Horoscop lunar Balanta martie 2023

In luna martie, nativii zodiei Balanta sunt legati de camin si radacini. Nu ii poate nimeni si nimic convinge sa paraseasca zona de confort Să taie legăturile cu pământul natal și să plece într-o aventură peste granițe nici nu poate fi vorba. Pentru aceia dintre nativi care au făcut acest pas și nu s-au acomodat acolo, va fi o perioadă extrem de dificilă. Dar, după astrologul ZODIACOOL, mai sunt nativi Balanță care au părăsit locația parentală, dar s-au acomodat bine în noul loc, fia că este în țară, fie în afară. Pentru aceia devine foarte puternică legătura cu noua locație. Horoscop Balanta martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună este nevoie de mai mult calm întrucât starea de agitație, nervii inutili te pot conduce la acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii. Este important să fii mult mai prudent cu ocazia deplasărilor, a călătoriilor pe care le faci, în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, probleme în zona capului, cu ochii sau tot ce ține de căile respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Horoscop Balanta martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Influența lui Marte asupra Balanțelor va fi crucială în martie. Ar trebui să fiți atent la schimbările bruște de dispoziție și la sentimentele de anxietate, deoarece acest lucru nu vă va ajuta la muncă. Dimpotrivă, v-ar putea distruge relația bună cu colegii pe care ați avut-o până acum. Vă pierdeți atenția rapid și chiar și cea mai mică problemă v-ar putea provoca.Din fericire, când veniți acasă, vă veți putea relaxa și discuta cu partenerul. Totuși, cei singuri ar trebui să încerce să scape de stările negative într-un mod diferit. Nu ezitați să vă folosiți forța fizică și să faceți jogging, să înotați sau să faceți exerciții cardio. Horoscop lunar Balanta martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta martie 2023 – prognoză

Din 1 Martie Venus în Vărsător te stimulează să acorzi atenţie sectorului romantic, să traversezi situaţii de flirt şi îndrăgostire sau să dezvolţi o atitudine luminoasă, prietenoasă, jucăuşă, iar tu să te bucuri de orice clipă de relaxare şi plăcere. Toate acestea intră şi sub incidenţa ivestigaţiilor emoţionale adânci, astfel încât să elimini naivitatea şi să nu iroseşti timp în compania unor oameni nepotriviţi. Relaţiile cu copiii pot veni de asemenea în prim-planul atenţiei tale pe tot parcursul lunii.

O familie

Întreaga lună martie va fi o perioadă plină de pasiune pentru Balanță. Dacă ești într-o relație, poți fi sigură că va înflori datorită afecțiunii tale și dacă ești singură, o nouă cunoștință ar putea apărea la orizont. Dacă se întâmplă acest lucru, nu îți fie frică să îți exprimi sentimentele. Cealaltă parte îți va fi recunoscătoare pentru onestitate și cel mai probabil, îți va răspunde cu aceleași sentimente. Nu uita nici de familia ta care așteaptă sprijinul și prezența ta, indiferent dacă există situații complicate sau nu.

Carieră

După 18 Martie este bine să te concentrezi pe serviciu şi pe îndatoririle de zi cu zi. Urmează o perioadă dedicată muncii, dezvoltării competenţelor profesionale, atenţiei la detalii. Toate acestea îţi pot aduce un simţ al utilităţii personale. Din 25 Martie şi relaţiile cu colegii de muncă se energizează, toate acestea în timp ce continui să gândeşti creativ sub imboldul nevoii de modernizare şi reformă. Pentru alţi nativi sănătatea va veni în prim-plan.

Dragoste

Între 10 şi 13 Martie pot să apară şi chestiuni legate de speculaţii financiare sau de investiţiile impuse de pasiunile tale, de unele idei creative pe care doreşti să le valorifici. AstroDex recomandă să profiţi de acest interval şi să îţi explorezi pasiunile într-un mod care să fie util şi altor oameni şi care totodată să îţi atragă venituri. Poţi profita de conjunctură pentru a-ţi dezvolta ingeniozitatea în activităţi care te fac şi fericit(ă).

Horoscop Balanta martie 2023 – la ce să te aștepți?

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că aveți nevoie de momente de retragere. Aveți nevoie să chemați în ajutor Divinitatea pentru că este posibil ca munca aceasta de rutină care se prefigurează poate, la un moment dat, să vă depășească, cu toată frumusețea ei și cu toate satisfacțiile pe care le aveți văzându-vă creațiile materializate. Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții pentru o serie întreagă de afecțiuni care pot să se manifeste în special în a doua parte a lunii. Pot să fie afectate organele genitale în cazul în care manifestați impulsivitate față de o persoană care dorește și poate să vă ajute. Atenție și la problemele specifice momentului, respectiv gambele și laba piciorului care, pentru voi, pot avea drept cauză munca exagerată și manifestarea defectuoasă a pasiunii.

Bani

Mercur își reia mersul direct pe data de 10 martie și vine cu idei noi in ceea ce privește această muncă de migală pe care o au de îndeplinit nativii. Sau vine fie cu informații de la angajați, fie cu mișcare în rândul acestora. Vin și pleacă unii și alții. Comunicarea este importantă. Nativii pot să constate că rezolvările situațiilor mai delicate din domeniul muncii de zi cu zi sunt simple și se pot mira că nu le-a venit ideea salvatoare până acum! Poate ar fi bine ca nativii să se gândească la informațiile primite, la cei cu care au vorbit sau s-au întâlnit în perioada de retrogradare a lui Mercur, respectiv între 17 februarie și 10 martie. Pe la jumătatea lunii, conflintele sau micile tensuni care au avut loc între părinții nativilor și cel/cea cu care aceștia își împart viața se diminuează până la dispariție. Dar apar conflinte cu părinții pentru aceia dintre nativi, foarte tineri și care au ales o viață amoroasă lipsită de prejudecăți și care scandalizează. Sau nativi care, aflați într-o relație cu cineva cu care impart căminul, o relație de durată și care duc o viață dublă făcând din viața din cămin o tensiune continuă. Lucrurile sunt diferite de la un nativ la altul, dar tema este comună. În ultima parte a lunii martie, Soarele intră în domeniul parteneriatelor și căsătoriei și o nouă energie, plină de căldură, intră în cuplurile solide. Încetează confruntările sau acolo unde lucrurile au mers prea departe, intervine separarea, tristă, dar câteodată binevenită, ce-i drept. Lucrurile se îndreaptă în casă și viața revine pe un făgaș lin de armonie și căldură. Luna Nouă în Berbec, din 24 martie poate însemna un nou contract. Sau o asociere cu cineva în vederea unei afaceri comune. Poate însemna totodată și începutul unor confruntări, poate chiar în justiție. În viața privată însă, domeniul este acela al căsătoriei. Pentru aceia care plănuiesc o căsătorie, acest moment poate însemna începutul unei etape în organizarea nunții, de exemplu. Pentru cei căsătoriți, Luna Nouă pe domeniul relațiilor poate însemna începutul unor activități commune, planificarea unor acțiuni viitoare etc.

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra momentului de Lună Plină din data de 9 martie, care pică pe domeniul sănătății. Acest aspect poate atrage atenția asupra unor probleme de sănătate care până acum nu s-au manifestat. Sau se pot declanșa suferințe. Pot să se inflameze zone cu probleme, crize de reumatism, inflamații ale articulațiilor. Dar mai ales, atenție la intoxicații. În rest, atenție la afecțiunile generale ale anului, ele persistă pe aceleași zone: orgoliul care poate afecta genunchii, lipsa de voință pentru evoluție care poate afecta zona șoldurilor și toxinele care afectează laba piciorului. Dar… Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu e obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameleorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Unii dintre nativi sunt într-o relație de armonie deplină cu partenerul de viață. Mariajul, fie că este la început, fie că a intrat în rutină, a cunoscut în ultimele săptămâni un fel de energizare și revigorare. Partenerul pare mai frumos sau poate chiar este, mai atrăgător, mai plin de „ vino-ncoa”. Singura problemă poate să fie aceea că părinții nu acceptă sub nicio formă persoana cu care nativul își împarte viața. Tot felul de sfaturi vin din casa părintească, tot felul de probleme invocate și care răpesc nativilor timp, spre disperarea partenerului. Poate că nu este vorba neapărat de o respingere voită. Poate acasă chiar este nevoie de prezența nativilor, există adevărate necazuri și acestea conduc la tensiuni în cuplu. Altă ipoteză legată de aspectele zodiacului ar fi aceea că cei doi nu se înțeleg asupra unor probleme legate de propriul cămin, gen achiziționarea unei locuințe, alegerea unei locuințe închiriate, renovarea etc. Sau mai există situația mai puțin fericită în care partenerul pleacă de acasă pur și simplu. În acest caz, nativii au în casă un sfătuitor foarte înțelept și dacă rămân constanți pe poziție, pot reuși să aducă înapoi rătăcitul, dacă merită! Pentru că, aspectele implică înțelepciunea. Dacă nu merită…. cu riscul de a umple un morman de batiste de lacrimi, veți lua hotărârea înțeleaptă spre norocul ambilor! Viața profesională poate fi umbrită de un contract care fie că nu se materializează, fie nu este ce părea a fi. Contractul pare că are ceva termini ascunși, nu din aceia scriși cu litere minuscule, ci chiar prevederi care au fost atât de mascate, încât atunci când au foat luate în considerație au surprins nativii. Este posibil să fiți tentați să vă folosiți farmecele pentru a încheia un contract. Sau cineva dintre parteneri vă face avansuri. Nu vă aruncați într-o relație cu un partener de afaceri, deoarece, cel puțin în următoarele luni, relația poate să aibă urmări neplăcute pentru viața profesională. Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul lucrurilor ascunse. O dragoste ascunsă? Relații duse la limită? Unii dintre nativi pot avea crize psihice care au efecte dramatice asupra relației. Poate că unii dintre nativi cedează nervos din cauza acelor neînțelegeri dintre cei de acasă și persoana iubită, dintre părinți și soț-soție. Este de înțeles, dar nativii este bine să se înarmeze cu răbdare și să vadă partea plină a paharului: au șanse foarte mari să fie iubiți de ambele „părți” și rezolvarea armonioasă a conflictului stă în puterea lor (de Balanță ce sunt!). Sfatul astrologului ZODIACOOL este să nu încerce practici spirutuale, magie, spiritism fără o îndrumare profesională. Sau mai bine deloc! Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în domeniul muncii și relațiilor de muncă. Se poate ca o serie întreagă de problemuțe minore, dar extrem de plictisitoare, să iasă la iveală și să ceară rezolvare. Este un timp care cere răbdare, dar trebuie. Mai poate fi vorba de anumite probleme pe care le descoperiți acum sau acum cer rezolvarea, legate de angajații acelor nativi Balanță care au angajați sau subalterni.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iulie 2022

Nativii zodiei Balanta se confrunta, cel putin in primele zile ale lunii iulie, cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.