care nativii le au de făcut devin cu atât mai plăcute, cu cât nativii au o ușurință în deplasare, vine „mănușă” pe starea de spirit a nativilor. Astrologul ZODIACOOL previne asupra unor transformări, chiar mai profunde decât cele care au avut maximul în ianuarie, care de data aceasta sunt ceva mai blânde, mai ușor de suportat, în ciuda faptului că sunt mai ample, intense. Sunt blânde într-un sens în care aceste transformări vor fi rodul propriei voințe, vor fi consecința însușirii schimbărilor din domeniul profesional, despre care am vorbit mai mult în lunile care au trecut. Dacă sub conjuncția Saturn-Pluton, care a avut un maxim în ianuarie, transformarea s-a întâmplat fără să ni se ceară părerea, de data aceasta avem să ne asumăm cu convingere transformările. Și mai ales, vin învățătorii! Învățătorii pot să vină din lumea văzută sau din lumea nevăzută, sub formă de inspirația de a studia, exact ce trebuie, de a căuta exact acolo unde trebuie pentru a face față.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec iulie 2022

Daca ne uitam la cum incep nativii Berbec aceasta luna, ii gasim in elementul lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.