Horoscop lunar Balanta ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, zodia Balanta isi imbunatateste comunicarea cu partenerul de viata, creste atractia si problemele mai grave dispar Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, intră în zona pasiunii și a creativității. Nativii parcă sunt niște copii care au scăpat de lecții și au ieșit din casă la joacă. Ați văzut vreodată o astfel de scenă? Sunt plini de energie, de bucurie, ai senzația că le vezi inimile cum le bat cu putere în piepturi. Așa sunt nativii Balanță în luna ianuarie a anului 2023, după Astrologul zodiacool.ro. Pasiunea devine mai mare decât rațiunea. Horoscop Balanta ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește propria sănătate. La mijlocul perioadei ești predispus la viroze, infecții, dureri în zona capului, probleme de natură stomatologică, o posibilă intervenție chirurgicală. Stresul, crizele din diferite domenii ale vieții ar putea să îți deregleze destul de serios sistemul digestiv, poți avea insomnii, o senzație de epuizare la nivel mental. În această lună este indicat să pui mai mult accent pe relația cu familia, părinții, cu oameni care te susțin în demrsurile tale fiind alături de tine, la bine și la greu. Horoscop Balanta ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Balanțele vor experimenta multe schimbări în luna ianuarie. Vă veți lua toate emoțiile foarte în serios, ceea ce va avea un efect imens asupra dumneavoastră și nu le veți mai putea ignora, acest lucru fiind cauzat în principal de influența Lunii. Când vine vorba de partenerul dumneavoastră, pot apărea greșeli vechi. Ar trebui să fiți atent și să încercați să vă controlați sentimentele și să fiți cât mai empatic posibil. În caz contrar, veți avea parte de multe conflicte.Dacă vă simțiți obosit, luați o pauză și relaxați-vă puțin. Ar trebui să vă gândiți la obiceiurile zilnice, să încercați să dormiți mai mult, să beți ceaiuri din plante și să vă luați porția zilnică de vitamine. Horoscop lunar Balanta ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta ianuarie 2023 – prognoză

În luna aceasta vei pune mai mult accent pe relația cu familia, părinții, pe schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie, eventual vrei să îți schimbi domiciliul sau intenționezi să achiziționezi o casă. Din data de 8 ianuarie ești mult mai preocupat de îmbunătățirea condițiilor de locuit, de achiziția unor obiecte necesare în propria gospodărie. Familia te susține, atât în demersurile profesionale, cât și în plan sufletesc. Nu vor lipsi confruntările în relația cu părinții, pe tema unei relații sentiemntale în care ești deja implicat sau vrei să te implici pe parcursul acestei luni. După data de 19 ianuarie se va pune mai mult accent pe relația de iubire sau cu propriul copil. Relația sentimentală ar putea să îți creeze probleme sau ajungi la un punct final. Nu te lăsa angrenat în investiții financiare sau în jocuri de noroc întrucât există riscul să pierzi bani. Copiii vor fi o sursă de tensiune intrând în tot felul de polemici cu aceștia sau poți avea parte de nemulțumiri în relația de cuplu, datorate propriului copil. Se evitat hobby-urile și distracțiile de sezon, îndeosebi în intervalul 8 – 15 ianuarie, atunci când ești predispus la accidente. Este recomandat să nu te lași influențat de părerile negative ale prietenilor și să-ți urmezi propriul vis dând dovadă de echilibru, armonie și împăcare de sine. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

O familie

În prima lună a anului, din păcate, Balanța nu va putea evita să fie hipersensibilă. Vei pune la îndoială fiecare pas și dacă ai sentimentul că ai făcut ceva greșit, vei fi copleșit de remușcări. Ianuarie îți va intensifica emoțiile și te va face să te gândești la opțiunile pe care le ai și la viață în general. Vei dori probabil să schimbi o mulțime de lucruri. Nu te oprește nimic în acest sens, deci dacă, de exemplu, simți că trebuie să-ți schimbi locul de muncă, fă-o. Universul a pregătit oportunități mai mult decât interesante pentru tine.

Carieră

Încă de la începutul lunii ești ferm convins că este nevoie de noi strategii, în ceea ce privește un proiect derulat în comun cu un partener, asociat. Mai întâi ai de făcut modificări la modul în care investești timpul și banii cerându-se mai multă atenție la detalii. Ai tendința să te risipești în mai multe direcții riscând să nu duci la bun sfârșit mai nimic din ceea ce ți-ai propus. Este o perioadă în care ești deosebit de preocupat să câștigi mai mulți bani, vrei să dai startul unor (noi) colaborări cu ajutorul cărora să reușești echilibrarea financiară de care ai nevoie. Numai că, în spatele unor promisiuni care par destul de corecte, la prima vedere, se ascund interese care ar putea să te compromită, să îți provoace pierderi și mai mari. Acordă atenție la cei cu care te asociezi și evită compromisurile de orice fel întrucât ești predispus la procese, scandaluri ca urmare a unor trădări venite din partea unei persoane lipsite de scrupule. Dacă ești implicat într-o afacere te poți confrunta cu tot felul de răsturnări de situație, neplăceri venite din partea unui asociat, care nu face decât să se folosească de tine, îndeosebi în intervalul 8 – 15 ianuarie. Nu este exclus să fii pus în situația de a termina definitiv o relație de colaborare care nu este ceea ce ți-ai dorit. Va trebui să dai dovadă de cumpătare, dacă ai de făcut un împrumut sau în privința taxelor și impozitelor, cu atenționare în preajma datei de 23 ianuarie. Este o lună foarte importantă pentru tine, în ceea ce privește domeniul profesional și social, aducându-ți șansa de a reconfigura relații importante, de a pune capăt unor relații care nu îți sunt de folos pentru progresul tău în carieră. Totul este să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. Ține cont de sfatul celor mai în vârstă! În ceea ce privește domeniul financiar te confurnți cu suișuri și coborâșuri, cu tentația de a cheltui mai mult decât câștigi sau de a face investiții neinspirate.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești implicat în tot felul de conversații prin intermediul internetului, a site-urilor de socializare, doar-doar de vei găsi și persoana cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional-afectiv. Nevoia de aventură te predispune la evenimente menite să îți răscolească viața, să îți creeze și mai multe nemulțumiri. Această stare de agitație, de curiozitate, de „mai bun” ar putea să rupă, destul de zgomotos, o relație de amor în care ești deja implicat, îndeosebi la mijlocul lunii. Este multă efervescență în sufletul și gândul tău, o energie pe care ai tendința să o risipești într-un mod nu tocmai constructiv. De fapt este o perioadă de revoltă la adresa relației existente, nemulțumiri pe care ai preferat să le ții ascunse în suflet. În această lună lucrurile merg cât se poate de bine în relația de cuplu, cât timp muncești, agonisești bani și împarți cu partenerul de viață câștigurile tale. Acordă atenție la eventuale probleme care pot apărea în relația de cuplu, în preajma datei de 9 ianuarie, datorită orgoliului, a dorinței de a-ți exprima independența, de a ieși cu prietenii la plimbare sau pur și simplu de a sta departe de eventualele probleme din relația de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, mai ales dacă te-ai decis să mărești familia, să concepi un copil întrucât pot apărea tot felul de probleme de sănătate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a concepe sau chiar a înfia un copil. Deasemena pot apărea tot felul de discuții, certuri în relația de cuplu ca urmare a problemelor provocate de copil. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, pe la mijlocul lunii poți intra în posesia unor secrete care vor răscoli relația de cuplu aducând la suprafață tot felul de lucruri neplăcute, care vizează o relație extraconjugală. Îți va veni destul de greu să regăsești starea de echilibru în relație, cât timp te simți neînțeles de partenerul de viață. În această lună banii în comun vor juca un rol destul de important în păstrarea echilibrului din relația de mariaj. Este o lună ianuarie plină de controverse în plan sentimental fiind nevoit, de multe ori, să bați în retragere pentru a se mai calma spiritele. Este o perioadă intensă, în care resimți o profundă nevoie de a iubi și de a fi iubit. Ai ceva important de învățat din toate acestea, în primul rând de a te vedea așa cum ești de fapt și cât de pregătit ești să dăruiești iubire.

Horoscop Balanta ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, pe domeniul iubirii și al pasiunii, poate să pună capăt suferințelor din dragoste. Efectiv nativii încep să vadă altfel situația. Fie înțeleg, li se explică și trec peste eveniment, acceptă poate că s-au pripit în concluzii, fie încep să vadă mai departe decât relația prezentă și efectiv să se elibereze. Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă în 2023: genunchii și șoldurile. Nativii suferă din dragoste și aceasta le poate agrava problema la șolduri. De ce? Pentru că nu vor să înțeleagă că orice încercare este pentru propria evoluție și rămân împiedicați în evenimente.

Bani

Comunicarea este de domeniul trecutului. În afară de vorbele dulci sau pline de tâlc pe care nativii le rostesc către partenerul de cuplu, celelalte părți ale conversațiilor sunt menite mai mult să încurce lucrurile în viețile nativilor Balanță. În data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Preocuparea pentru casă și familie este pentru nativii Balanță o obișnuință de ceva vreme și luna ianuarie a anului 2023 nu este altfel. Dar dacă până acum acest interes se manifesta ca o aobligație de care nativul se achita corect, acum, pentru o perioadă de circa o lună de zile, casa, familia pot reprezenta bucurii. Nativii simt nevoia să își înfrumusețeze casa și viața de familie. Unii dintre nativi hotărăsc să facă pasul și să se mute cu persoana iubită. Alții organizează întâlnirea dintre părinți și persoana iubită și casa capătă altă dimensiune. Cu toate aceste evenimente plăcute, nici nativii Balanță nu sunt scutiți de o criză emoțională profundă pe care o trăiesc, odată cu toți ceilalți nativi, în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Sunt, așa cum spune Astrologul zodiacool.ro de obicei, mai multe variante. Normal! Sunt nativi care au o criză emoțională provocată de relații sexuale fie tensionate, fie dorințe nesatisfăcute. Este vorba de dorințe uriașe, pasiuni arzătoate care nu pot fi finalizate din varii motive. Nativii care sunt îndrăgostiți se aprind și mai tare și pentru aceia care au descoperit secrete mai puțin plăcute, viața devine foarte complicată. Aceia care doresc o vacanță este posibil ca să înceapă să intrevadă posibilitatea aceasta.

Relaţii

Ce aud și ce spun acum nu este altceva decât consecința trecutului, adică cumva, ce semeni aia aduni. Interesul orientează nativul către progres, către lecturi serioase, discuții cu persoane interesante, nu taifasuri. În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Marte părăsește un domeniu al relațiilor și pătrunde într-o zonă mai puțin vizibilă, deschizând nativilor perspectiva aflării unor secrete sau a manifestării unor abilități care au stat până acum ascunse. Ies la suprafață lucruri, dar nu ies singure, nativul acționează, merge în profunzime, caută. Și se pare că găsește! Unii dintre nativii Balanță pot să abordeze cu succes științele oculte. Alții pot aborda în orice domeniu în care activează părți care până acum au stat ascunse. Toate acestea presupun un pic de efort și de îndrăzneală. Mai sunt posibile probleme financiare care privesc valorile comune dintr-un cuplu în privința cărora cei doi nu reușesc să se pună de acord. Și, nu în ultimul rând, nativii Balanță, îndrăgostiți peste poate, află un secret care privește persoana iubită și care îi afectează peste măsură. În data de 14 ianuarie, planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Poate aceasta să le dea o mână de ajutor și unde în domeniul secretelor era până acum un fel de blocaj, acum, odată ce lucrurile încep să curgă către viitor, încep să se și limpezească. Este posibil ca și banii și valorile pe care nativii Balanță le dețin împreună cu partenerul de cuplu să se pună în ordine. În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe creativitate.

Noroc

Se îmbunătățește comunicarea cu partenerul de viață. Și relația se armonizează, atracția crește. Relațiile care au fost tocite de vreme, de probleme, renasc. Și Astrologul zodiacool.ro se referă în special la relațiile stabile, care au ceva vreme la activ și care reintră într-o zonă emoțională plină de viață. Cuplurile este de dorit să se bazeze în special pe comunicare, relațiile intime sunt un pic tensionate. Și merg pe ideea că există foarte multă pasiune și partenerii sunt atât de dornici și atât de nerăbdători în ale amorului, încât riscă să mai și greșească. Tot secretul este ca nativul să își înfrâneze impulsurile.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iulie 2022

Nativii zodiei Balanta se confrunta, cel putin in primele zile ale lunii iulie, cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.