Horoscop lunar Balanta august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Balanta august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Chiar dacă debordezi de energie și vitalitate va trebui să dai dovadă de prudență, în privința propriei sănătăți. Ești predispus la probleme care țin de sistemul nervos sau unele probleme de coordonare, eventual disfuncții ale sistemului respirator sau în privința aparatului locomotor, la căzături, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 4. Horoscop Balanta august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Balanțele vor fi indecise și ezitante în august. Vor fi influențate de Venus, mai ales în privința partenerului lor și a relațiilor în general. Sentimentele pentru partenerul dumneavoastră sunt puternice; totuși, ar trebui să vă stăpâniți puțin, astfel încât să nu-l obosiți cu dovezi constante de dragoste.La sfârșitul lunii august, veți observa multe progrese în abilitățile dumneavoastră de comunicare. Veți avea un succes incredibil la locul de muncă, în principal datorită abilităților conversaționale. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atent să nu fiți prea dornic și să vă ruinați șansele. Horoscop lunar Balanta august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Balanta august 2022 – prognoză

În această lună te simți însuflețit de idealuri nobile, ești concentrat pe relația cu prietenii, noi perspective de a face schimbări importante în cadrul unui grup, o asociație în care activezi. Este o perioadă în care ai ocazia să cunoști oameni noi, interesanți, să socializezi, să mergi la tot felul de întruniri, petreceri, spectacole. Este timpul să dai startul unui proiect personal important. Din data de 22 ai ocazia să participi la evenimente în scopuri caritabile, acțiuni umanitare, experiențe care te pot ajuta să te simți împlinit, poți să descoperi o nouă față a existenței. Beneficiezi acum de susținere venită din partea unor ghizi, a unor mentori având ocazia să stabilești relații utile pentru progresul personal. Deviza ta pentru această lună este: „Doar cei care s-au ajutat singuri știu cum să-i ajute pe ceilalți.” George Bernard Shaw

O familie

August va aduce o ușoară atenuare a crizei emoționale, în orice caz, asta nu înseamnă că nu vei fi lovită de schimbări bruște de dispoziție. Balanța tinde, în mod natural, să păstreze totul în echilibru şi atunci când nu este în măsură să o facă, ar putea recurge la acţiuni de autodistrugere. Cu toate acestea, situația va fi din ce în ce mai bună, trebuie doar să ai răbdare. De exemplu, te vei descurca de minune la locul de muncă, vei aplica metode rapide și utile, astfel încât nu vei avea probleme să lucrezi în echipă sau singură.

Carieră

Este o lună interesantă la capitolul carieră, o perioadă în care vin oportunități de a progresa dar și de a te elibera din eventuale colaborări socio-profesionale destul de presante. Nu este o lună favorabilă în privința afacerilor personale, îndeosebi în prima parte a perioadei. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, îndeosebi în preajma datei de 10. În preajma datei de 25 te bucuri de realizări, câștiguri financiare datorate diplomației, șarmului dar și prin inspirația, inițiativa și creativitatea de care dai dovadă. Poate fi vorba și despre primirea unei sume de bani prin intermediul celorlalți sau ca urmare a unei asocieri făcute în trecut. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre investiții, îndeosebi la jumătatea lunii. Este posibil să ajungi la discuții, neplăceri în relația cu superiorii, în preajma datei de 4. O perioadă favorabilă pentru demararea unor proiecte comune, alături de un grup de prieteni, este în preajma datei de 11. Domeniul financiar este bine aspectat, cât timp dai dovadă de prudență, de atenție la actele semnate, la cheltuielile efectuate, cât de bine îți gestionezi banii veniți din muncă proprie. În prima parte a lunii pot apărea discuții serioase în relația de cuplu, pe tema banilor câștigați de tine, ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni în mariaj, îndeosebi în preajma datei de 3, așa că ține banii deoparte și evită să fii darnic cu cineva care, oricum, nu va aprecia bunăvoința ta.

Dragoste

Nu ai cum să spui că ești liniștit în această lună, mai ales dacă este vorba despre planul amoros. Socializezi, legi tot felul de prietenii reușind să impresionezi prin starea de optimism, umor și atitudinea plină de încredere în propria persoană. Te poți aștepta însă la răsturnări de situație legate de relația de amor datorate unor indiscreții, bârfe venite din partea unor prieteni care nu au gânduri bune la adresa ta, îndeosebi în prima parte a lunii. Cert este că viața ta sentimentală trece printr-o adevărată revoluție fiind oarecum constrâns de tot felul de obligații legate de familie, relația cu proprii părinți sau copil astfel că, în prima parte a lunii, trăiești adevărate momente de confuzie, de rătăcire neștiind prea clar ce vrei, ce alegeri să faci, către cine să îți îndrepți atenția sau dacă merită să mai investești timp și energie într-o anumită relație de dragoste. Din data de 7 apar oportunități de a te îndrăgosti de o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul serviciului. Nu este exclus să se complice oarecum lucrurile și să te implici într-o relație de dragoste cu un șef, o persoană cu autoritate. Se poate vorbi despre o relație de colaborare care se va transforma, cu timpul, într-o relație sentimentală de durată. În preajma datei de 25 ești predispus la finalizarea unei relații de dragoste deja existentă pentru a face loc alteia mult mai incitante, de la care ai mari așteptări. Preferi să fii liber, să te simți în largul tău, să te distrezi mai mult alături de prieteni ceea ce ar putea să declanșeze probleme serioase în relația de cuplu, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Viața în doi pare să fie destul de greu de dus, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când se vor relua multe discuții, neplăceri care nu suportă amânare, ba din contră, este bine să rezolvi eventualele conflicte, fără să mai amâni luarea unor decizii ferme. Chiar dacă te confrunți cu tot felul de probleme în relația de cuplu, se pare că toate acestea sunt menite pentru a descoperi ce vrea celălalt, de a afla în ce stadiu este relația de mariaj și ce anume ai de făcut, ce corecții trebuie să pui în aplicare pentru a restabili echilibrul. Spre sfârșitul lunii distracția în doi este binevenită pentru că deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succes venit cu ajutorul partenerului de viață. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, atractivă și influentă, eventual cu funcție de răspundere, cineva care te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, în plan sentimental dar și material.

Horoscop Balanta august 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru o altă parte a nativilor se deblochează un credit, vine o moștenire, se aprobă un dosar de pensie sau un ajutor bănesc de care au nevoie. Luna Nouă în Berbec, din 24 martie poate însemna un nou început în studiul științelor oculte. Dar poate însemna și o analiză a unei situații oarecare în profunzime. Lucruri care au fost ascunse, peste care se află o perdea de ceață, acum se arată. Sunt, de asemenea, germeni care pot să încolțească. Abilități pe care nativii le simțeau că sunt acolo și acum ies la suprafață. Sfatul astrologului ZODIACOOL etse de a căuta bine și de a folosi logica chiar și în această situație atât de obscură, deoarece Luna Neagră se află pe acest domeniu și poate să vă deruteze de la adevăratele lucruri care se arată acum. Dar nativii pentru care luna martie este o lună a iubirii pot avea experiențe amoroase extreme, profunde, care să apropie cuplul prin misterul trăirilor.

Bani

Această preocupare pentru cămin și casă le poate aduce neplăceri nativilor în viața profesională. Dacă nu înțeleg cum să facă din viața de acasă și din obligațiile asumate la serviciu un echilibru, riscă să își vadă contractele anulate. În caz contrar, ei își pot întări poziția la serviciu. Nativii pot beneficia de niște bani proveniți din moșteniri sau credite. Așa cum se vede în horoscopul momentului, este posibil ca nativii care au acum probleme financiare să apeleze la prieteni pentru un împrumut.  Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, pune accent pe creativitate. Nativilor li se cere de data aceasta puțină pasiune. Această cerință, venită de la prietenii din partea cărora se așteaptă un ajutor financiar, îi face pe nativi să își mobilizeze calități pe care până acum nu le-au scos la suprafață. Momentul de Lună Plină poate fi acela în care prietenii nativilor acceptă să îi ajute. Dacă ne gândim, aspectele horoscopului pot viza și situația inversă, aceea în care prieteni apropiați ai nativilor să aibă probleme financiare și nativii să facă eforturi pentru a face față situației. Dar poate fi împlinirea unei foarte frumoase prietenii. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, poate fi începutul unei perioade în care nativii Balanță crează la locul de muncă un climat armonios. Obligațiile ce le revin, corespunzătoate poziției lor, sunt plăcute. Chiar dacă sunt multe și importante, nativul se achită de ele fără stres, fără emoții. Dacă îi place ce face, niciun efort nu este imposibil de făcut. Este posibil ca această stare de bine pe care nativii o resimt în 7 august să se datoreze și începutului unui flirt cu o persoană care are legătură cu activitatea profesională. Asociații nativilor nu prea văd cu ochi buni această eventuală relație, mai ales că cel mai plăcut lucru care li se întâmplă  acum nativilor este dobândirea un anumit grad de libertate de acțiune. Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii au venit în viața profesională cu niște idei cu totul și cu totul ieșite din comun, care au fost primite cu entuziasm de mai marii lor de la serviciu. Acest entuziasm scade acum în intensitate, ba chiar unii dintre cei care au aplaudat ideile revoluționare sau total noi ale nativilor, fie au îndoieli, fie pur și simplu au nevoie de un anumit răgaz care să lase timp pentru sedimentarea ideilor. Pe de altă parte, nici nativilor nu le strică acest interval de timp pentru a lăsa lucrurile să stea puțin, să le prelucreze, să le facă și mai interesante printr-o viziune pragmatică.

Relaţii

Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, îi aduce pe nativii zodiei Balanță în situația de a adera la o anumită grupare: partid politic, club, trupă artistică, echipă sportivă, sau pur și simplu un grup de prieteni cu care împart aceleași preocupări, plăceri, interese sau hobby-uri. Partenerul de viață poate fi cu totul de acord, chiar să se alăture demersului. Sunt însă activități de grup care vor ține nativii departe de casă și de familie, iar acesta poate reprezenta un inconvenient. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă  în care nativii își analizează la modul rațional propriile fapte, gânduri, atitudini. Din păcate, găsesc și lucruri mai puțin plăcute pe care trebuie să le regleze. Cum? Cu vorbe bune, spuse din suflet celor cărora le-au cauzat vreun inconvenient cât de mic. Astrologul zodiacool.ro consideră că este vorba mai mult de membrii familiei, pe care nativii se tem că i-au neglijat în favoarea profesiei.

Noroc

Astrologul zodiacool.ro crede că foarte mulți dintre nativii Balanță fie caută o casă în care să locuiască, fie au găsit-o și acum se ocupă de instalarea în ea. Alți nativi renovează căminul în care trăiesc în acest moment. Există o preocupare aproape obsesivă pentru locație, pentru casă. Domeniul în care nativii au acum, cel puțin la începutul lunii august, nu mai puțin de patru planete, este și domeniul părinților, al rădăcilnilor. Nativii se orientează foarte mult după acele informații pe care le au de la părinți și de la bunici. Seva pe care au tras-o din strămoși, din pământul natal, este acum de mare folos. Mai sunt unii dintre nativi care își caută un loc în care să prindă rădăcini. Cu cât îl găsesc mai greu, cu atât obsesia pentru acest loc devine mai chinuitoare. Pentru nativii Balanță este foarte important acum, mai mult ca niciodată, cuibul și acel ceva care le dă sentimentul de siguranță, de protecție. Un element important este acea rădăcină puternic înfiptă în pământ. În perioada aceasta nativii nu se mulțumesc cu așezatul undeva provizoriu.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta iunie 2022

Nativii Balanta au dorinte mari, înalte: calatorii, lecturi interesante, scoli inalte. Ei sunt antrenati intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.