Horoscop anual Sagetator 2023

Zodia de foc Săgetător este foarte optimistă și entuziastă, răspândind aceste caracteristici și celor din jur. Anul 2023 se va remarca prin a-i inspira pe ceilalți, dar și îmbunătățirea lor. Vă puteți aștepta și la relații de familie, parteneriate și prietenii. În această perioadă, însă, sănătatea dvs. ar putea fi foarte presată. Horoscop Sagetator 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Anul 2023 este un an excelent pentru sănătate, dragă Vărsător. Alinierea planetară nu este singura cauză a acestei vești bune, ci și atitudinea dvs. cu privire la îmbunătățirea stării de bine. Prin urmare, sunteți dispus să mergeți la medic, să vă îmbunătățiți starea dinților, de exemplu, să încercați diferite terapii de mișcare care vă pot ajuta atât fizic cât și energetic, să recurgeți la ritualuri care vă pot încărca pozitiv corpul, pentru a face sănătos. modificări în dieta dvs. și așa mai departe. Ești foarte hotărât să ai grijă de tine, de felul în care te simți și îți petreci timpul și chiar de felul în care arăți. Imaginea ta este una dintre prioritățile acestui an și vei primi chiar complimente că arăți mai bine, că ești plin de energie, că tenul tău este mai luminos etc. Cu alte cuvinte, starea ta de sănătate îți va fi mai mult meritul decât stelele. Continuați și veți avea un an minunat. Horoscop Sagetator 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Sagetatorii sunt dispusi sa munceasca pentru rezultate financiare daca obiectivele stabilite ii inspira. Totodata insa nu suporta limitele stricte si incadrarea in intervale fixe de timp. Mai pe scurt, Sagetatorii rareori devin buni lucratori de birou pentru ca detesta sa traiasca dupa program.In anul 2023 vor avea sansa sa se apuce de un proiect nou, care va parea a fi promitator, dar va necesita multa munca in ceea ce priveste autodisciplina, cu care reprezentantii acestei zodii au mari probleme. Fiind la conducere, Sagetatorul va trebui totusi sa devina un exemplu pentru angajati, nu va avea de ales. Incercati sa nu va bazati pe imprumuturi si sa va dezvoltati afacerea pe bani proprii, nu solicitati credite decat in cazuri extreme. Sa nu aveti incredere in analisti, adresati-va persoanelor terte pentru verificare prognozelor.In prima jumatate a anului Sagetatorii se vor confrunta continuu cu probleme financiare, dar daca vor reusi sa le rezolve pana la vara, mai departe lucrurile o vor lua pe o panta ascendenta, daca nu vor reusi – vor mai lupta mult timp ca sa-si recapete stabilitatea. Horoscop anual Sagetator 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop anual Sagetator 2023 – prognoză

Jupiter, deși petrece cea mai mare parte a anului 2023 în casa III a Săgetătorului, tranzitează și casa IV (casa, familia, inconștientul, bazele emoționale, trecutul, părinții și relația cu aceștia) pentru scurt timp (în intervalul 14 mai – 28 iulie), dar la 29 decembrie revine aici și va rămîne până în luna mai a anului viitor. Trecerea lui Jupiter prin casa IV activează teme ce țin de echilibrul interior și de relația cu cei apropiați și te îndeamnă la cercetare interioară și la explorarea vulnerabilităților și a ideii de siguranță. Este posibil ca unora dintre Săgetători să le încolțească în minte ideea de a-și întemeia o familie, de a-și cumpăra o locuință, de a-și crea un cuib. Acum, că ai aflat care sunt cele mai importante tendințe astrologice generale ale anului, să trecem la partea a doua a horoscopului și să vedem cum stai cu dragostea în 2023.

O familie

Viața de familie a fost în vizorul tău în ultimii ani, dar abia în 2023 ți se cere să faci din acest sector una din prioritățile tale. În principiu, provocările nu vor fi mari, dar este nevoie să te ocupi de anumite aspecte pentru ca relația voastră să își atingă potențialul. Încearcă să vezi unde bateți pasul pe loc și cum ați putea îmbunătăți ceea ce lasă de dorit între tine și ei. În primele trei luni ale anului, ai putea întâmpina unele probleme de comunicare în raport cu anumite rude, cu frați, surori, veri sau verișoare. Este greu de spus cu exactitate de la ce pleacă, dar s-ar putea să aibă legătură cu niște diferențe de mentalitate între tine și ei. Viața v-a purtat în timp prin locuri și experiențe diferite, iar acest lucru își spune acum cuvântul. În următoarele trei luni ale lui 2023, atmosfera din familie devine mai caldă și afectuoasă, mai ales de la jumătatea lunii mai încolo. S-ar putea însă ca tensiunile cu rudele apropiate să se agraveze de la finele lui iunie. Astrodex.ro prognozează că te-ai putea confrunta, în aceeași lună, cu tensiuni în raport cu partenerul, ceea ce poate conduce la o atmosferă încărcată în familie. În al treilea trimestru al anului, comunicarea cu rudele poate lăsa încă de dorit, dar pare că merge înspre mai bine. Faci eforturi reale să te deschizi față de ei și să schimbi ceva la reacțiile și atitudinea ta. Ar ajuta, de asemenea, dacă ai încerca să menții un contact mai strâns, să vă vedeți mai des și să vă vorbiți, nu doar în situațiile când nevoia cere asta. În ultimele trei luni ale lui 2023, se așterne armonia din nou peste atmosfera de acasă, iar acest lucru se simte mai cu seamă de la mijlocul lui octombrie încolo. De sărbători însă, simți și mai mult nevoia unei apropieri mai mari de cei dragi, semn că printre dezideratele tale de anul viitor se numără consolidarea relației cu apropiații. Oferă-le mai mult din timpul tău. După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, viața de familie devine ușor-ușor o prioritate în ceea ce te privește. Lucrezi deja de ceva ani la relația cu apropiații, dar anul acesta s-ar putea să vezi și cele mai mari rezultatele, dar și provocări mai importante pe acest plan. Dar dacă nu pierzi timpul în acest an, vei vedea că 2023 va fi mai ușor de gestionat.

Carieră

Din câte se pare, te numeri printre zodiile care trebuie să acorde o atenție specială sectorului profesional și finanțelor în 2023. Se arată la orizont atât oportunități în aceste domenii, cât și unele situații-limită, anumite momente în care trebuie să privești în perspectivă. Încearcă să separi riscurile care te pot conduce la pagube de situațiile în care poți avea de câștigat de pe urma lor. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te poți confrunta cu probleme de comunicare în plan profesional. Ori poate ai de-a face cu probleme tehnice, care te trag în spate sau afectează calitatea muncii depuse. Aceste lucruri pot constitui un laitmotiv anul acesta, deci încearcă să îți adaptezi discursul al interlocutor și să investești în aparatură mai performantă. În al doilea trimestru al anului, ai mai multă grijă cu cheltuielile și cum îți administrezi bugetul, mai ales de la finele lui aprilie încolo. De asemenea, se pot croniciza anumite probleme de comunicare de la finele lunii mai încolo, deci ai mare grijă cum te raportezi la persoanele cu care intenționezi să începi o colaborare sau pe care vrei să le atragi ca clienți. În următoarele trei luni ale lui 2023, lucrează intens la modul în care te raportezi la cei din jur. Încearcă să simți în ce direcție merge discuțiile, cum le poți readuce în favoarea ta. Planurile de viitor și proiectele de grup ar putea stagna către finele lunii septembrie. Astrodex recomandă să nu te îngrijorezi, ci încearcă să folosești acest răstimp pentru a evalua aspecte cu grad ridicat de risc. În ultimele trei luni ale lui 2023, comunici mai bine cu cei cu care lucrezi, bugetul tău este stabil și nu îți dă motive din îngrijorare, iar proiectele și planurile tale par să o ia din loc. E drept, în apropierea sărbătorilor ai putea fi stresat(ă) ceva mai mult la muncă, iar cheltuielile întrec limita într-o anumită măsură. Însă nu este vorba despre ceva care să te îngrijoreze. Din paragrafele de mai sus, reiese că ai parte de un 2023 bun în plan profesional. Încearcă să îi vezi provocările ca pe o oportunitate de a-ți depăși limitele, de a elimina temeri care nu te lăsau să iei anumite decizii în planul muncii sau al finanțelor. Dacă îți joci cărțile bine în acest an, s-ar putea ca anul viitor să îți aducă o promovare, o schimbare a statutului tău la muncă sau în societate.

Dragoste

Partenerii romantici ar putea fi surprinzător de seducători la începutul acestui an, Vărsător: aliniamentele planetare indică acum că în curând mulți Vărsători vor experimenta o refacere vitală a atracției fizice și a pasiunii romantice în toate relațiile pe termen lung. Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie. Vărsătorii singuri se pot aștepta să întâlnească o relație neobișnuit de complicată la începutul anului 2023: între mijlocul lunii februarie și sfârșitul lunii martie, pentru o poveste de dragoste extrem de pasională și complicată, care să ceară atenție. Șansele sunt că va fi de scurtă durată, Vărsător, dar extrem de plăcut: rămâneți echilibrat și refuzați să vă dați inima prea repede. Aspectele planetare indică, de asemenea, că o relație mai serioasă va ajunge și la scurt timp după 1 iunie. Dacă da, Vărsător, așteptați-vă ca această romantică să fie blândă, liniștită încântătoare și de lungă durată. După sfârșitul lunii august acasă și familia devin o preocupare puternică: îmbunătățiri financiare, noi activități zilnice și un angajament continuu de soluționare a dezacordurilor familiei vor fi o temă continuă. Acesta va fi un moment vital pentru a câștiga încredere între cei dragi și pentru a stabili o înțelegere comună sau un angajament cu partenerii romantici: vegheați la rezolvarea cea mai bună a dificultăților familiale sau bănești prin conștientizarea grupului, discuții practice și obiective comune. De-a lungul lunilor de toamnă și de iarnă, Vărsătorul, se stabilește într-un model confortabil cu cei dragi și se așteaptă ca relațiile apropiate să înflorească: 2023 va dezvălui probabil lecții puternice de încredere, comunicări intime și o apreciere a trecutului în toate relațiile de dragoste.

Horoscop Sagetator 2023 – la ce să te aștepți?

De la intrarea Nodului Sud Karmic în zodia voastră pe 5 iunie 2023, ați trecut deja prin impactul a cinci eclipse și mai urmează încă patru, în 2023. Pentru că eclipsele se formează prin conjuncții și opoziții ale Lunii și Soarelui cu axa Nodurilor Lunare, toate cele nouă eclipse au influență mai mult sau mai puțin asupra voastră. Sesiunea de dușuri reci/fierbinți se va încheia abia pe 23 decembrie 2023, odată cu intrarea Karmei în Scorpion. Karma este cea care învie trecutul și vi-l oferă în prezent, fără să va lase prea multe opțiuni. Lucrurile sau relațiile neterminate, aspectele ignorate, lecțiile neînvățate, atașamentele rigide, refulările, culpabilitatea, tot ceea ce a rămas neexplorat, neinchis, neinvatat, nemuncit, nevindecat sau neplătit, stă la coadă timp de un an și jumătate, absorbindu-va din timpul vostru personal, atât de prețios, obișnuiți să fiți altădată rasfatatii Zodiacului. Karma poate crea anumite blocaje în aspectele expansive ale zodiei, blochează călătoriile în străinătate. Datorită influenței Karmei în Săgetător, toată lumea călătorește mai puțin la nivel internațional pe perioada Pandemiei. Însă pentru voi fiind un sport obișnuit, a generat nu atât o lipsa, cât un minus în motivații. Va plăcea să învățați, să mergeți la școli, la facultate. Nici asta nu s-a mai putut așa cum v-ați fi dorit, iar în ceea ce privește planul spiritual, Karma va forțează să învățați mai mult din trăirile voastre, să căutați acolo unde nu ați căutat până acum, să va depășiți limitele, chiar dacă va credeați deja învățați. Sunt Săgetători cu restanțe de explorare a planul spiritual. Nu puteți decât amâna, nu și evita la infinit. Spiritualitatea intră cumva în misiunea voastră de viață. Eclipsele se formează atunci când axa Nodurilor Lunare sau Destin/Karma se află pe o axa zodiacală, cum este acum Gemeni/Săgetător, iar impactul lor poate fi unul brutal dacă nivelul spiritual al unei persoane nu este atât de ridicat.  La polul opus, însă, pentru cei care s-au preocupat de evoluția lor, se produc mai degrabă anumite conștientizări, idei, se trasează noi direcții. Ultima eclipsa din 2023, cea totală de Soare, din 14 decembrie, va avea efecte mult timp, iar următoarele vor fi pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna, Săgetător), 10 iunie (Eclipsa de Soare, Gemeni), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna, Taur) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare, Săgetător).

Bani

Din câte se pare, te numeri printre zodiile care trebuie să acorde o atenție specială sectorului profesional și finanțelor în 2023. Se arată la orizont atât oportunități în aceste domenii, cât și unele situații-limită, anumite momente în care trebuie să privești în perspectivă. Încearcă să separi riscurile care te pot conduce la pagube de situațiile în care poți avea de câștigat de pe urma lor. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te poți confrunta cu probleme de comunicare în plan profesional. Ori poate ai de-a face cu probleme tehnice, care te trag în spate sau afectează calitatea muncii depuse. Aceste lucruri pot constitui un laitmotiv anul acesta, deci încearcă să îți adaptezi discursul al interlocutor și să investești în aparatură mai performantă. În al doilea trimestru al anului, ai mai multă grijă cu cheltuielile și cum îți administrezi bugetul, mai ales de la finele lui aprilie încolo. De asemenea, se pot croniciza anumite probleme de comunicare de la finele lunii mai încolo, deci ai mare grijă cum te raportezi la persoanele cu care intenționezi să începi o colaborare sau pe care vrei să le atragi ca clienți. În următoarele trei luni ale lui 2023, lucrează intens la modul în care te raportezi la cei din jur. Încearcă să simți în ce direcție merge discuțiile, cum le poți readuce în favoarea ta. Planurile de viitor și proiectele de grup ar putea stagna către finele lunii septembrie. Astrodex recomandă să nu te îngrijorezi, ci încearcă să folosești acest răstimp pentru a evalua aspecte cu grad ridicat de risc. În ultimele trei luni ale lui 2023, comunici mai bine cu cei cu care lucrezi, bugetul tău este stabil și nu îți dă motive din îngrijorare, iar proiectele și planurile tale par să o ia din loc. E drept, în apropierea sărbătorilor ai putea fi stresat(ă) ceva mai mult la muncă, iar cheltuielile întrec limita într-o anumită măsură. Însă nu este vorba despre ceva care să te îngrijoreze. Din paragrafele de mai sus, reiese că ai parte de un 2023 bun în plan profesional. Încearcă să îi vezi provocările ca pe o oportunitate de a-ți depăși limitele, de a elimina temeri care nu te lăsau să iei anumite decizii în planul muncii sau al finanțelor. Dacă îți joci cărțile bine în acest an, s-ar putea ca anul viitor să îți aducă o promovare, o schimbare a statutului tău la muncă sau în societate.

Relaţii

Daca vi se pare ca aveti o viata plictisitoare si monotona, aruncati o privire in jur, poate aveti prin preajma o femeie Sagetator, pentru ca in jurul reprezentantelor acestei zodii viata clocoteste in permanenta. Femeia Sagetator nu s-ar misca din loc nici daca in jurul ei s-ar uni oceane si s-ar prabusi orase. Si-ar stoarce parul de apa si ar spune: “Fir-ar, ce mai plimbare dupa paine!” Important este ca painea nu o va pierde, asadar, sa fii un colt de paine in mana Sagetatorului este o pozitie avantajoasa. Acest semn zodiacal are totusi si defectele lui: iresponsabilitatea si nestatornicia. Daca nu va invata sa le stapaneasca, in anul 2023 se va confrunta cu consecinte grave. Guvernatorul anului, Bivolul, va scoate artileria grea si femeii Sagetator nu-i va ramane decat sa se tot fereasca, pentru ca se va afla continuu sub atac. Daca inainte in anumite situatii putea sa ajunga la o intelegere si sa dea totul uitarii, acum va trebui sa raspunda pentru toate direct.In astel de momente, cand viata merge in zigzag, femeile Sagetator ar fi bine sa-si puna mainile la treaba prin casa. Pot sa faca curatenie, sa creeze bijuterii, sa faca broderii – orice poate elibera mintea neastamparata a reprezentantelor acestei zodii. In astfel de momente de zen le vine in minte solutia corecta.

Noroc

În prima parte a anului, atenția nativilor Săgetător este îndreptată în special către bani și către ce trebuie să facă ei mai bine pentru a-și asigura sumele de care au nevoie sau pe care le au în obiectiv. Pentru aceasta au în vedere raționamente foarte serioase și își desenează o strategie de viitor. Luna ianuarie este luna în care nativii fac planuri. Astrologul consideră că domeniul muncii este pliat foarte bine pe ce am spus până acum. Nativii sunt îndrăgostiți. Dar cel mai probabil, aceștia doresc să le fie bine. Și aceia care sunt nemulțumiți cu actuala relație, indiferent câtă stabilitate inspiră, simt nevoia să se retragă. Aceia care sunt singuri, simt că va trebui să renunțe la comoditatea unei vieți în solitudine pentru a-și manifesta nevoia de iubire. Și părăsesc cuibul! la nativii Săgetător, starea de sănătate este cel mai probabil să fie afectată de împotrivirea nativilor la evoluție. Mersul către sus-înainte este deviza acestei zodii și trebuie onorată. În caz contrar se pot trezi cu probleme în zona șoldurilor.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.