Horoscop lunar Balanta iulie 2022

Nativii zodiei Balanta se confrunta, cel putin in primele zile ale lunii iulie, cu o accentuare a sensibilitatii Nativii sunt sensibili și afectuoși în general, mai ales prin natura lor armonioasă. Nu sunt capabili de sentimente contradictorii, agresive, cu asperități. De data aceasta, toate aceste calități sunt diminuate de o stare de impulsivitate pe care o manifestă, pe fondul sensibilității de care am spus, tocmai cei de acasă. Horoscop Balanta iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună stai bine la capitolul sănătate debordând de energie, chef de plimbări, distracții alături de prieteni. În preajma datelor de 5 și 27 este recomandat să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la accidente, probleme digestive, intoxicații, insomnii, stres, epuizare fizică și mentală. Acordă atenție și la eventualele probleme renale în preajma datei de 27. Horoscop Balanta iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iulie, totul va fi liniștit și va merge ca uns, și vă veți simți de parcă ați fi înțeles totul foarte bine. Influența Lunii vă va multiplica emoțiile. Cu toate acestea, veți putea în întregime să controlați toate situațiile și să găsiți echilibrul absolut în fiecare caz.Datorită influenței Lunii, Balanțele pot chiar să dorească să creeze sau să se implice în activități creative. Nu vă subestimați și folosiți-vă cum trebuie creativitatea. Fie că este vorba de decorarea casei sau de văruit, de exemplu, le puteți face singur, iar cei dragi vă vor admira peste măsură. Horoscop lunar Balanta iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta iulie 2022 – prognoză

În această perioadă iei în serios rolul social, cariera, obligațiile care țin de locul de muncă. Nu vei duce lipsă de acuzații venite din partea unei organizații din care faci parte sau din partea unor prieteni care au avut grijă să se folosească de informațiile tale pentru a te defăima, denigra în plan social. Îți asumi destul de multe responsabilități pe care încerci să le rezolvi cu brio, numai că ai senzația că bați pasul pe loc sau că dai înapoi „ca racul”. Prima parte a acestei luni se poate dovedi tensionată, la capitolul relații interumane, carieră, relația cu propria familie încercând, în ciuda acestor limitări, să te remarci în mediul de lucru, să te afirmi, să lupți pentru a-ți împlini un ideal în plan profesional. Din data de 22 ai ocazia să joci rolul de lider în cadrul unui grup din care faci parte sau poți să revii asupra unor înțelegeri, proiecte, asupra unor aspecte care vizează împlinirea unui țel măreț. Ai șansa de a-ți face mult mai ușor publicitate, ceea ce te va ajuta să atragi succesul de partea ta. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

O familie

În luna Iulie vei fi predispusă la stări mentale proaste, poate chiar depresie, care ar putea apărea brusc fără o cauză evidentă. Nu intra în panică în astfel de momente; nu e nimic în neregulă cu tine. Această energie va trezi vindecarea emoțională în tine – pentru ca rănile vechi să se vindece în cele din urmă, trebuie să le conștientizezi mai întâi. În cele din urmă, Balanța se va simți curată și liberă. Dacă simți nevoia, cere ajutorul unui prieten apropiat. Acest gen de socializare poate fi miraculos.

Carieră

Ai planuri mărețe în minte, atunci când vine vorba despre carieră dar vei avea ocazia să constați că multe dintre proiectele și ideile tale tind să fie răsturnate, în preajma datei de 5. Dar în ceea ce va rămâne în picioare de pe urma testelor chiar merită să investești timp și energie pentru a face o schimbare de proporții care ar putea avea impact pe termen îndelungat. Nimic nu este întâmplător! Lasă-te ghidat de suflet dar și de experiența dobândită în plan social și profesional și vei vedea cât de bine se vor lega lucrurile, îndeosebi spre sfârșitul lunii. La jumătatea lunii te poți aștepta la unele conflicte în relația cu superiorii. Pe tot parcursul perioadei ești predispus la cheltuieli excesive, la pierderi ca urmare a unor asocieri neinspirate, ai tendința de a investi bani într-o direcție care se va dovedi nerentabilă, din punct de vedere financiar. Nu vei duce lipsă de curaj, diplomație și voința necesare pentru a merge „până în pânzele albe” să-ți atingi scopul propus, dar va trebui să înveți și cum să renunți la lucrurile care te încurcă. Există tendința de a-ți risipi energia în prea multe activități, domenii, parteneriate iar asta nu va face decât să-ți abată atenția de la detaliile care contează. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la orice fel de contracte intenționezi să semnezi și au legătură cu cariera, îndeosebi până în data de 12.

Dragoste

În această lună este bine să găsești echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele de mariaj. Se amplifică certurile în relația de cuplu îndeosebi în preajma datei de 5, atunci când se cere mai mult calm și răbdare din partea ta în relația de cuplu. Sunt aduse la suprafață tot felul de nemulțumiri care țin de relația de mariaj, eventuale investiții legate de casă, proprietate, discuții pe care le-ai tot avut, vis-a-vis de anumite cheltuieli, despre eventuale neplăceri de la serviciu, tot felul de nedreptăți venite din partea unui șef. Cert este că nu e bine să exagerezi, ci acordă atenție lucrurilor care contează cu adevărat pentru relația de cuplu. Ai nevoie de atenție venită din partea persoanei iubite, în același timp este bine să conștientizezi că primești cât ți se cuvine. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, fie ajungi în punctul în care vrei să renunți definitiv la relație, fie îți exprimi nemulțumirile încercând să găsești soluții și să reechilibrezi relația. Călătoriile făcute împreună, cu partenerul de viață se pot dovedi de bun augur, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Proiectele la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută se poate ascunde ceva bun, constructiv, ceva care te ajută să te redescoperi, să vezi ce anume ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini. Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu stabilă există posibilitatea de a-ți găsi viitorul partener cu ocazia unei deplasări departe de casă, eventual peste hotare. Cert este că, oricât de mult ți-ai dori să ai o lună de echilibrată, din punct de vedere amoros, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Dacă te îndrăgostești subit în prima parte a lunii ai toate șansele să rupi relația de amor în a doua parte a acestei luni. Este o perioadă fierbinte la capitolul relație de dragoste, plină de peripeții.

Horoscop Balanta iulie 2022 – la ce să te aștepți?

În perioada 5-12 iulie, s-au arătat niște semne, dar nativii au rămas tot într-o stare de îndoială. Acum însă informațiile care le parvin, comunicarea pe care o desfășoară la serviciu, rațiunea sunt toate de partea nativilor și aceștia pot folosi energiile de acasă pentru a se afirma profesional. Este un fel de ideal pe care nativii ar trebui să îl savureze în aceste zile. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Balanță accentuarea preocupărilor pentru problemele profesionale. Nativii încep ceva! O etapă nouă a unui proiect, un contract nou semnat și parafat, un nou job, din toate câte puțin. Sunt aspecte favorabile vieții profesionale, nativii primesc noi responsabilități pentru care viața de acasă trece în planul doi. Vizita la părinți este amânată sau scurtată, în cel mai bun caz, planurile de renovare împinse pentru la toamnă, și acum mânecile suflecate, avem treabă la serviciu! Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii devin ceva mai vizibili în grupul de prieteni. Devin regi! Grupurile în care sunt înscriși nativii le recunosc calitățile. Dar nativii trebuie să își manifeste, pe lângă autoritate, generozitatea. Un rege nu e rege dacă nu își recunoaște și nu își protejează regatul. Cel puțin așa crede astrologul ZODIACOOL! Deci, dragi Balanțe, fiți regi și regine cu care să ne mândrim. Este o perioadă, de circa o lună de zile, în care nativii își manifestă interesul pentru activitățile de grup. Și acolo au inițiative pe care camarazii le urmează cu plăcere.

Bani

Prima dintre datele importante ale lunii iulie, 3 iulie, reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, sau mai bine zis, reintrarea lui Saturn în domiciliul său. Redevine puternic și începe din nou să ne pună la treabă și să ne condiționeze existența de tot felul de reguli și restricții. Dar ne și oferă răsplata pentru ce am făcut bine! Pentru nativii zodiei Balanță, semnalul este acasă! Dar de data aceasta lucrurile stau puțin mai altfel. Tot ce și-au propus nativii să realizeze pentru casa și căminul lor este ținut în loc. Saturn vine să le amintească ce și-au propus, dar încă nu au spor și încă au fel de fel de piedici. Acestea nu sunt altceva decât chestiuni pe care nativii le-au omis. Sau momentul nu este încă cel optim. Nu vă impacientați și observați ce aveți de recuperat, de reamintit. Drumurile acasă pot fi și ele întârziate. Acele trăiri emoționale pe care nativii doresc să le împărtășească cu cei de acasă pot fi amânate din tot felul de motive. Sau chiar dacă nu amânate, pot avea întârzieri.  Cu toate acestea, o parte dintre nativii Balanță au un anunț de făcut: se căsătoresc! Și acum vin la părinți să anunțe. O altă parte, îi anunță că au un contract nou. Aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau a căror activitate de desfășoară de acasă sunt avantajați.

Relaţii

Lucrurile se clarifică și mai bine pe 5 iulie, la Luna Plină din Capricorn, care are față în față casa și profesia. Încă o dată, munca nativilor este savurată de acasă. Idelul de muncă este acela pe care îl desfășoară nativii acum. Atrologul ZODIACOOL consideră că acei nativi care nu au înțeles pînă acum, Luna Plină din 5 iulie le arată foarte clar, mai clar de atât nu se poate, că o activitate profesională care are legătură cu casa, cu familia este idealul pentru ei. Nu că ar munci mai puțin, ci pentru că activitatea propriu-zisă le-ar da nativilor aripi efectiv. Sau, pentru că este vorba de influența lui Neptun, le-ar da nativilor un colac de salvare dintr-o activitate care le consumă energie mult prea mult. Poate că nu toți nativii Balanță au posibilitatea să facă toate acestea. Dar toți au puterea să se inspire din trecut, din ceea ce au învățat de la părinți și bunici, din ceea ce au din rădăcini, în problemele profesionale cu care se confruntă acum. Dacă sunt puțin dezorientați, exact momentul de Lună Plină le va face lumină și vor înțelege exact despre ce este vorba. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii Balanță au un fel de repunere în ordine a gândurilor în domeniul profesional.

Noroc

Pe de altă parte, unele realizări pe care nativii le au în muncă le dau satisfacție și doresc să împărtășească toate acestea cu cei de acasă. Nativii care sunt departe de locurile natale dau fuga la părinți. Le este dor de casă, cu atât mai mult, cu cât au tolba plină de realizări pe care doresc să le savureze în locul lor de suflet. Nativii au muncit mult pentru aceste realizări, dar au fost destul de idealiști, parcă au plutit peste toate îndatoririle de muncă, le-au îndeplinit fără încrâncenare, fără să simtă efortul pentru că tot ce au făcut, au  făcut cu iubire. Poate iubire este prea mult spus, dar nu este departe de adevăr. Nativii Balanță au făcut ceva la care de mult au visat și au satisfacția faptului îndeplinit. Și gândul lor este la casă, familie, cămin, la cei mai apropiați oameni de sufletul lor, ca să se bucure împreună. Astrologul ZODIACOOL amintește faptul că mai sunt unii dintre nativi care fiecare bănuț pe care îl câștigă, îl cheltuie pentru casă. Renovează, cumpără lucruri sau pun ban peste ban pentru a-și achiziționa o locuință. Profesional, sunt magicieni: scot din joben ceva ce le poate schimba viața profesională în bine. Momentan, au vizibilitate, sunt autoritari, și mai ales au energie. Fac și desfac pentru a-și menține o poziție socială bună sau pentru a se urca mai sus pe scara ierarhică. Trebuie să țină cont însă că orice treaptă urcă presupune responsabilități suplimentare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iunie 2022

Nativii Balanta au dorinte mari, înalte: calatorii, lecturi interesante, scoli inalte. Ei sunt antrenati intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.