Horoscop anual Taur 2023

Anul 2023 va oferi Taurilor abilitatea de a-i înțelege pe eilalți. Persoanele născute cu această zodie sunt de obicei întreprinzătoare, ambițioase și încrezătoare, iar cu aceste abilități, îi vor inspira pe cei din jurul lor. Vor simți o dorință adâncă de a se schimba, ceea ce le va face viața mai bună. Aproape orice parte a vieții va fi evaluată, și nimic nu le poate împiedica planurile. Horoscop Taur 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pentru nativii din Taur, anul acesta aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegi să o utilizezi. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool, este recomandat să renunți sau, cel puțin, să le reduci. Dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează nivelul de energie necesar pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele. Orice tip de mișcare va fi benefic pentru tine, de la excursii la programe de grup, dans sau fitness. În ultima parte a anului, sistemul nervos și sistemul digestiv pot provoca unele probleme, motiv pentru care nu este recomandat să neglijeze odihna sau alimentația. Horoscop Taur 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Am scris deja mai sus ca primul trimestru al anului 2023 va fi pentru Tauri o perioada dificila din punct de vedere financiar, in schimb, dupa lunile de vara, in special pentru femeile-Taur care vor descoperi noi surse de venit, viata va capata culori de curcubeu. Si in acel moment va fi foarte important ca reprezentantii zodiei Taur sa nu se lase cuprinsi de euforie si sa nu-si cheltuie banii pe tot felul de placeri. Mai bine ar fi sa-si realizeze o dorinta mare, sa plece, de exemplu, intr-o calatorie, sau sa faca o achizitie importanta, decat sa-si iroseasca castigul pe o multime de placeri marunte. Toamna Taurii isi vor stabili obiective noi si banii adunati ii vor bucura mult mai mult, decat un credit de la banca. Horoscop anual Taur 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop anual Taur 2023 – prognoză

Acum, că ai aflat care sunt cele mai importante tendințe astrologice generale ale anului, să trecem la partea a doua a horoscopului și să vedem cum stai cu dragostea în 2023. În curând vom publica previziunile anului 2023 pentru muncă și bani.

O familie

2022 este al treilea an în care sectorul vieții de familie și domeniul casnic nu îți ridică mari probleme. Pe aceste planuri, lucrurile merg bine, ceea ce îți permite să te focusezi pe alte sectoare, unde ai mai multe chestiuni importante de rezolvat. Ar putea exista totuși unele momente de tensiune, unele perioade în care trebuie să iei atitudine pentru a pune lucrurile în ordine. În primul trimestru al anului, se întrevede o perioadă în care te bucuri de armonie acasă, dar mai ales în raport cu rudele din străinătate sau cu apropiații partenerului. În luna ianuarie, adică imediat după sărbători, ai încă timp să mai faci vizite și să te vezi cu cei cu care nu ai apucat să te întâlnești în perioada sărbătorilor. Asta te ajută să repui lucrurile în ordine în raport cu ei. În umătoarele trei luni ale lui 2023, s-ar putea însă ca unele probleme dintre tine și unele rude să se cronicizeze. Pluto retrogradează de la finele lui aprilie încolo prin casa apropiaților partenerului sau a membrilor familiei care sunt stabiliți în străinătate, ceea ce înseamnă că se activează unele puncte sensibile în relația cu ei. Nu ești conștient(ă) tot timpul de ele, dar ele există. În al treilea trimestru al anului, vine vremea să te concentrezi pe relația cu copiii. Mai exact, de la finele lui septembrie încolo, s-ar putea să întâlnești unele probleme de comunicare în raport cu ei, generate cel ami probabil de diferențele de mentalitate specifice generațiilor din care faceți parte. Astrodex recomandă să găsești modalități prin care să navighezi mai ușor astfel de momente. În ultimele trei luni ale lui 2023, se intră în normalitate în relația cu cei dragi. Din octombrie încolo, se aplanează tensiunile resimțite în raport cu rudele din străinătate sau apropiații partenerului, iar începând cu finele aceleiași luni, comunici mai bine cu copiii. Perioada sărbătorilor ar putea aduce iar momente tensionate în peisaj, dar sunt în general trecătoare. Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, 2023 este despre armonizarea punctelor de vedere diferite, a viziunilor care pot să accentueze distanța fizică sau de viziune între tine și cei dragi. Încearcă să vezi unde se întâlnesc ideile voastre, ce poți face pentru a minimiza diferențele de percepție între tine și ei. Doar așa puteți construi strategii comune de abordare a problemelor care vă privesc pe toți.

Carieră

Banii și cariera sunt și în acest an o prioritate pentru tine, indiferent dacă ți-ai propus acest lucru sau nu. Astrele te pun mai mereu față în față cu situații-limită pe acest plan, cu ipostaze în care trebuie să iei decizii cu implicații pe termen lung. În anul anterior, ai făcut – pare-se – progrese destul de mari pe aceste planuri, dar mai este încă de lucrat pentru a ajunge unde îți dorești. Pe tot parcursul primului trimestru al anului, cariera este un veritabil centru de interes pentru tine. S-ar putea însă ca realizările să vină pe fondul unor provocări, al unor teste pe care trebuie să le promovezi pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ți se oferă autoritate, ai grijă cumt e folosești de ea, iar dacă nu ești de acord cu șefii, încearcă totuși să dai dovadă de diplomație. În următoarele trei luni ale anului, de la jumătatea lui mai până spre finele lui iunie, este posibil ca proiectele tale să înregistreze progrese record, dar vor și da înapoi din anumite puncte de vedere. Pe de altă parte, ai mai multă grijă câte cheltuieli faci, în iunie mai ales. Spre finalul lunii, bugetul tău intră însă în normalitate și chiar ai putea înregistra unele profituri. În al treilea trimestru al anului, de la finele lui iulie mai exact, ascensiunea ta profesională ar putea decurge mai anevoios și nu este exclus chiar să stagnezi în anumite perioade, să ai impresia că bați pasul pe loc. De la finele lui septembrie încolo, productivitatea ta ar putea lăsa de dorit, motiv pentru care astrodex.ro recomandă să cauți metode mai bune de a te motiva să mergi înainte. În ultimele trei luni ale anului, dar în special de la mijlocul lui decembrie încolo, faci pași înainte în plan profesional. Te simți din nou stabil(ă) pe acest plan, după o perioadă în care lucrurile nu au mers așa cum ți-ai fi dorit. Trebuie să lucrezi însă constant pe acest plan, întrucât pot reapărea tensiuniel în raport cu superiorii sau responsabilitățile ce îți revin la serviciu. După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul în care faci doi pași înainte și unul înapoi în plan profesional și financiar. Dar poți fii sigur(ă) că realizările de care ai parte, cu toate că sunt mai mici decât te-ai fi așteptat, vor contribui la atingerea obiectivelor propuse la acest nivel. Trebuie doar să nu te descurajezi și să mergi înainte.

Dragoste

Este un an interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și posibilitățile intime pentru nativii din zodia Taur. Cu respectul de sine sub control cosmic, cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât mai ușor îți vei găsi parteneriatele romantice. Înainte de a căuta să te simți bine, aducând lucruri din lumea ta exterioară, hrănește-te din interior spre exterior. În octombrie și noiembrie, Venus, planeta ta guvernantă, este retrogradă în semnul Scorpionului, care se întâmplă să fie și casa ta de parteneriate. Așteaptă-te la o intensitate aburindă în această perioadă … precum și la unele reuniuni cosmice, reapariții sau călătorii sufocante în nostalgie.

Horoscop Taur 2023 – la ce să te aștepți?

Energiile Taurului sunt implicate în multe evenimente surpriză anul acesta, atât la nivel global, general, cât și în mod individual, particular. Fiecare zodie guvernează anumite domenii, trăsături, valori, înclinații, iar Taurul este una dintre zodiile conservatoare în multe astfel de sectoare. Ceea ce se întâmplă acum, chiar la început de an, este o formă de explozie a acestui sistem de valori, după care se va aștepta o reordonare, o reorganizare a particulelor redimensionate aflate în mișcare haotică, o reîncepere pe o direcție, sper eu, bună, nouă, revoluționară, modernă, elevată, a oricărui proces de viață, care iată, anul acesta va suporta o modificare. Pseudoexplozia are loc în ianuarie, iar așteptarea poate dura până la un an, în funcție de fiecare persoană în parte, căci eu la persoane mă refer acum.Zodia voastră este traversată de trei ani deja, de planeta Uranus o planetă ce face o directă legătură la conștiința voastră, la mentalul vostru superior, fie că vă place sau nu. Toate acțiunile, gândurile, vorbele Taurului pe parcursul celor aproape nouă ani, un tranzit lung, până la 26 aprilie 2026, trec prin filtrul acestui supra creier ce răspunde în mod automat, mult mai repede ca altă dată la orice eroare, cu scopul de a corecta imediat, direcțiile voastre. În mod normal, este un ajutor, dar nu se simte așa, căci nu mai sunteți neapărat în zona de confort cu care vă obisnuiserăți. Prima casa, Taurul, la care ne referim, înseamnă și viață personală, și corp fizic, organismul vostru, comportamentul, obiceiurile, atitudinea, expresia personală, cea de care sunteți voi conștienți, nu cea percepută de alții. Uranus a creat și grație tranzitelor, în principal al lui Saturn în Capricorn, dar și Pluton și Jupiter, pe casa elevată, de perspectivă, explorare, studii, străinătate, spiritualitate, un val în viața voastră pe care unii ați alunecat frumos, pe alții, însă v-a cam băgat puțin la fund. Procesul este departe de a fi încheiat, așa încât explozia de anul acesta aduce o schimbare. Universul vă cunoaște și știindu-vă metodici, a pus în ultimii ani pentru voi lucrurile într-o ordine, încât să aveți timp să digerați “manualul de funcționare” a tot ce era nou. Unii, însă, au întârziat și cum Taurul reprezintă o fundație pentru mulți și multe în lumea asta, nu se poate construi mai departe decât dacă și voi sunteți gata. De la procesul metodic de învățare, cunoaștere, explorare, se trece la unul brusc, ca o pastilă efervescentă concentrată, un “one-shot” astral ce nu are ca scop decât a grăbi evoluția voastră. Nu aveți de ce vă plânge, planetele sociale Jupiter și Saturn nu au fost niciodată într-o poziție mai bună și mai puternică, devreme ce ele stau pe casa carierei, a rolului socio-profesional, numelui, renumelui, autorității. Sunt planetele care anul trecut au venit cu informația Pandemiei, alăturându-se lui Pluton din Capricorn, doar că spre deosebire de multe alte zodii, voi ați avut și această conjuctură pe o casă bună, casa Săgetătorului, care deschide uși și oportunități. Despre Jupiter și Saturn în Vărsător vom vorbi imediat, dar ce este de menționat acum, este faptul că dacă acestea sunt culminante pe harta voastră, nu aveți niciun motiv să spuneți că un efort pe care îl faceți nu aduce rezultate. Chiar dacă standardele sunt ridicate și voi sunteți forțați să vă ridicați la un anumit nivel, aveți și norocul de partea voastră și șansa, doar de efort și muncă trebuie să vă preocupați.Problema este în altă parte, de anul trecut din 21 octombrie Lilith a intrat în zodia Taur, unde va rămâne până pe 18 iulie 2023. Lilith creează breșe în sistemul vostru, aduce la suprafață vulnerabilitățile, dar bine măcar că le aduce, pentru că anul trecut ele au stat perfid ascunse, manifestându-se în mare parte prin erori medicale, agresiuni de care nu erați conștienți, chiar dacă veneau de la persoane cu bună intenție, moșteniri karmice complexe, ori poate procese subconștiente anarhice, ce au creat suficiente temeri și disconfort, senzația de “închisoare”, fără posibilitatea de a rezolva ceva. Odată cu revelarea lui Lilith, greșiți, dar măcar știți ce greșiți. Până la vară, Lilith în zodia voastră, poate da alternativ, o zi bună, una proastă, adică stări de dispoziție la extrem. Uneori vă bucurați fără motiv, alteori nu se îneacă doar corabiile voastre, ci le înecați pe alte tuturor de jur împrejur, cerând spirit de solidaritate. Creează o rețea de ispite, de regulă ce au legătură cu banii. Poate genera dependențe de orice, mai mult sau mai puțin toxic sau nociv, dar atrag atenția în mod special asupra dezordinii alimentare de orice gen. Lilith rupe lanțul și cum Taurul guvernează mâncarea, pe fondul unui anumite tip de stres, ori mancați prea mult, ori deloc. 2023 umblă la greutatea Taurilor și nu numai. Din cauza voastră vom avea cu toții probleme. Sigur, glumesc. Ispitele pot avea legătură și cu viața intimă, căci Lilith este asociată cu sexualitatea. Tot ce trăiți acum vi se pare normal, dar după 18 iulie, nu veți mai gândi așa, regretând în mare parte, escapadele amoroase. Lilith pe prima casă aduce deseori nemulțumire de felul în care arătați. S-ar putea să exagerați și oricum nu recomand intervențiile chirurgicale care să corecteze ce nu vă place la voi. Acum stați pe o bombă cu material explozibil foarte periculos, iar Taurii care fac astfel de intervenții până la vară, cu atât mai mult acum în ianuarie, nu doar că nu vor avea rezultatele dorite, dar vor cheltui și banii și poate vor dezvolta o depresie în urma neregăsirii în noul look. La fel se poate întâmpla din păcate și cu cei care sunt obligați medical să facă tratamente mai dure, ce lasă urme vizibile asupra fizicului. Aici însă nu se poate amâna întotdeauna tratamentul. Aveți tot timpul din lume pentru așa ceva! Lilith vă face să vă purtați ciudat în ochii multora, dar extremele pe unii îi fac din răi buni, din buni răi, din serioși neserioși și invers. Surprizele se țin lant. Ce stă la baza acestor modificări este lipsa de echilibru interior, indiferent în ce direcție. Între 9 și 18 iulie, Lilith pe ultimul grad al Taurului, este puțin supradozată și trebuie să aveți mai mult AUTOCONTROL. Nervozitatea, impulsivitatea, posesivitatea, absurditatea, gelozia, tirania, zgârcenia, încăpățânare, excentricitatea, lascivitatea, obsesivitatea sunt alte trăsături pe care Lilith le scanează pentru a le aduce în manifestare. În 6 ianuarie, după aproape 7 luni de ședere pe ultima casă, cea mai grea pentru voi, și Marte intră în Taur, unde rămâne până la 5 martie. Marte are rolul lui benefic, de acțiune, de energie, de corelare a vitezei de acțiune cu timpul alocat unui proces, doar că pe 21 ianuarie se întâlnesc Uranus, Marte, Lilith, Luna în Taur intrând în tensiune cu Jupiter, Saturn, Soare în Vărsător, creând ceea ce eu am numit explozie în sens metaforic, evident sau cel puțin așa sper. Mai mult, 11 februarie aduce o data cu Luna Noua din Varsator si faptul ca acolo se vor afla nu mai putin de 6 planete, alte careuri grele cu planetele din Taur.Când ceva explodează, înseamnă că undeva s-a acumulat foarte multă energie. Sigur ca există un pericol, iar Marte poate fi direcționat fie în interior, fie către exterior. Mai mult mă îngrijorează această conjunctură la nivel global, pentru că Vărsătorul cu care intrați în tensiune și Uranus aflat în Taur vorbesc despre colectivități. Dar și voi ca indivizi puteți face parte dintr-o colectivitate, înțelegând prin asta de la trei persoane în sus. Când vom trece de această descriere, previziunile vor deveni mai bune, mai optimiste, doar că acum suntem în acest punct. Doar Uranus și Marte împreună creează descărcări electrice, dar ce avem acum este mai mult. Energiile din Taur însemnând sectorul personal, intră în tensiune cu energii de autoritate, culminante, care altfel, ele însele, luate separat, sunt excepțional de bune. Pot doar încercând să exemplific și să mă gândesc printr-un exercițiu de imaginație ce se poate întâmpla. Puteți avea oportunități pe care le puteți rata ori poate nu sunteți suficient de pregătiți pentru ele. Previziunile din ultimii trei ani, vă sfătuiau să dați o importanță deosebită învățăturii și cunoașterii. Este posibil să nu fiți foarte pregătiți pentru schimbări legislative, decizii ale autorităților și să trebuiască să vă adaptați din mers pentru a nu pierde ocazii. Unii dintre Tauri vor câștiga teren plătind ceea ce în mod normal trebuia să fie gratuit. Taurul ca individ, dar făcând parte dintr-un grup, în general, poate fi luat prin surprindere de decizii asupra cărora nu are puterea să intervină. Grupul poate fi comunitatea în care trăiește, valul colectiv în care se află, blocul, satul, orașul, țara, Brexitul, iar schimbările decise de o autoritate, deși pot fi bune în perspectivă, nu sunt neaparat primite bine în primă instanță. Pot avea loc avarii, incidente care să afecteze un grup din care faceți parte și tot de la autorități așteptați rezolvare, doar că puteți avea de suferit în fel și chip. Tot în zona Taur vs autoritate sunt tinerii care resping ofertele sigure ale părinților, ale taților, preferând să se descurce singuri, cu toate greșelile de început. Unii vor pleca de acasă, dar nu o vor face în condiții amiabile. Alți tineri pot ridica pretenții absurde părinților, de regulă de tip financiar. Conflictul la început de an este puternic. Alți tineri poate au risipit ce au primit sau riscă să folosească greșit o moștenire.  Puteți intra în urma unor întâmplări și situații neprevăzute într-un alt program și ritm de viață, dar și organismul poate trece prin modificări, mai ales dacă aceste planete vin cu tratamente mai dure sau regimuri mai severe, tot hotărâte de cei care știu, dețin controlul situației în care vă aflați, cum ar fi medicii etc. În ianuarie în mod special, evitați lucrările electrice, pentru că există risc de electrocutare. Aveți grijă la aparatele electice și pe gaze. Verificați roțile mașinilor înainte de un drum lung, mai ales. Apoi descrescător în intensitate, până la început de martie evitați viteza. Aveți grijă la dezordinea alimentară, iar până la vară mestecați încet mâncarea, nu mâncați compulsiv! Nu mă refer doar la greutate, deși sigur, decât să explodeze altceva, există riscul să explodeze kilogramele. Lilith slăbește voința și Marte amplifică pofta de mâncare, ca să nu zic lăcomia. Mă mai gândesc la o dereglare de tiroidă sau chiar riscul de a va îneca cu mâncare. Există tendința de agresiune și autoagresiune. Nu pot detalia mai mult, doar ca autoagresiunea poate fi voită sau nu. Într-un număr foarte restrâns, evident, există nativi Taur care pot fi atrași greșit în grupuri teroriste sau infracționale, raportându-se în mod eronat la o așa zisă autoritate ilegală. Puteți plăti amenzi, daune, dar pierderile reprezintă plăți pentru ceva ce voi înșivă ați greșit. Mulți Tauri vor fi bulversați de o serie de cheltuieli și vor crede că nu fac față, doar că e posibil ca o încercare mai mare să se transforme în mai multe încercări mai mici. Totul este controlat de Undeva și înseamnă că aveți mai multă protecție. Sigur că există și direcția inversă, ca un Taur, plecând de la neajunsurile personale, să treacă printr-o mare transformare, în urma acestei descărcări de energie, un șoc, numit de mine “explozie” și să vrea să preia controlul, să învețe, să crească și  să ajute oameni, generații poate, sublimând astfel o greșeala sau o întâmplare care altfel ar fi rămas fără sens. Aceasta ar fi direcția cea mai bună și sper să o îmbrățișeze cât mai mulți, fără să se lase copleșiți și trași la fund de val, ci să plutească cu valul. Unii se pot gândi la vendete personale sau așteaptă să obțină putere pentru a întoarce înapoi niște polițe. Aceasta este o direcție greșită.  Altă posibilă direcție greșită este că cineva cu autoritate să se lase influențat prin avantaje materiale să ia anumite decizii părtinitoare.Dacă un Taur anul acesta poate deveni el însuși o autoritate, poate ocupa o funcție, un rol, poate crește la nivel de comunitate, poate începe să își exploateze prerogativele, poate fi ridicat în rang, în grad, în poziția profesională, poate dobândi un renume, este datorită intrării pe 17 decembrie 2023, a lui Saturn în Vărsător și a lui Jupiter din 20 decembrie în aceeași zodie, ambele planete ocupând poziția superioară pe harta Taurilor. Este cel mai bun an din toate timpurile pentru afirmare profesională, pentru expansiune, cu precauțiile de rigoare, dar și atingerea unui nivel mult visat. Unii nu veți mai putea ajunge mai sus, dar bucurați-vă de acest parcurs. Jupiter ajunge o dată la 12 ani într-o astfel de poziție și este bine să profitați de ocazie. Jupiter înseamnă norocul, dar Jupiter stă pe cariera doar până pe 13 mai apoi se întoarce aici din 28 iulie până pe 29 decembrie. Au avantaje cei care au învățat și au dat examene în ultimii trei ani, căci casa carierei și a afirmării se leagă firesc de cea a studiilor. Jupiter vine cu un soi de succes mai strălucitor, faimă, bucurie, nu doar că pot ocupa o funcție, ci vor primi și laude. Cum Jupiter în Vărsător dă și tendințe egocentrice, mulți riscă, și nu uitați de Lilith în Taur, să se culce pe o ureche sau să se mulțumească cu marele succes, apoi nimic. Este un tranzit excepțional pentru sportivi, actori, artiști, oameni de televiziune, persoane ajunse în poziția cea mai înaltă a unei companii, a unei organizații naționale sau internaționale, a unui partid, deși nu îmi vine niciun Taur în minte. Sigur, cvadratura cu Lilith poate crea controverse. Unii zic că sunteți bun și calificat, alții spun că jucați pe niște interese sau că nu vă meritați poziția. Veți supraviețui și cu genul acesta de imagine, căci Lilith mai umblă și la contrast. Dacă nu ar fi și Saturn acolo, care este planeta profesor, poate aș spune că ceea ce se vorbește despre voi este adevărat, însă după ce efectul de “vedetă” va trece, veți rămâne cu munca și responsabilitățile, cel puțin așa zice Saturn.Saturn în Vărsător se simte bine și s-ar fi simțit și mai bine dacă nu ar fi fost blocat de însuși Uranus stăpânul Vărsătorului, aflat la voi acasă. Careuri perfecte între cei doi coloși se vor produce anul acesta în februarie, iunie și decembrie, dându-vă senzația unui blocaj peste care trebuie să treceți. Dacă nu reușiți să treceți de aceste blocaje, nu puteți merge mai departe. Nu abandonați! Este musai să vă străduiți. Nu răspundeți nici la descurajări, nici la blocajele financiare, nici la problemele personale, care trebuie tratate separat. Voința este importantă, fie că vorbim despre planul personal, medical, profesional sau social.Crește rolul vostru colectiv. Lucrați cu grupuri, mase sau vă adresați lor. Crește activitatea online și ratingul vostru, dar nu asta este cel mai important, ci faptul că treceți prin schimbări spectaculoase de mentalitate. Vă bucură că puteți fi de folos, că puteți învăța pe alții, că îi puteți ajuta sau că schimbați ceva. Se manifestă și o caracteristică filantropică, totuși aici vorbim despre cariera voastră. Filantropia poate fi o nouă direcție, pe care unii oameni, care deja au sau au dobândit succes o pot lua, redefinindu-și astfel rolul în societate, iar numele lor poate fi auzit în urma implicării voluntare în anumite cazuri cu impact social major.Tot anul există aspecte benefice pe care le realizează atât Jupiter și Saturn, cât și alte planete, care în februarie vor fi în număr foarte mare, cu Sensul Vieții, Destinul ce traversează casa banilor până la 23 decembrie 2023. Dacă nu ar fi fost Taurul implicat direct în cvadratura anului Saturn/Uranus, dacă nu ar fi fost Lilith până în iulie tot la voi, nu aș fi insistat pe riscurile lui 2023, deoarece aspectele bune și sublime sunt mult mai multe, iar unul dintre ele face legătura directă dintre carieră sau rolul vostru social și creșterea financiară. Câștigul peste noapte poate exista doar în anumite cazuri, însă investițiile pe termen lung, creșterea progresivă este mai plauzibilă. Aspectele se formează pe semne de aer și se poate câștiga din comunicare, predare, activități online, scris, publicare, puteți folosi imaginea voastră pentru a strânge bani pentru diverse campanii, puteți dezvolta activități independente, în mod categoric, investi în noi afaceri sau ramifica pe cele vechi. Este vorba despre expansiune profesională, financiară și de afaceri. Trecând la un alt nivel, creșteți și nivelul câștigului. Crește cota, cum s-ar spune.Aprilie aduce multe planete împreună pe zodia voastră și posibil să aveți multe pe cap în acea perioadă. Peste toate se poate suprapune și o iubire care numai lucid nu vă lasă să rămâneți. Este și frumos și obositor, în același timp, nu vă place aglomerarea și precipitarea unor situații, pentru că sunteți persoane metodice. One step at a time, ziceați cândva. Însă multitasking-ul este o nouă funcție a Taurului 2023.Anul acesta Eclipsele au loc pe axa banilor, pe axa Gemeni/Săgetător și ar fi bine de evitat următoarele perioade, pentru a nu lua decizii impulsive în privința banilor, investițiilor, cheltuielilor, împrumuturilor etc. 26 mai Eclipsa totală de Lună, 10 iunie Eclipsa de Soare, 19 noiembrie Eclipsa parțial de Lună și 4 decembrie Eclipsa totală de Soare. Aceste eclipse se referă și la banii voștri și la cei în comun cu cineva. Trebuie să vă gândiți bine înainte de orice decizie sau să luați mai mult timp pentru a fi siguri că este decizia corectă și nu regretați ulterior. Anul 2023 este cel al investițiilor de viață și ce semnați acum, vă poate aduce în viitor și câștig și necazuri, deopotrivă, în cazul unei alianțe care nu va avea viață lungă. Apropo, dacă nu știți ce să faceți cu banii, atunci nu faceți nimic. E chiar mai sănătos. Rămân la capitolul banilor, pentru că pe 18 iulie Lilith vă lasă liniștiți pe voi și viața voastră, dar se mută pe casa banilor unde între 1 și 19 septembrie va fi la grad exact cu Destinul și acum apar cele mai mari ispite. Puteți fi păcăliți, furați, înșelați. Nu bateți palma pentru nimic, mai ales cu oameni noi. Evitați lucrările stomatologice, fie că se referă la estetică, implanturi sau protetică, dar în special cele foarte costisitoare. Nu creați obiceiuri proaste celor dragi sau vouă, căci se pot transforma în adicții. Nu este momentul să răspundeți la șantajele emoționale ale copiilor și nici ale altcuiva. Amânați începerea unor lucrări unde vi se solicită avans. Puteți pierde banii de avans. August și septembrie rămân deschise pentru proiecte, există și energii foarte constructive, dar folosiți-vă flerul, pentru a nu bloca cursul lucrurilor sau a nu o lua mai târziu de la capăt cu altcineva, după o posibilă pagubă.Între 13 mai și 28 iulie, Jupiter, Marele Benefic intra pentru prima etapă din trei, celelalte două având loc în 2023, în zodia Pești, zodie care pentru voi reprezintă locul protecției, al protecției divine, al prietenilor, al vocației, al pasiunilor, al maeștrilor spirituali, al grupurilor din care faceți parte și din nou al segmentului social căruia vă adresați. Pot apărea persoane care doresc să vă ajute, să vă îndrume, să vă promoveze munca, iar uneori aceste persoane nu vor nimic în schimb. Faceți o lucrare serioasă unui om și acela vă trimite clienți peste clienți. Uneori în timpul vieții, întâlnim ghizi și unii sunt vizibili, iar alții invizibili. Este clar că este o perioadă de grație, de vindecare, de ajutor, de noroc, de protecție, indiferent ce întreprindeți. Dacă cineva vă dă un sfat, ascultați-l! Căutați și voi oameni care știu, dacă vă aflați în impas. Acest ajutor poate veni și în situații mai grele pentru unii Tauri. Alt ajutor este cel nevăzut și ar fi bine să credeți și să vă aduceți aminte de Dumnezeu, nu doar să povestiți despre ceva bizar, ciudat sau să îl numiți noroc chior, pentru că nu va fi vorba despre așa ceva. Vă aduceți aminte că v-am avertizat de o serie de pericole. Dacă Jupiter în Pești – cea mai puternică energie Christică – se așează atât de bine și frumos pe harta voastră este pentru că aveți nevoie, dar totuși nu vă forțați norocul! Evitați sporturile extreme, chiar dacă în cazul unui accident, se avariază ceva și voi rămâneți teferi, pentru că Jupiter în Pești are rol de Înger. Una este să te ajute într-o problemă, alta este să pui Îngerul să meargă și el cu 180 la oră după tine. Și voi puteți juca la rândul vostru rolul de îngeri, pentru alții. Aici este în funcție de disponibilitate, resurse și energie. Satisfacția este la fel de mare. Vă puteți lărgi aria de exprimare a propriilor hobby-uri. Puteți cânta, găti, vindeca, dărui frumusețe nu doar unui cerc restrâns de prieteni sau familiei, ci într-un cadru mai larg. Puteți începe să credeți în ajutorul Divin chiar acum sau mai mult de acum înainte. Cineva sau Ceva vă convinge. Cineva vă poate impresiona atât de tare, încât veți lega o prietenie. Cereți, oferiți, căci se creează un schimb necondiționat de protecție.Există anumite aspecte în 2023 care îl poziționează pe Jupiter pe brațele crucii duble, iar în iulie, atunci când realizează această tensiune cu Lilith în Gemeni, există și riscul ca cineva să profite de pe urma bunătății voastre. Nu închideți ochii, cântăriți atent! Chiar dacă Îngerii își fac apariția, nici Ispita nu doarme anul acesta!Destinul intră în zodia voastră pe data 23 decembrie însă despre asta vom vorbi la anul.

Bani

Banii și cariera sunt și în acest an o prioritate pentru tine, indiferent dacă ți-ai propus acest lucru sau nu. Astrele te pun mai mereu față în față cu situații-limită pe acest plan, cu ipostaze în care trebuie să iei decizii cu implicații pe termen lung. În anul anterior, ai făcut – pare-se – progrese destul de mari pe aceste planuri, dar mai este încă de lucrat pentru a ajunge unde îți dorești. Pe tot parcursul primului trimestru al anului, cariera este un veritabil centru de interes pentru tine. S-ar putea însă ca realizările să vină pe fondul unor provocări, al unor teste pe care trebuie să le promovezi pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ți se oferă autoritate, ai grijă cumt e folosești de ea, iar dacă nu ești de acord cu șefii, încearcă totuși să dai dovadă de diplomație. În următoarele trei luni ale anului, de la jumătatea lui mai până spre finele lui iunie, este posibil ca proiectele tale să înregistreze progrese record, dar vor și da înapoi din anumite puncte de vedere. Pe de altă parte, ai mai multă grijă câte cheltuieli faci, în iunie mai ales. Spre finalul lunii, bugetul tău intră însă în normalitate și chiar ai putea înregistra unele profituri. În al treilea trimestru al anului, de la finele lui iulie mai exact, ascensiunea ta profesională ar putea decurge mai anevoios și nu este exclus chiar să stagnezi în anumite perioade, să ai impresia că bați pasul pe loc. De la finele lui septembrie încolo, productivitatea ta ar putea lăsa de dorit, motiv pentru care astrodex.ro recomandă să cauți metode mai bune de a te motiva să mergi înainte. În ultimele trei luni ale anului, dar în special de la mijlocul lui decembrie încolo, faci pași înainte în plan profesional. Te simți din nou stabil(ă) pe acest plan, după o perioadă în care lucrurile nu au mers așa cum ți-ai fi dorit. Trebuie să lucrezi însă constant pe acest plan, întrucât pot reapărea tensiuniel în raport cu superiorii sau responsabilitățile ce îți revin la serviciu. După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul în care faci doi pași înainte și unul înapoi în plan profesional și financiar. Dar poți fii sigur(ă) că realizările de care ai parte, cu toate că sunt mai mici decât te-ai fi așteptat, vor contribui la atingerea obiectivelor propuse la acest nivel. Trebuie doar să nu te descurajezi și să mergi înainte.

Relaţii

Femeia Taur este foarte realista si niciodata nu cere lucruri imposibile de la cei din jur, ii accepta pe toti asa cum sunt. Si daca anul trecut Sobolanul a adus haos in planurile ei de viata prin circumstante greu de inteles si oameni dificili, anul Bivolului va parea ca o duce pe o autostrada supersonica. Lucrurile vor merge ca unse, castigurile materiale vor creste, si interesant e ca banii nu vor veni sub forma de salariu – Taurii vor reusi singuri sa genereze noi surse de venit.In anul 2023 femeile din zodia Taur se vor intelege foarte bine cu rudele, isi vor dori sa aiba grija de ele si sa le ajute, iar acest lucru, la randul sau, va contribui la cresterea lor interioara. Vor exista totusi si momente de indoiala in ceea ce tine de aspect. Femeile din zodia Taur isi vor dori foarte mult sa-si schimbe look-ul. Pot recurge si la chirurgie plastica. De vina va fi Luna in casa a treia, care va avea o influenta deosebita asupra autoaprecierii. Trebuie sa acceptati si sa treceti peste asta, spre sfarsitul anului va veti mira – ce v-a apucat? Aratati splendid!

Noroc

Nativii zodiei Taur simt nevoia să se întreacă pe sine. De ce? Au mari îndoieli, o personalitate care se lamentează, este nemulțumit de tot ce reprezintă, de tot ce face și de realizările pe care presupune că le-a obținut. Și toate acestea deoarece nativul Taur începe anul 2023 cu o Lună Neagră pe domeniul lui, în zodia Taur. Luna Neagră îi insuflă nativului ispite. Și acestea îl fac să aducă în viața lui o serie întreagă de încercări, una mai curajoasă ca alta, în speranța că în acest fel își va satisface orgoliul, în aparență rănit, adaugă astrologul Spun în aparență pentru că o bună parte din toate aceste nemulțumiri, pe care nativul le trăiește cu adevărat nu sunt prefăcătorii, sunt emoționale și sunt dominate de dorințe nefondate sau mai bine zis, de ceva ce nativul își dorește dar nu prea știe exact de ce. Nu-i mai puțin adevărat că poate să aibă și ispite adevărate, oameni care îl fac să se îndoiască tocmai de fundament. Dar asumarea responsabilităților, și mai ales onorarea acestora, îi asigură nativului Taur un reper atunci când nu știe să deosebească șansa de ispită: ce am de făcut, în cât timp, unde? Dar la jumătatea lui iulie Luna Neagră intră în zodia Gemeni și nativii Taur se mai relaxează. Vestea bună este că Luna Neagră nu este foarte puternică în influențele negative în semnele de pământ. Cea mai mare ispită pentru romanticul Taur ar putea fi aceea de a-și folosi farmecele în scopul de a manipula. Nu e bine!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.