Horoscop lunar Balanta septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Balanta septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La începutul lunii te simți obosit, lipsit de energie. În preajma datei de 2 ești predispus la probleme de spate, articulații, infecții. Va trebui să acorzi atenție la posibilele probleme de sănătate legate de zona capului, a ochilor și brațelor, în preajma datei de 24. Atenție la problemele digestive, la jumătatea lunii, atunci când există și riscul de a recidiva unele probleme de sănătate. Horoscop Balanta septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Balanțele se vor simți pur și simplu grozav în septembrie. Veți avea o stare de sănătate grozavă, iar bolile și răcelile nu vă vor deranja. Veți fi într-o formă excelentă, așadar nu ar trebui să vă culcați pe lauri și să profitați pentru a vă apuca de o activitate sportivă.Marte vă va sprijini și vă va oferi multă energie atât fizică, cât și mentală. De asemenea, veți simți influența sa și în ceea ce privește sexualitatea. Bărbații, în special, vor fi puternic atrași de sexul opus. Totuși, feriți-vă de tendința dumneavoastră de a fi agresiv în caz de respingere. Horoscop lunar Balanta septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta septembrie 2022 – prognoză

Încă de la începutul lunii preferi să stai oarecum retras de lume sau să dedici mai mult timp aspectelor care țin de suflet. Ai capacitatea de a te redescoperi prin implicarea în activități în care te regăsești, te simți util celorlalți, ai curajul de a lua parte la acțiuni de caritate reușind astfel să ajuți oamenii defavorizați de soartă. Poți realiza lucruri cu adevărat importante, pentru tine și societate, cât timp dai dovadă de echilibru și altruism, ai dorința de a împărtăși cu ceilalți din frumusețea sufletului tău. Din data de 22 îți este mult mai ușor să fii tu însuți, în orice situație. Știi cum să te faci plăcut, admirat dând dovadă de optimism și încredere în propria persoană și în capacitatea de a răzbate prin viață. Este o perioadă deosebită, în care te poți lansa în tot felul de activități menite să îți aducă realizări, în plan personal și social. Deviza ta, pentru luna supusă analizei aici, este: „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide

O familie

Odată cu sosirea lunii septembrie vei simți ca nu-ți pasă deloc de lumea materială. Vei acorda o mare importanță ființei tale interioare și spirituale. Balanta ar putea să realizeze că realitatea nu este despre ființa materială ci este doar metafizică. Vei fi încântată să afli acest lucru. În primul rând, îți recomandăm să obții informații din mai multe surse pentru a nu-ți face doar o părere subiectivă. De exemplu, îți recomandăm cărți ale autoarei Louise L. Hay. Astfel Septembrie va aduce pentru tine o perioadă intensă de dezvoltare spirituală.

Carieră

În această lună sunt favorizate proiectele demarate în echipa de lucru reușind să joci un rol important în a mobiliza colegii pentru concretizarea și finalizarea unor obiective importante. Din data de 5 este favorizată semnarea de (noi) contracte, colaborări avantajoase, parteneriate care pot să îți aducă și recunoaștere în plan social. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de muncă, în preajma datei de 22 întrucât pot apărea tot felul de situații neplăcute datorate, fie bârfelor, fie confuziilor sau a dorinței de a te destabiliza, denigra. Ești predispus la certuri, renunțarea la o colaborare importantă, poți chiar să pierzi sau să cedezi un post, nu job care te nemulțumește. Evită, în măsura în care acest lucru este posibil, discuțiile inutile, bârfele și stai departe de persoanele care nu te ajută să progresezi. Este o lună în care reușești să faci față cu destul de multă greutate competiției, obligațiilor de serviciu, mai ales în partea secundă a perioadei. Este recomandat să profiți de oportunitățile care vin prin intermediul prietenilor sau a unei organizații. Din data de 9 va trebui să fii mult mai atent cu cine socializezi, cui împărtășești proiectele și ideile tale, ce se urmărește în cadrul unui parteneriat. Spre sfârșitul lunii ai șansa să dai startul unei colaborări fructuoase. Poate fi ocazia de care ai nevoie pentru a întâlni persoane care să te inspire, să te ajute în a-ți lua un nou avânt, în plan profesional. Planul financiar este supus unor restricții fiind posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute, în a doua parte a lunii. Ai posibilitatea să te redresezi financiar, destul de rapid, spre sfârșitul perioadei. Este necesar să acționezi din umbră evitând să împărtășești celorlalți adevăratele tale intenții, vis-a-vis de investițiile financiare pe care vrei să le faci.

Dragoste

În ciuda agitației, a sentimentului că ceva nu este tocmai bine în relația de cuplu, la începutul lunii preferi să păstrezi echilibrul în relație. Din data de 5 ai mai mult chef să relaționezi cu partenerul de viață, să dezbați anumite probleme care privesc relația în doi, să dedici timp unui proiect pe care îl derulezi în comun cu persoana dragă. Din data de 9 lucrurile tind să iasă de sub control și nu mai înțelegi ce anume se întâmplă, cum de nu reușești să înțelegi ce vrea celălalt. În preajma datei de 15 este posibil să te simți neînțeles de către familie și de aici pot să apară probleme și în relația de cuplu. Este indicat să fii precaut la ce destăinuiri faci părinților despre relația de mariaj întrucât de la simple povestiri poate să se ajungă la adevărate neînțelegeri în mariaj. În prima parte a lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere. Ceva îți spune că este timpul să mai încerci și altceva în plan relațional și că te-ai cam săturat de rutină, de reproșuri din relația de cuplu. În preajma datei de 23 este posibil să te confrunți cu situații neașteptate menite să destabilizeze relația de cuplu fiind predispus la certuri, la reproșuri, o eventuale separare. În a doua parte a lunii nu este exclus să te simți dat la o parte, să constați că așteptările și spranțele tale nu corespund cu cele ale partenerului de viață și de aici se ajunge la tot felul de divergențe, contraziceri, reproșuri pe diferite teme și astfel te simți nedreptățit de către partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație, din data de 22 se deschid noi posibilități de a cunoaște o persoană de sex opus alături de care să te simți oarecum împlinit. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre mai multă pasiune, simți nevoia de a te implica într-o relație amoroasă sau reușești să readuci starea de echilibru în relația deja existentă. Există sentimentul de neîncredere că ai putea să dăruiești iubire cuiva care nu merită. Cert este că va trebui să te detașezi de trecut pentru a face loc în viața ta unei persoane care chiar merită toată dragostea și aprecierea ta. Fii mult mai atent la ce anume și cui împărtășești din propriile sentimente, dorințele intime, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Horoscop Balanta septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii au de înfruntat probleme legate de retenția de apă, care pot croniciza afecțiuni legate de inimă. Retragere! Nu puneți la suflet problemele cotidiene. Nu vă afectează efortul pentru rezolvarea acestora, ci grija!

Bani

Cu partenerul de viață, tensiunile se țin lanț. Nu este un motiv de îngrijorare pentru acele cupluri solide, pentru care orice tensiune, orice ceartă, duce la rezolvarea unor probleme și întărirea cuplului. Toate acestea depind de înțelepciunea celor doi parteneri. O parte dintre nativii Balanță au de rezolvat un flirt la locul de muncă, flirt pentru care au probleme acasă! Își iubesc partenerul de viață, simt nevoie să îl protejeze, sentimentele sunt adânci, dar de, inima zburdalnică… ar fi păcat! Alți nativi au tensiuni acasă, din cauza unor contracte sau parteneriate de afaceri și nu reușesc să țină problemele profesionale departe de cămin. S-au adunat acum orgolii, manifestări, care nu au nicio legătură cu căldura care ar trebui să domine viața de familie. Acestea necesită un fel de… hai să-i zicem audit intern! Socotiți momentele de criză care au avut loc la nivelul familiei, socotiți dacă ați reușit după aceste momente să vă debarasați de anumite obiceiuri care au tensionat viața din cămin. Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, îl pune pe nativ într-o dilemă: lucrurile materiale, concrete, sau spiritualul? Rațiunea sau intuiția? Analiza minuțioasă sau meditația? Pentru toate acestea, răspunsurile nu se găsesc nici în cărți, nici în formule exacte, ci în științele mai puțin demonstrate, ale lucrurilor ascunse, profunde. Pe fondul acesta de visare, de rupere de concret, poate veni pentru o parte a nativilor Balanță tentația unei vieți intime nonconformiste. Această stare, de ieșire din zona materială, le oferă altor nativi un imbold către rebeliune, către eliberarea de orice restricție. În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță. Nativii întineresc! Întineresc la propriu, pentru că Mercur este adolescentul, glumețul, istețul zodiacului. Astrologul zodiacool.ro vede nativii ca fiind mai comunicativi, puși pe mișcare, pe plimbare, având o atitudine adolescentină. Nativii Balanță, prin natura lor, au abilitatea de a relaționa în mod armonios. Dacă la aceasta se adaugă abilitatea de comunicare, vedem că nativii au acum ocazia să reia relațiile cu persoane cu care nu au reușit de multă vreme să comunice. Nativii au ocazia să se miște, să facă acele mici deplasări pe care nu au apucat să le facă din varii motive. În ziua de 7 septembrie, când planeta Venus intră în zodia Leu, nativii Balanță vin în grupurile de prieteni cu propuneri de activități agreabile, câștigând simpatii în rândul acestora. Sunt nativi care au optat pentru aderarea la anumite grupări, cluburi, partide, trupe artistice, cu care se identifică. În cadrul acestora, nativii se simt bine. Aceia care doresc să se afirme, au comunicarea și farmecul de partea lor. Da, nativii sunt fermecători. Tot acest farmec se proiectează  exact pe casa prietenilor și pe lucrurile care le plac cel mai mult nativilor. Faptul că se bucură de prezența prietenilor le dă nativilor acea aură a omului mulțumit, a aceluia care se află pe teritoriul său. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, se dau peste cap relațiile în general. Partenerul de viață începe să le reamintească nativilor Balanță anumite faze în care au reacționat impulsiv. Încep reproșuri de o parte și regrete, remedieri de cealaltă.

Relaţii

Profesional, din data de 9 septembrie, aspectul indică contracte care încep să stagneze. Sau apar probleme de parteneriat. Nativii doresc să încheie o alianță, caută să intre într-un parteneriat de afaceri cu cineva care ezită sau care brusc nu mai poate semna contractul. Mai pot fi contracte care privesc un job nou și stagnează. Dar astrologul zodiacool.ro îi sfătuiește pe nativii Balanță să nu regrete nicio clipă acest contract pentru că, reluând negocierile, vor vedea ca amânarea a prins bine din tot felul de motive. Luna Nouă în Fecioară, din 17 septembrie, aduce începuturi. Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din această perioadă înseamnă începutul unei autoanalize, a unei introspecții. Puțină retragere nu strică. În maldărul de probleme pe care îl aduce această perioadă, este bine ca nativii să facă un pas înapoi și să privească propria viață ca și cum ar fi a altcuiva. Ce l-ar sfătui? Unde a greșit? Ce nu merge? Toate acestea le poate face numai și numai retrăgându-se puțin din iureș, meditând și cerând ajutorul Divinității pentru ca să poată fi obiectiv.

Noroc

Nativii zodiei Balanță încep luna septembrie destul de preocupați de probleme mai puțin concrete, probleme care țin de lumea nevăzută. Este oare posibil ca nativii să înceapă să se preocupe de științe oculte? Sau aceia care au făcut acest pas, să se preocupe de aprofundarea acestor cunoștințe, de practici spirituale? Este foarte posibil. Dar această rupere de concret poate să creeze probleme în relații! Cu toate acestea, este o lună a comunicării și a relaționării, a prietenilor și a partenerilor. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul nativilor Balanță! Balanța înseamnă echilibru. Echilibrul înseamnă armonie și armonia, la rândul ei, înseamnă frumos. De acum înainte, nativii sunt luminoși și vizibili, cu toată retragerea pe care a recomandat-o astrologul zodiacool.ro. Retragerea este mai mult în sine. Nu este nevoie să vă ascundeți de tot. Cu cât mai aproape sunteți de sinele vostru, cu atât mai vizibili deveniți pentru cei din jur, pentru că amânați o energie evidentă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iunie 2022

Nativii Balanta au dorinte mari, înalte: calatorii, lecturi interesante, scoli inalte. Ei sunt antrenati intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.