Horoscop lunar Balanta decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Balanta realizeaza ca s-au fixat prea mult pe familie si acum vor sa se afirme, sa iasa in evidenta, sa-si arate creativitatea Nativii zodiei Balanță sunt gata să scape din obligațiile familiale, din obligațiile pe care le-a avut pentru casă, interesul pentru casă. Fiecare nativ a văzut în felul lui acest lucru, având o perioadă de un an în care au fost practic obsedați de casă, de familie, mai ales de familia parentală. Horoscop Balanta decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La începutul lunii te simți extenuat, la nivel psihic-emoțional, datorită grijilor cotidiene. Este important să acorzi mai multă atenție propriului organism, îndeosebi la jumătatea perioadei, atunci când este posibil să apară unele probleme legate de căile respiratorii, plămâni. Este recomandat să eviți excesele alimentare, consumul exagerat de alcool, tutun, cafea, dulciuri. Horoscop Balanta decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

De la începutul lunii, veți fi absorbiți de atmosfera de Crăciun. Nu vă veți gândi la nimic altceva decât la sărbătorile ce se apropie, pe care le veți petrece în cercul familial. S-ar putea să vă faceți unele griji în legătură cu certuri care pot apărea. Chiar dacă vor avea loc, veți încerca să rămâneți pozitiv și să le rezolvați cu o abordare diplomatică.Pe la sfârșitul lunii decembrie, s-ar putea să vă simțiți copleșit de melancolie și de gândul că a mai trecut încă un an. Nu vă mai faceți griji. Influența Lunii va fi puternică și veți păși în Anul Nou cu piciorul drept, așa că lăsați în urmă îndoielile și bucurați-vă de Anul Nou cât mai mult posibil. Horoscop lunar Balanta decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta decembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care ai ocazia să te remarci prin capacitatea de a negocia, de a obține mult mai ușor ceea ce îți propui, datorită abilităților de comunicare, readuci armonia, echilibrul în mediul tău sau chiar ești mai înțelegător în relația cu ceilalți. Au loc discuții, întâlniri deosebite cu persoane din mediul apropiat, oameni cu care rezonezi din punct de vedere afectiv. După data de 21, încet dar sigur, parcă se face mai multă lumină în jur, atunci când vine vorba despre relația cu familia, reușind să faci modificări în propria gospodărie, eventual renovezi sau faci o achiziție importantă pentru propria locuință. Deviza perioadei este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

O familie

Decembrie îți va aduce bună dispoziție. Balanța va fi mândră de ceea ce a reușit să câștige în acest an. Încrederea este cu siguranţă la locul ei pentru că ai trăit unul dintre cei mai dificili ani din viața ta. Evită ca acest lucru să ți se urce la cap, deoarece te-ar putea duce către egocentrism. Horoscopul indică faptul că ar fi bine să o iei mai ușor, să ai grijă de sănătatea și relațiile tale și să te bucuri de un Crăciun alături de oamenii cu care îți place să-ți petreci cea mai mare parte din timp.

Carieră

Te gândești tot mai serios să te implici în activități profesionale menite să îți aducă bani, recunoașterea propriei valori. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când vei reuși să dai startul unei colaborări fructuoase dar nu lipsită de surprize. Fii prudent la actele semnate, negocierile pe care le faci în preajma datei de 23. Muncești mult asumându-ți responsabilități dar acest lucru nu înseamnă că vei primi recunoașterea valorii tale. Îți dorești să ți se recunoască valoarea, capacitatea de a găsi cât mai rapid soluții în situații critice. În prima parte a lunii există riscul să apară nemulțumiri în relația cu colegii și colaboratorii. Nu este momentul să lansezi un proiect profesional sau să faci o schimbare importantă în carieră, mai ales dacă ți se propune o colaborare cu persoane sau o firmă aflată în străinătate, îndeosebi în preajma datei de 14. Este o lună interesantă la capitolul finanțe și loc de muncă, relație de afaceri, parteneriate. Totul depinde de modul în care profiți de momentul favorabil pentru a face un salt important în plan profesional. Ai abilitatea de a atrage oameni de valoare de partea ta, cât timp ești încrezător în experiența ta profesională și/sau în capacitaea de acumula informații din domeniul care te interesează. Pe tot parcursul lunii te bucuri de bani, care din păcate vin și se duc destul de repede. Cel puțin ai satisfacția că nu muncești degeaba și ai ocazia să cumperi ceea ce ți-ai dorit de mult timp.

Dragoste

În această lună te bucuri de mai multă atenție, afecțiune, susținere venite din partea partenerului de viață. Ai ocazia să pui la cale schimbări benefice care țin de propria locuință, este posibil chiar să poți discuții importante despre o moștenire neașteptată sau bani proveniți prin intermediul partenerului de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în această lună nu îți va lipsi atenția primită din partea sexului opus, ușurința de a da startul unei relații de amor. Se amplifică viața erotică, sexualitatea, nevoia de iubire reușind să redescoperi farmecul iubirii, a pasiunii din relația de dragoste. Vei trăi tot felul de sentimente contradictorii în relația cu persoana iubită sau pur și simplu ai sentimentul că nu are rost să pierzi vremea implicându-te în relații de amor de scurtă durată. De la jumătatea lunii începi să resimți schimbări în modul de a vedea relația cu sexul opus, având mai multe așteptări de la celălalt. Se poate vorbi despre nevoia de a pune bazele unei relații stabile, d elungă durată, de maturizare în plan afectiv. Este recomandat să-ți analizezi cu atenție sufletul și gândurile, să îți exprimi cu blândețe eventualele nemulțumiri din relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 23, atunci când este posibil să apară răsturnări de situație legate de casă, familie, bani și astfel ajungi la tot felul de discuții neplăcute. Este posibil să gândești una și alta să spui iar de aici pot să apară tot felul de probleme, în ceea ce privește transmiterea informației și felul în care interpretezi ce vine dinspre celălalt. Spre finalul lunii lucrurile par să fie mai liniștite în relația de mariaj, cât timp reușești să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele de familie. Nu este cazul să exagerezi cu munca. Relația cu partenerul de viață este plină de romantism, afecțiune bucurându-vă împreună de realizări deosebite, în plan financiar și/sau material, mai ales spre sfârșitul perioadei.

Horoscop Balanta decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Data de 21 Decembrie este foarte importantă în fiecare an, dar de data aceasta are mai multe semnificații, așa cum am văzut. Ne ocupăm acum de trecerea Soarelui în zodia Capricorn care amplifică sentimentul de responsabilitate, că nativi trebuie să facă ce au de făcut. Această schimbare este ceva ce trebuia să se întâmple, ieșirea de sub influența casei și a rădăcinilor, trebuie să construiască ceva și acel ceva este un spor de creativitate. Nativii nu sunt îngrijorați, ci au puterea să se manifeste acolo unde trebuie cu convingere și devotament. Luna plină din data de 30 se formează, pentru nativii Balanță, pe axa care pune față în față casa și profesia. Nativii încep să se deschidă cu tot sufletul către activitatea profesională care poate deveni încet, încet, a doua lor casă. Vă dați seama cât de intense sunt transformările din acești ani? Cei de acasă sunt de fapt aceia care le deschid nativilor sufletul către viața socială și către responsabilitățile față de aceasta. Sunt ca un reflector care le arată nativilor toate avantajele și, de ce nu, și tot farmecul unei vieți echilibrate, o viață în care interesul pentru casă și pentru sociatate sunt echilibrate.

Bani

Din perspectiva profesională, se anunță nori. Există o tensiune extraordinară. Nativii nu prea mai au entuziasm pentru munca de zi cu zi, sunt plictisiți de tot ce înseamnă rutină. Nu e vorba aici de comoditate. Este mai degrabă un ideal pe care nativul îl are cu privire la muncă, și pentru că orice ideal este greu de atins, nativii sunt veșnic nemulțumiți. Balanțele au nevoie de o activitate care să le lase mintea și imaginația libere, să umble pe unde doresc. Au nevoie să își folosească intuiția, grilele și restricțiile, formulele predefinite nu li se potrivesc! În general profesia îți cere o anumită rigurozitate, de care nativii nu sunt în stare acum. Și nu pot să facă față unor unei rigori, drept pentru care îi vine foarte bine această schimbare către zona de creativitate și mai ales că această schimbare merge către viitor, așa se anunță a fi viitorul sau cel puțin câțiva ani buni de acum înainte. Viața nativului Balanță merge către libertatea de a se afirma și de a realiza lucruri în care crede și care îl reprezintă. Nativii rup cordonul ombilical și au curajul să se arate lumii așa cum sunt și au curajul să își prezinte creațiile, să le impună chiar.

Relaţii

Unii dintre nativi au avut probleme cu părinții, alții sau refugiat la ei în casă după o serie de decepții, alții pur și simplu au făcut o pasiune pentru casă și au avut posibilitatea să o renoveze. Poate chiar și-au achiziționat o casă o parte dintre nativii Balanță. Dar a existat, fără referire la casă și la familie, o apartenență a acestor nativi pentru tot ce conduce sau ce derivă din rădăcinile lor, din vechime, tot ce înseamnă locul de unde își trag seva. Acum se întâmplă o mare schimbare. Și aceasta acum merge către creativitate, nativii doresc să fie creativi, doresc să se afirme, doresc să fie să fie văzuți. Este un lucru bun de parcă se descătușează de ceva care i-a ținut locului. Nu se dezrădăcinează ci dimpotrivă, își hrănește coroana ca să fie cât mai vizibilă! Trigonul regal pe care îl avem în ziua de 4 decembrie, sau mai precis în noaptea de 3 spre 4 decembrie, aduce nativilor o deschidere către deschidere emoțională, intuiție, deschiderea sufletului către cei din jur, pentru că acest aspect antrenează planetele care în horoscop înseamnă iubire: Lunan Venus și Neptun. Nativii Balanță primesc acest trigon pe domeniile sufletului și efectul emoțional este cu atât mai mare. Nativii sunt receptivi, sunt empatici. Este interesant de reținut ce visăm în această noapte! Foarte mulți dintre nativii Balanță pot deveni părinți sau dacă nu și-au dorit acest lucru, acum încolțește dorul de unul mic.

Noroc

Au stat foarte mult în casă și pentru unii acest stat în casă a fost ca o închisoare. Pentru alți nativi a fost un cadou, depinde de interesele fiecăruia. Pentru nativii Balanță astrologul zodiacool.ro consideră că cel mai dificil le-a fost în izolare de partea de relaționare. Și, bineînțeles, lipsa de armonie și de echilibru a situației în sine. Se declanșează o serie întreagă de evenimente la sfârșitul lui Decembrie care, începând cu data de 17 decembrie, cer schimbări de ton în viața noastră cu țintă către viitor. Primul este Saturn care face pasul către viitor, către zodia Vărsător în 17 decembrie, urmat îndeaproape în data de 18 decembrie de Jupiter pentru ca în data de 21 aceste două planete să intre în conjuncție, în zodia Vărsător. Astrologul zodiacool.ro va analiza împreună aceste aspecte pentru că le consider atât de legate. Se anunță trecerea către o nouă etapă. Ce a dorit atât de ciudatul an 2022 de la noi? Acum se vede!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iunie 2022

Nativii Balanta au dorinte mari, înalte: calatorii, lecturi interesante, scoli inalte. Ei sunt antrenati intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.