Horoscop lunar Balanta octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Balanta octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Nici nu este de mirare că te confrunți acum cu o stare generală de oboseală, sistem imunitar slăbit. În prima parte a perioadei analizate ești predispus la probleme de sănătate destul de grave, accidente, fracturi, probleme renale sau probleme greu de depistat. Este nevoie de o intervenție promptă din partea ta, îndeosebi în preajma datei de 20. Nu te grăbi se iei în serios orice diagnostic dat de medici, după data de 14. Horoscop Balanta octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Balanțele își vor găsi echilibrul interior. Octombrie va fi o lună excelentă pentru propriul progres și cel mai bun lucru de făcut este să vă faceți timp pentru dumneavoastră și să vă bucurați de puțin timp singur. Trebuie să vă analizați gândurile și, pentru asta, aveți nevoie de intimitate. O plimbare în natură v-ar face să vă simțiți bine și va avea un efect excelent asupra sănătății mintale.În plus, ar trebui să aveți grijă de sănătatea fizică, în special a rinichilor și a vezicii urinare. Îmbrăcați-vă bine și evitați să rămâneți prea mult afară. Corpul dumneavoastră ar putea suferi din această cauză. Horoscop lunar Balanta octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta octombrie 2022 – prognoză

În această lună te preocupi mai mult de propria persoană, de aspirațiile tale, de propria siguranță, în plan relațional dar și material. Ai mai multă încredere în propriile forțe conștient fiind că, oricât de multe obstacole ai avea de înfruntat, poți trece peste ele cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze. Ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice, de a vedea partea bună a evenimentelor mai puțin favorabile pentru tine. Te poți confrunta cu răsturnări de situație în plan relațional, îndeosebi în prima parte a perioadei. Ești mult mai conștient acum de propria valoare, de noile posibilități de a progresa, acumula informații care să îți fie de folos în carieră și nu numai. Din data de 23 este indicat să profiți de acest start pentru a face o reevaluare a resurselor de care dispui. Cauți noi modalități de a obține un contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Fii prudent la contractul pe care îl semnezi îndeosebi din 14. Deviza acestei lui, pentru tine, este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul

O familie

Octombrie îți va aduce o mare dorință de a-ți schimba viața, iar universul îți va oferi oportunități care te vor aduce mai aproape de acest vis, într-un ritm accelerat. Datorită influenței lui Venus, toate simțurile Balanței vor fi ascuțite, inclusiv „cel de-al șaselea simț”. Acest lucru te va ajuta să vezi adevăratele intenții ale oamenilor, nu doar pe cele pe care le arată. Vei simți frauda de la kilometri distanță și o vei evita rapid.

Carieră

Este o lună în care dai dovadă de multă ambiție, hotărâre, ai capacitatea de a te mobiliza și de a profita din plin de oportunitățile de progres în plan personal și profesional. Totul este să nu dai înapoi, atunci când cei invidioși îți spun că nu vei reuși să duci până la capăt un proiect profesional. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli, îndeosebi din data de 14, atunci când ești ceva mai imprudent la achiziții, cumpărături, nu prea te mai gândești și la ziua de mâine. Poate fi vorba și despre probleme, tot felul de defecțiuni la aparatura electrocasnică și ești nevoit să investești în reparații, achiziții destul de costisitoare. Atenție la predispoziția de a plăti amenzi, sancțiuni, pot apărea pierderi neașteptate de bani în a doua parte a lunii. Ai ocazia să pui în aplicare strategii bine gândite reușind astfel să primești recunoașterea meritată a propriei valori, în plan profesional. Cât timp vei da dovadă de simț al umorului și bunăvoință în relația cu colegii de muncă ai șansa de a echilibra, de a readuce starea de bine în colectivul de lucru. La sfârșitul lunii pot apărea noi posibilități de a câștiga mai mulți bani din muncă proprie. Totul va depinde de ambiția de care vei da dovadă și de capacitatea de a te mobiliza, atunci când apar oportunitățile de a obține un job mai bine plătit. Poate fi ocazia de a relua o colaborare, o asociere derulată în trecut. Nu te grăbi să iei decizii pripite, la mijlocul lunii, atunci când ești predispus la pierderi de bani, decizii legate de o afacere sau o moștenire, un proces care ți-a dat bătăi de cap.

Dragoste

Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni în rlația de cuplu, fie că este vorba despre faptul că acorzi mai multă atenție carierei, fie că ești mult prea ocupat cu educația copilului, cert este că te confrunți cu probleme în relația cu partenerul de viață. Neînțelegeri, contraziceri, neîncredere, gelozie, toate acestea se vor afla destul de frecvent în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni, cu posibilitatea de a se ajunge la ruperea relației în preajma datei de 2. Chiar atunci când ești pregătit să spui: „Gata! S-au liniștit lucrurile!” tot mai apare ceva care să strice armonia din cadrul relației de cuplu. Nu este exclus să apară nemulțumiri în relația de cuplu datorate bârfelor, informațiilor false venite prin intermediul amicilor invidioși pe relația ta de cuplu. Este recomandat să stai de vorbă mai mult cu partenerul tău, să discuți sincer, deschis despre ceea ce te deranjează, ce așteptări ai de la celălalt. Pot fi aduse acum la suprafață unele secrete neplăcute dar care te ajută să observi adevărata latură, atât a propriei persoane, cât și a relației de cuplu. Poți fi chiar tu cel care este implicat într-o relație extraconjugală și sunt aduse acum la suprafață lucruri mai puțin plăcute despre atitudinea ta față de căsnicie. La mijlocul acestei luni, fie pui capăt definitiv relației actuale de mariaj, fie iei decizia să privești din cu totul alt de vedere relația de mariaj și să adopți un alt mod de a fi și a te comporta în relație. În a doua parte a acestei luni pasiunea se amplifică destul de mult nemaifiind o problemă să spui ce anume îți dorești, ce simți înflăcărându-te repede, dacă te găsești într-o companie plăcută. Ai darul de a atrage atenția sexului opus, ceea ce îți va aduce noi posibilități de a te implica într-o relație sentimentală sau de a relua o mai veche relație de amor.

Horoscop Balanta octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Pești un alt nivel de înțelegere, superior evident, a ceea ce intuiește. Reușește aces lucru, cel mai probabil într-un grup de studiu, într-un grup de analiză. Nativii Pești caută să-și explice și să tragă niște concluzii asupra a ceva ce simte că există, că se întâmplă, a unui fenomen pe care până acum îl intuia, dar nu reușea să și-l explice. Sau este posibil ca o parte dintre nativi să își fi dorit foarte mult să studieze un anumit domeniu și acum, în cadrul unui grup sau îndemnat de prieteni, să facă acest lucru. Astrologul zodiacool.ro trebuie să menționeze ceva, valabil pentru o perioadă ceva mai lungă: nativii sunt extrem de sensibili și această deschidere emoțională este bună și mai puțin bună. Natiivii au acces la o serie întreagă de informații pe care le pot acceasa pe cale intuitivă, dar există și emoțiile negative ale celor din jur sau chiar ale unor persoane care nu se află neapărat în proximitatea nativilor și care îi pot afecta. Este recomadată realizarea unei protecții. În data de 21 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător și nativilor Pești li se deschid oportunități profesionale deosebite. Este o lună de zile în care au vizibilitate la serviciu și în cazul în care doresc să-și impună o idee, un proiect, acum este momentul să le prezinte. Tot pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion îl ajută foarte mult pe nativ în a găsi explicațiile de care ar avea nevoie. Mai este un aspect, acela al unor persoane influente, instruite, care le întind o mână de ajutor nativilor, o mână plină de bunăvoință! Intrarea planetei Neptun în mișcare directă, în data de 29 noiembrie, este primită de nativii Pești ca o alinare, exact în plex. Impactul este uriaș, planeta fiind guvernatoarea nativilor, aflată în domiciliu, cu maxim de potență. Nativilor li se așează cumva emoțiile pe o linie de plutire firească. Până acum nativii au avut accese emoționale destul de imprevizibile, de multe ori fără explicație sau fără a putea găsi nativul explicația. În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, cu Soarele în Săgetător și pentru nativii Pești este împlinire în relația cu părinții sau într-un demers legat de propria locuință.

Bani

1 octombrie, seara târziu, Luna Plină aduce nativului o realizare, o împlinire a unor tratative. Nu pot să spun exact că semnează un contract. Poate fi vorba despre realizarea unui palier în procesul de negociere, dar este o realizare importantă. Nativii sunt aceia care aleg locul și momentul. În plan personal, poate însemna acea stare de bine, o discuție lămuritore cu partenerul de viață, pe care nativii o caută de mult. Poate o cerere în căsătorie acceptată?? Pe data de 2 octombrie, Venus intră în zodia Fecioară și viața romantică a nativilor devine ceva mai puțin vizibilă. Acum au o perioadă de calm și de analiză. Nativii se gândesc la trecut, la ce au greșit, la ce a fost bun sau mai puțin bun în relația lui. Este bine de menționat că atracție există. Aceasta este cea care menține interesul pentru relație și dorința de a afla care este drumul cel mai direct către o armonizare. Poate să însemne o împăcare, o revenire acasă a rătăcitului… Dar poate să însemne că nativii își ascund undeva lângă inimă problemele sentimentale și se concentrează cu succes pe profesie. Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul zodiacool.ro. Planeta Pluto reintră în mișcare directă. Casa și familia, relația cu părinții, își revin la normal. Din primăvară până acum a existat un blocaj pe această zonă de interes. Aici au avut loc transformări uriașe, fie în domeniul respectiv, fie în modul în care nativul se raportează la acesta. Astrologul zodiacool.ro este de opinie că nativii au nevoie de informația care vine de la părinți sau bunici. Informațiile fac referire la trecutul îndepărtat, iar relația cu aceștia este de natură să le influențeze în bine personalitatea. Mulți nativi Balanță au dorit încă din primăvară să își schimbe domiciliul, dar toată mișcarea a stagnat. Abia acum se deblochează. Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Balanță le este recomandată foarte multă prudență la cumpărături. Tot prudență se recomandă la tranzacții financiare, la schimburi valutare, la negocierea unor eventuale credite. Drumurile pot să fie afectate de mici încurcături: rămân fără benzină, nu găsesc adresa pe care o caută, au plecat undeva și primesc un mesaj că trebuie să ajungă altundeva. Nativii sunt afectați în plan personal de faptul că problemele legate de căminul lor s-au deblocat. Acum încep lucrările sau mutarea propriu-zisă și se simt ușor obosiți, tracasați. Dacă aspectul a vizat relația cu părinții, cu familia, aceaștia au nevoie de ajutor din partea nativilor. În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și, cu atenția pe care am recomandat-o câteva paragrafe mai înainte, nativii intră într-o perioadă în care banii nu mai sunt o problemă. Dar cum vin, nativii văd cum se duc pe renovarea casei sau pe avansul pentru o casă nouă ori se cheltuiesc pentru sănătatea sau bunăstarea părinților, bunicilor etc. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor, pe direcția banilor. Preocuparea nativilor pentru bani este răsplătită. Banii personali se pot completa cu o sumă importantă care vine dintr-un credit.

Relaţii

Dacă ne gândim la viața profesională, aceasta trece pe locul 2,3 sau 4, pe lângă preocupările nativilor pentru problemele de suflet. De fapt, nativii Pești sunt într-o pasă foarte sentimentală, emoțiile împiedicându-i să judece lucrurile obiectiv. Nu mai vorbim de o judecată pragmatică de care nu poate fi vorba. Poate tocmai de aceea prietenii simt nevoia să intervină aproape în toate aspectele vieții, sau poate intervenția lor este solicitată chiar de nativii Pești, care simt că au nevoie de un sfat sincer și mai ales obiectiv. Cu toate acestea, sunt nativi Pești care sunt angrenați în viața profesională. Pentru aceștia, e vorba de un contract care le-a fost promis, dar care a rămas la stadiul de promisiune din mai multe motive. Unul ar fi că partea financiară nu a fost încă lămurită, al doilea că nativilor nu le prea place contractul în general. Începutul de lună, așa cum vede astrologul zodiacool.ro, promite cam aceste aspecte. Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, activează axa personalității. Nativii sunt atenționați că în căsnicie lucrurile trebuie echilibrate cumva. Au de stabilit relații cu partenerul de viață care să ducă la o colaborare, mai mult decât la o luptă pentru supremație. Delimitarea dintre acestea doua este extrem de fragilă. Este o împlinire în plan personal, este o recunoaștere a nativilor de către partenerul de viață. În plan profesional, nativii se bucură de succes în încheierea unui contract nou sau au un cuvânt de spus, care este privit cu tot interesul de partenerii de afaceri sau de asociați. În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță și planeta Venus, pe 7 septembrie, în zodia Leu. Nativii au de gestionat o problemă de analiză minuțioasă a unei propuneri care vine din partea prietenilor sau echipei din care fac parte. Este o propunere curajoasă, tentantă. Nativii au de analizat situația în cele mai mici amănunte. Dar este o analiză care nativilor le inspiră optimism. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii zodiei Pești sunt mai atenți cu banii. Este și cazul, deoarece, la capitolul bani, astrologul zodiacool.ro vede unele încurcături. Banii nu sunt nici mai mulți, nici mai puțini decât în alte dăți. Percepția nativilor este diferită, spre nemulțumirea lor. Sfatul este să nu se lase tentați de acte ilicite, indiferent care este ispita. Și nici să nu angajeze discuții în contradictoriu pentru bani, pentru că acestea pot aluneca imediat în certuri mari. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței, iar nativii află secrete. Au posibilitatea de a face lumină în cele mai adânci locuri, de unde pot să scoată la suprafață informații inexistente până acum. Dar se mai pot aduce la suprafață și noi abilități de care nativii nu știau, doar bănuiau că le au pe undeva.

Noroc

Astrologul zodiacool.ro este în situația de a repeta nativilor Balanță acele aspecte legate de casă și de familie unde există niște tensiuni. Există mai multe ipoteze. Una dintre ele ar fi cea mai neplăcută și anume că partenerul de viață se pregătește, sau a și făcut-o, să părăsească domiciliul. Au existat luni întregi de tensiuni, de relații tensionate, de discuții neplăcute și acum se poate ca deznodământul să se producă. Alte situații ar fi acelea în care nativii Balanță au un partener cu care părinții nu se înțeleg și această situație se menține. Pentru nativi se manifestă o stare de încordare. Nativilor Balanță le trebuie multă diplomație pentru a menține echilibrul între cele două părți atât de importante sentimental pentru el. O a treia variantă ar fi aceea că nativii Balanță, tineri sau nu obligatoriu, pleacă de acasă pentru a-și face viața și un nou cămin alături de persoana aleasă. Poate cea mai fericită situație ar fi aceea în care nativii sunt efectiv provocați la o încercare de a-și atinge aspirațiile profesionale chiar de către partenerul de viață. Partenerul îl impinge, efectiv, pe o cale aparent mai bună. Nativii Balanță au mereu alături de ei un grup de prieteni pe care se poate baza. Odată cu luna octombrie, niște blocaje se desfac și toate menționate mai sus încep să se întâmple. Până acum, doar au mocnic. Măcar se întâmplă ceva. Profesional, nativii sunt legați de un proiect care ar trebui să se clarifice pe la începutul lunii. Nu de alta, dar banii se pare că circulă cu repeziciune până la mijlocul lunii. Dacă este ceva de semnat ori au loc negocieri și acorduri, atunci sugestia este să se întâmple în prima parte a perioadei analizate. Nativii sunt subiectivi în primele zile ale lunii. Poate că au o stare emoțională mai delicată ori prezența problemelor acasă îi fac să se simtă așa. Nu este rațional într-un procent destul de mare. De aceea, recomandarea astrologului zodiacool.ro ete de a se sfătui cu cineva atunci când se pune problema de negociere a unui contract sau de a se ghida după reguli foarte stricte.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iunie 2022

Nativii Balanta au dorinte mari, înalte: calatorii, lecturi interesante, scoli inalte. Ei sunt antrenati intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.