Horoscop lunar Balanta mai 2023

Nativii zodiei Balanta au o luna Mai destul de multumitoare, fiindca sunt cei mai avantajati oameni din horoscop Viața romantică a nativilor Balanță este restricționată de ei înșiși. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Balanță, o puteți viziona mai jos: Horoscop Balanta mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care ai ocazia să redescoperi nevoia de a călători, de a te redescoperi prin intermediul interacțiunii cu oamenii. Trupul și sufletul tău au nevoie de odihnă, de relaxare, de plimbări în mijlocul naturii. Pot apărea semne de oboseală a trupului, în preajma zilelor de 3 și 22, atunci când ești predispus la epuizare fizică și mentală. Din data de 14 ești tot mai agitat, dornic să muncești implicându-te în multe acțiuni care te vor solicita fizic și te pot predispune la accidente de muncă și/sau chiar în propria gospodărie. Fii prudent la eventuale loviri la picioare, accidentări în zona gambelor, genunchi, glezne. Atenție la posibilele probleme ale ficatului și/sau probleme care țin de rinichi, după data de 13. Ești predispus la excese alimentare dar și la probleme respiratorii, în preajma datei de 30. Horoscop Balanta mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Veți avea parte de prosperitate în toate aspectele vieții, datorită lui Venus. Cei care sunt într-o relație se vor bucura de atenția partenerilor, care vor simți nevoia să aibă grijă de ei și să-i facă mereu fericiți. Persoanele singure se vor bucura de un interes crescut din partea sexului opus, ceea ce le va spori încrederea în sine.Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, mai ales la sfârșitul lunii mai. Ar trebui să reduceți consumul de alcool, deoarece următoarea lună plină la Balanțe ar putea provoca probleme de sănătate la rinichi. Dacă simțiți nevoia, un pahar de vin este în regulă, dar mai bine ați amâna petrecerile și sărbătorile pentru luna următoare. Horoscop lunar Balanta mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta mai 2023 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune accent pe noi posibilități de a primi bani prin intermediul celorlalți. Ești mult mai preocupat de plata taxelor, a impozitelor, de rezolvarea unor aspecte care vizează un eventual proces, achitarea unor datorii. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Din data de 20 va trebui să dai dovadă de atenție în relația cu persoanele aflate la distanță, eventual în străinătate. Se va observa o mai mare dorință de a te implica în tot ceea ce înseamnă cursuri, studii universitare și postuniversitare, dorința de a finaliza anumite studii. Este posibil să programezi sau chiar să pleci într-o călătorie peste hotare. Evită să dai curs unei colaborări cu persoane aflate în străinătate, care îți pun mari semne de întrebare. Deviza ta, în această lună, este: „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures

O familie

Luna mai va aduce idei interesante, care vor fi utilizate în mare măsură și cu prioritate în zona provocărilor profesionale. Probabil, te-ai gândit la un proiect interesant, pe care ți-ar plăcea să-l pui în practică, pentru câteva luni. Astrele sugerează faptul că, dacă te vei ocupa de realizarea acestei idei unice și inedite, vei culege roadele, chiar dacă asta înseamnă să îți dai demisia de la locul de muncă. Și în cazul în care Balanța nu simte nevoia să se avânte către necunoscut, poate începe să facă o activitate în paralel cu jobul curent.

Carieră

Încă de la începutul lunii este nevoie de prudență în relația cu colegii sau dacă te-ai decis să schimbi direcția în plan profesional. Pot apărea confuzii, nemulțumiri, vis-a-vis de bani. Te simți nedreptățit, nu ești remunerat pe măsura așteptărilor tale. Ești o persoană care se poate adapta la orice mediu de lucru reușind să aduci echilibrul și armonia în colectivul de muncă. Acordă atenție însă la riscul de a te confrunta cu schimbări de direcție, în plan profesional dar și financiar datorită unor decizii neșteptate venite din partea unui șef. Nu este cazul să îți pierzi curajul și încrederea în tine, ci fii mult mai atent la ceea ce se vorbește „în culise”. Ai tendința de a-ți sacrifica dorințele, interesele sau timpul tău liber pentru a îndeplini sarcinile de serviciu. Este nevoie de mai multă deschidere, comunicare sinceră cu colegii dar și cu superiorii pentru a putea să-ți spui, în mod ferm, punctul de vedere, ce anume te deranjează. Din data de 13 muncești intens, te implici cu mai multă conștiinciozitate în rezolvarea saricinilor de serviciu. Este posibil ca implicarea ta în rezolvarea anumitor sarcini de serviciu,să fie intepretată greșit de către unii dintre colegi și ajungi astfel, de la simple glume, la adevărate contraziceri, certuri. Fii prudent, în acest sens, îndeosebi spre sfârșitul lunii. La jumătatea lunii este recomandat să acorzi atenție la colaboratorii, parteneriatele în care te implici. Dușmanii pândesc din umbră așa că nu se poate vorbi încă despre relaxare, în relația cu colegii de muncă. În preajma datei de 22 relațiile de parteneriat, asocierile au de suferit fiind nevoie de mobilizare din partea ta pentru a ajunge la echilibru. Poți să descoperi că ai fost trădat, mințit, că multe din ideile tale au fost folosite de alți colaboratori în scop egoist. Pe tot parcursul acestei luni va trebui să fii atent la modul în care gestionezi veniturile, la ce achiziții faci, la felul în care negociezi eventuale contracte. Nu te grăbi să semnezi un contract de muncă sau un parteneriat, îndeosebi în preajma datelor de 11 și 22!

Dragoste

În primele zece zile ale acestei luni ești dornic să cucerești atenția sexului opus debordând de energie, nevoia de sexualitate, dorința de a iubi și de a fi iubit. Nu îți scapă nimic, ba chiar ai tendința să „joci pe mai multe fronturi” ceea ce nu îți veni deloc ușor, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când va trebui să dai tot felul de explicații când se vor descoperi acțiunile tale de la începutul acestei luni. Dar, cum universul parcă complotează pentru a te pune la punct, în ceea ce privește relația de dragoste, ei bine, din data de 11, va trebui să fii mult mai atent la ceea ce faci, la atitudinea pe care o adopți în relația cu persoana iubită. Vrei să schimbi direcția, să renunți la o relație în favoarea alteia neștiind prea clar ce să alegi. În a doua parte a lunii vei avea ocazia să constați că o mare parte din vina dezechilibrului din relația de mariaj se datorează și intervenției venite din partea părinților astfel că este indicat să încerci găsirea unei căi de comunicare și de echilibru în relația existentă apelând la intuiția și diplomația ta. Dacă chiar vrei să salvezi această căsnicie este bine să pleci într-o călătorie în doi, departe de orice agitație și stare de tensiune. Traversezi o perioadă interesantă, din punct de vedere sentimental, reușind cu greu să înțelegi sensul relației de dragoste în care ești implicat acum. Poate că ești pretențios în relații, nu te mulțumești cu orice partener sau, pur și simplu, aștepți să apară ceva mai promițător. Pe tot parcursul acestei luni vei aborda relația de dragoste în mod original redescoperind cât de important este să petreci mai mult timp în doi, pentru a afla dacă persoana cu care ești este ceea ce îți dorești. În preajma datei de 22 va trebui să fii deosebit de atent la o eventuală relație de cuplu din trecut, la probleme menite să te ia prin suprindere sau să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. La sfârșitul perioadei ar fi bine să eviți luarea unor decizii, vis-a-vis de relația de cuplu. Nu sunt favorizate acum schimbările care vizează relația sentimentală.

Horoscop Balanta mai 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, rămân și în luna iulie probleme ale articulațiilor. Orgoliul pe care și l-au călcat nativii poate duce la acest gen de probleme și la afectarea genunchilor. Mai există predispoziții către probleme în zona ficatului și la crize de bilă. Pot apărea mici probleme, mai mult supărătoare decât grave, care apar dintr-o dată și la fel de repede dispar. Tratamentele recomandate de medic vor fi de ultimă generație. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Sunt evidențiate chiar și motivele pentru care s-a intrat în aceste blocate. Încep să se vadă acele elemente din urmă pe care nativii trebuie să le regleze. Toate se întâmplă în reluare! Toate parcă s-au mai petrecut o dată! Nativii se simt bine acasă. Acolo au sentimetul că problemele materiale se rezolvă, poate chiar primesc un ajutor de la părinți. Acolo le sunt recunoscute calitățile, chiar și în această perioadă în care ei înșiși nu și le mai recunosc. O parte dintre nativii Săgetător se aruncă cu pasiune în iubire! Viața amoroasă o trăiesc într-o continuă provocare. Au tendința de a descărca toate grijile, de a uita de probleme printr-o trăire la maxim a relației în care se află. O altă parte a nativilor au nevoie de un împrumut. Astrologul ZODIACOOL consideră că nativii zodiei Săgetător sunt în situația de a apela la partenerii de afaceri, la partenerul de cuplu, la niște bunuri moștenite, pentru a se redresa financiar. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat date, acțiuni, calcule pentru a se redresa material. Sau pentru a debloca situația materială. Este momentul în care nativii fie că rezolvă o problemă de succesiune, fie află de o moșternire. O altă parte dintre nativi primesc acum o informație și le este mult mai clar care este modalitatea prin care vor rezolva problemele financiare.

Relaţii

Nativii sunt mai curajoși. Prind curajul de a acționa. Devin conștienți de propriile calități și încep să acționeze concret. Simt că nu mai depind de nimeni, că demersurile pe care le fac sunt ale lor și sunt responsabili de acestea. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii se simt mult mai bine. Au apelat la niște sume de bani de la familie sau de la parteneri. Răspunsul acestora, care până acum întârzia, vine, dar este destul de ambiguu. Astrologul ZODIACOOL este de părere că nativii Săgetător se ascund. Nu doresc ca de acest împrumut să se știe. Sau nu doresc să se știe că au primit acea moștenire. Doar cu cei de acasă împărtășesc aceste lucruri. Nativii au o relație foarte armonioasă cu partenerul de viață. Aceia dintre nativi care au o relație, dar nu sunt încă căsătoriți se pot aștepta la o cerere în căsătorie. În acest caz, este vorba de o căsătorie din iubire, o iubire pasională, o relație stabilă. Idealul de casă, familie, cuib se poate realiza prin această relație, în care nativii sunt implicați acum. Aceia dintre nativi care sunt singuri riscă să se arunce într-o aventură amoroasă. Riscul este pentru aceia care se așteaptă la ceva de durată. Deci, nu așteptați mare lucru, savurați momentul! Căci, după aceste moment, este foarte posibil ca telefonul să nu sune sau dacă o face, veștile sunt strasante. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Săgetător o atenționare: de la cine pot împrumuta o sumă de bani, cu cine se pot sfătui cu privire la sumele de care au nevoie. Pe de altă parte, nativii au dorința ca toate aceste demersuri să fie secrete. Sau cel care dorește sau acceptă să îi ajute dorește să rămână anonim. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Începe o perioadă în care nativii realizează că tot ce s-a întâmplat în viața lor, toate acestea neajunsuri, toate grijile pe care și le-au făcut cu privire la finanțe, i-au ajutat să evolueze. Curios, dar așa este. Sunt experiențe trăite, oameni pe care i-au cunoscut. Dar mai ales au învățat că a cere ajutorul cuiva nu este un capăt de țară și pot chiar și ei, nativii Săgetător, să facă acest lucru. Este foarte posibil ca în această perioadă să înceapă cursuri, să înceapă un program de autoinstruire pe un domeniu pe care de mult doresc să îl abordeze. Și se mai pot gândi la un drum lung, interesant, tematic, și chiar să plece la acest drum.

Noroc

Dar este o perioadă în care nativii au de făcut pași înapoi în gestionarea banilor. Poate este o perioadă în care sunt blocaje. Sunt avantajați aceia dintre nativi care au de primit niște bani din urmă. Se reiau socoteli, calcule, liste de cheltuieli și de încasări. Mai ales din urmă! Și nu puțini dintre nativi vor constata că au uitat ceva, că mai au ceva de făcut pentru a debloca situația. Aceia care nu își dau seama, riscă să cadă în îngrijorarea pentru bani de unde să iasă foarte greu. Calitățile persoanale sunt și ele într-un impas! Nativii au sentimentul că se descurcă prea bine. Acelea dintre însușirile nativilor care le sunt de folos parcă nu se manifestă la nivelul cerințelor. Cu toate acestea pe cap, nativii au tendința de a se retrage. Au dorința de a sta mai mult pe acasă, simt nevoia să fie protejați, se simt nesiguri material, nu știu ce să creadă, nu sunt obișnuiți să fie nesiguri. Primul impuls este să uite de toate cele și să facă ceva ce le place mai mult și mai mult, ceva cu pasiune. Poate doresc câteva zile de evadare într-o scurtă vacanță. Poate simt nevoia să se îndrăgostească. Petrec mai mult timp cu copiii. Unii dintre nativi se pot hotărî că doresc să aibă un copil. Alții chiar devin părinți în această perioadă. 3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul lui „al meu”. Acele blocaje se arată exact așa cum sunt. Nativii nu mai sunt la fel de relaxați ca la începutul lunii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iulie 2022

Nativii zodiei Balanta se confrunta, cel putin in primele zile ale lunii iulie, cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.