Horoscop lunar Balanta noiembrie 2022

În luna noiembrie, nativii zodiei Balanta vor avea momente tensionate cu partenerul de viata, partenerul se simte dat la o parte Nativii zodiei Balanță au avut tot anul 2020 o preocupare deosbită pentru casă și familie. Poate că au neglijat chiar cariera profesională pe motiv că au considerat problemele de acasă mult mai importante sau mai atractive. Horoscop Balanta noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care te vei strădui să faci față cu bine la solicitările fizice, la stres și agitația cotidiană. Ești predispus la insomnii, agitație mentală, există predispoziția către accidente, îndeosebi la locul de muncă, în preajma datei de 9. Este recomandat să eviți impulsivitatea, starea de agitație, îndeosebi în prima parte a lunii, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, probleme legate de zona capului sau probleme stomatologice. Horoscop Balanta noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Balanțele vor fi afectate cel mai mult de Mercur, astfel încât se vor simți complet calme și liniștite. Veți putea rezolva cu ușurință toate conflictele, și toți cei implicați vor fi extrem de recunoscători. Mulțumită acestui lucru, autoritatea dvs. va fi mai puternică și vă vor considera mentorul care le poate oferi mereu un sfat.În plus, veți simți nevoia de recunoaștere. Șeful vă prețuiește calitățile; pur și simplu, are nevoie de timp. Ideile sale vă vor surprinde cu siguranță și, în cele din urmă, veți vedea că a meritat să aveți răbdare. Horoscop lunar Balanta noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta noiembrie 2022 – prognoză

Încă de la începutul acestei luni ești dedicat noilor posibilități de face mai mulți bani, de a-ți valorifica resursele de care dispui. Ai capacitatea de a recunoaște și valorifica creativitatea, în sensul acumulării în plan material, financiar. Una dintre resursele tale importante rezidă în relațiile pe care le cultivi cu foarte multă grijă punând un preț deosebit pe calitatea și armonia acestora. Ești foarte ambițios, capabil să obții ceea ce dorești. Îți asumi numai riscuri bine calculate, atunci când vorbim despre cheltuieli, mai ales în prima jumătate a lunii. După data de 21 ești mult mai preocupat să înveți și să acumulezi cunoștințe, poți reveni asupra unor contracte, renegociezi o colaborare. Dai dovadă de generozitate și inspirație de moment dar și de impulsivitate, tendința de a vedea partea negativă a lucrurilor. Ești tot mai curios, mai ales atunci când este necesar să aprofundezi un nou domeniu care te incită. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Adevărata ignoranță nu este absența cunoașterii, ci refuzul de a o dobândi” Karl Popper

O familie

În această perioadă, vei fi o sursă de inspirație nesfârșită pentru cei apropiați. În ultimele luni, ai acumulat o mulțime de informații și vei avea tendința de a le transmite mai departe. Cu toate acestea, Balanța ar trebui să aibă grijă să nu-i plictisească pe ceilalți cu aceste cunoștințe. Nu toată lumea este interesată de ele și mulți oameni dezaprobă tot ceea ce este dincolo de realitatea palpabilă. Fii înțelegătoare și nu te băga cu forța în viața nimănui pentru că ți-ai putea pierde chiar și prietenii vechi. Luna noiembrie va gravita în jurul alegerilor privind modul de abordare a informațiilor.

Carieră

Este o lună în care te simți testat, la capitolul relație cu ceilalți, ajungând chiar să te confrunți pe față, în mod direct cu adversarii, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o afacere, parteneriat. În prima parte a lunii ai tendința de a renunța definitiv la o colaborare care îți creează tot felul de pierderi, îndeosebi de natură materială. Nu este exclus să primești îndrumări, sfaturi venite din partea unei persoane de încredere și astfel te oprești la timp, înainte de a declanșa o mare pierdere în plan financiar. Din data de 10 ai șansa de a da startul unei colaborări, de a negocia în avantaj personal reușind să valorifici la maxim oportunitățile de a atrage mai multe fonduri în contul personal. Ai ocazi să semnezi un contract avantajos din punct de vedere financiar în preajma datei de 29. Pe de altă parte poți să primești o primă sau bani care ți se cuvin de mult timp, eventual de pe urma câștigării unui proces. În a doua parte a lunii acționezi cu mai multă încredere în ceea ce privește profesia, colaborarea cu colegii fiind mult mai dinamică, în avantajul personal. Ai multă inițiativă, te implici iar tot acest efort nu va rămâne fără rezultate. Mare atenție cui acorzi încrederea ta! Cert este că reușești să treci peste eventuale tensiuni și confruntări în relația cu colegii. O perioadă deosebit de tensionată în relația cu colegii sau colaboratorii este în preajma datei de 17, atunci când te simți de-a dreptul nedreptățit sau este posibil să îți fie anulat un contract de colaborare, fie deciziile pe care le iei se dovedesc a fi în dezavantajul tău. Spre sfârșitul lunii beneficiezi de resursele necesare pentru a reuși să atingi un scop, un țel important care vizează cariera. Se leagă oarecum munca și călătoriile peste hotare sau colaborarea cu o firmă străină, sfatul astrologului fiind să nu te grăbești să semnezi acte importante, până când nu te consulți cu un expert. Discuții constructive, concretizarea unor idei sau confirmarea unor acțiuni demarate în trecut le-ai putea avea în preajma datei de 30.

Dragoste

În prima decadă a lunii se cere să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu partenerul de viață, la așteptările pe care le are celălalt de la tine. Nemulțumirile legate de bani, discuțiile în contradictoriu între tine și partenerul de viață riscă să declanșeze adevărate furtuni, reproșuri, acuzații de tot felul menite să îți creeze o stare de indispoziție generală. În preajma datei de 17 este bine să fii prudent la ceea ce spui fiind necesar să acorzi mai multă atenție propriilor trăiri, dorințe, la ce anume se vrea de la tine încercând să privești dincolo de aparențe. Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj și să o lași mai ușor cu părinții evitând să împărtășești cu aceștia eventualele neînțelegeri din relația de mariaj. Se revine la o atitudine echilibrată în relația de cuplu după data de 20, atunci când reușești să comunici mult mai eficient ideile tale, știi cum să te faci înțeles de partenerul de viață. În prima parte a lunii ești tentat să dai curs unei invitații de a te implica într-o relație de dragoste ceea ce te va deruta neștiind prea clar ce să faci, ce direcție să alegi, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. Până în data de 21 dai mai multă atenție aspectelor care vizează dragostea, sentimentele de iubire, modul în care oferi și primești dragostea și aprecierea partenerului de viață sau în cadrul unei relații de amor. În această lună ai astrele alături pentru a te lămuri ce anume vrei, încotro te îndrepți și ce ar fi mai bine pentru tine, mai ales atunci când vine vorba despre relația de iubire. Evită compromisul și nu te lăsa influențat de promisiuni care nu au legătură cu realitatea.

Horoscop Balanta noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător. Ce avem de făcut? Ce ne spune horoscopul? Că este momentul să evoluăm. Care este domeniul în care evoluează nativul Balanță? Este acela al comunicării și mișcării. Dacă nativii au avut o sumă de bani care a venit, acum este momentul pentru cumpărături inteligente sau pentru investiții și mai inteligente. Nu sunt toate aspectele atât de benefice. Nativii au un blocaj pe de altă parte. Calitățile lor personale sunt blocate, creativitatea este la pământ. Să fie vorba de persoana iubită care dă semne de nerăbdare: cât mai durează aceste probleme de familie, eu pe ce poziție mă situez? 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Luna Plină vine cu soluții. Nativii trebuie să evolueze. Luna Plină vine cu informațiile necesare. Nativul trebuie doar să tragă concluziile care să îl propulseze pe o treaptă mai sus. 

Bani

La începutul lunii noiembrie, astrologul zodiacool.ro întrevede ceva discuții mai puțin plăcute cu partenerul de viață. Și acestea ar putea avea ca și motiv un flirt al nativului la o locul de muncă, care evident supără partenerul de cuplu peste poate. O altă parte a nativilor ar putea avea acasă o atmosferă mai puțin plăcută pe motive de serviciu: un contract sau un job întârzie să se materializeze. În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii redevin raționali. Comunicarea este mai bună, nu mai încurcă drumurile și nu mai uită lucruri importante pe unde se duc. Dar partea cea mai importantă este că relațiile redevin armonioase. Nativul este glumeț, comunicativ și dorește să-și expună ideile. Transferul de informații este la ordinea zilei. Aceasta până în data de 10 noiembre, când Mercur intră în zodia Scorpion și nativul începe să țeasă fel de fel de raționamente legate de situația lui financiară. Dar nu are inspirația de care are nevoie pentru a desluși situația în care se găsește: contractele nu merg cum ar trebui, dacă are o afacere comercială aceasta scârțâie, acasă discuții. Mai are de așteptat, iar astrologul zodiacool.ro este de părere că nativii trebuie să se încarce cu răbdare pentru că tot în cursul acestei luni aspectele vor deveni mai prietenoase. Este o chestiune de zile. V-am spus că o să fie și bine! Din 14 noiembrie, Marte își reia mișcarea directă și în domeniul contractelor și al parteneriatelor începe puțină mișcare, puțină actiune. Gata cu certurile, cu emoțiile și cu această stagnare care începuse să vă îngrijoreze. Trebuie să vă manifestați intenția de a rezolva problemele profesionale. În casă încetează discuțiile cu familia, cu aceia cu care locuiesc împreună. Dar partenerul de cuplu rămâne într-o zonă în care nu neapărat se opune inițiativelor nativului, dar urmărește de la distanță. O soluție ca să îndulcească atmosfera, văzând acest aspect, ar fi aceea ca nativii Balanță să se uite bine la părerile partenerului de viață și să le pună lângă ale lui. Ar fi un pas înainte și nici nu își vor da seama cât ar câștiga emoțional, dar și material. Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion unde guvernator este Marte. Persoana iubită trebuie să se ascundă! Dar nativul își face curaj, își expune farmecele și calitățile de cuceritor și face un pas cert către aceasta. Este foarte evident că între iubire și casă/familie nu este o relație foarte bună, este o relație tensionată. Și persoana iubită și nativul speră ca la un moment dat să își facă „cuib” împreună.

Relaţii

Un aspect important al acestui mijloc de lună noiembrie este acela că problemele materiale ale familiei se rezolvă pentru moment. Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie poate să însemne un frumos început în ceea ce privește banii și valorile materiale pe care nativul le posedă. Cu toate acestea, persoana iubită rămâne undeva în afara acestor bucurii familiale. Înclin să cred că este vorba de o relație în afara casei. Fie că nativul locuiește cu familia parentală, iar persoana iubită este în afara problemelor de casă, fie nativul are o iubire acolo undeva și casa, familia nu au nicio legătură cu aceasta. Dar lucrurile nu sunt foarte roz, persoana iubită stă și observă de la distanță și nu este foarte prietenoasă la acest moment. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă, în data de 29 noiembrie, nativii redevin muncitori, dar într-o măsură în care le îngăduie idealurile sale. Are o stare de visare și nu poate face o analiză rațională. Nativul se menține într-un plan iluzoriu în care își închipuie el ce trebuie să fie, refuzând să vadă adevărata față a lucrurilor. Ca să poată să facă ceva concret este nevoie multă voință. Partea bună este că aceia dintre nativi care au de muncit într-un loc care le place, aceia sunt în culmea fericirii și au spor. Și mai sunt relațiile cu colegii de muncă care sunt ideale.

Noroc

Sau unii dintre nativi chiar au avut de rezolvat chestiuni care i-au ținut departe de profesie ori au fost mai detașați, în cel mai bun caz. Avantajați au fost, și sunt în continuare, aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau care au urmat în carieră unul dintre părinți. Este posibil să vină o sumă de bani. O altă ipoteză ar fi aceea că părinții nativului Balanță îl ajută cu o sumă de bani de care are nevoie pentru propria lui casă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iunie 2022

Nativii Balanta au dorinte mari, înalte: calatorii, lecturi interesante, scoli inalte. Ei sunt antrenati intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.