Horoscop anual Leu 2023

Horoscopul 2023 pentru Leu va fi plin de experiențe interesante. Acest an este perfect pentru a vizita locuri necunoscute de tine și de a te apropia de oameni la care nu te aștepți – poate cineva care părea imposibil de abordat înainte. Nu te opune acestor conexiuni – ele te pot ajuta considerabil să înaintezi. Leii urăsc rutina deci imprevizibilitatea anului acesta li se va potrivi de minune. Horoscop Leu 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Ca o notă generală, în acest an, nativii Leu se pot simți suprasolicitați și uneori chiar copleșiți energetic de lucrurile pe care intenționează să le finalizeze cu succes. Poate că ai așteptări prea mari la propria persoană sau … este timpul să faci unele schimbări în viața ta, schimbări care necesită ceva timp și trebuie să accepți acest lucru. Dar, având în vedere că toate zilele au un număr egal de ore, este posibil să simți că nu vei termina niciodată sarcina pe care ai planificat să o finalizezi, așa cum ai făcut anterior. O reevaluare a vieții tale, a dorințelor și aspirațiilor tale pentru acest an, precum și reorganizarea listei de priorități ți-ar face foarte bine. Deși începutul de an se simte ca unul puternic, pentru că ești plin de entuziasm, în curând vei simți nevoia să pui o ordine asemănătoare, poate chiar să faci curățenie în cercurile tale de prieteni. Prin urmare, dacă pe plan mental te confrunți cu turbulențe, în ceea ce privește sănătatea fizică, putem spune că începutul anului nu prevede nicio boală severă în cazul tău. Cu toate acestea, în ciuda ritmului rapid al vieții tale, nu ar trebui să-ți neglijezi propriul corp, în schimb, ar trebui să faci programări la medic atunci când le vine vremea pentru controale de rutină, să adopți un stil de viață echilibrat și, de asemenea, nu ar trebui să-ți neglijezi orele de somn. Terapiile alternative pot fi de mare ajutor, precum și tratamentele cu haloterapie sau niște vizitele la SPA, care sunt capabile să te elibereze de stresul acumulat și să te relaxeze. Horoscop Leu 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Leul traieste cu senzatia ca banii nu se pot termina, de aceea da cu usurinta bani imprumut, plateste pentru prieteni, se bucura din plin de shopping. O atitudine atat de nepasatoare fata de bani nu va fi pe placul zodiei guvernante a anului – Bivolului, si acesta va crea cateva situatii in care reprezentantul acestei zodii se va trezi lefter. Prima data Leul o sa creada ca a fost doar o coincidenta nefericita, dar cand se va repeta, va incepe sa se gandeasca ca ar fi bine sa aiba totusi o plasa de siguranta. Economiile si investitiile ar trebuie sa devina o strategie de viata, nu doar o metoda de prevenire a problemelor financiare.Apropo, in a doua jumatate a anului nativii din zodia Leu vor avea ocazia sa faca investitii profitabile, si bani pentru asta vor castiga cu putin timp inainte de aparitia oportunitatilor. Urmeaza sa faca o alegere dificila: sa-i cheltuie pe propriile nevoi sau sa-i investeasca intr-o afacere noua al carei succes nu este garantat. Voi decideti, dar sa tineti minte ca orice investitie cu profit mare este intotdeauna riscanta, si ce sa faci, nici sa nu incerci?! Si inca ceva: daca aveti copii care va cer sa le cumparati ceva de mult, faceti asta neaparat, bucuria pe care o veti trai oferind acest cadou va va incarca cu o energie incredibila, care va va fi de mare folos. Horoscop anual Leu 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop anual Leu 2023 – prognoză

Casa muncii și a sănătății Leului este activată în continuare de Pluton (până în 2023), iar casa carierei Leului este activată de Uranus (până în 2026). Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că este în continuare posibil să te confrunți cu o anumită instabilitate în plan profesional și cu necesitatea de a face schimbări importante, poate chiar radicale. S-ar putea să constați că este nevoie de o reorientare, de o revizuire a planurilor de viitor sau de recalibrarea așteptărilor tale de la anumite proiecte dar, pe de altă parte, este de așteptat să apară și oportunități pentru a-ți cultiva un talent, un hobby etc. Conjunctura astrală a anului 2023 îi îndeamnă și îi ajută pe Lei să elimine din viața lor acele scopuri, proiecte și obiceiuri care nu îi mai reprezintă (sau care, poate, nu i-au reprezentat niciodată) și să se orienteze spre lucruri în care cred cu adevărat. Leii care nu reușesc să se debaraseze de anumite obiceiuri vechi și/sau să se desprindă de anumite anturaje care nu îi avantajează, riscă să se confrunte cu probleme de sănătate, anxietate și un sentiment general de neîmplinire.

O familie

Te numeri anul acesta printre zodiile care nu experimentează schimbări prea mari pe acest plan. Ai trecut deja prin felurite teste în acest sector de viață și cam știi care sunt limitele schimbărilor pe care le poți opera în relația cu cei dragi. Așadar, preocuparea ta principală în 2023 este aceea de a încerca să potențezi transformările în bine care aru avut loc deja pe acest plan. În primele trei luni ale lui 2023, nu se întrevăd evenimente care ies din comun, din rutina vieții tale de familie. Ar putea întâmpina unele probleme de comunicare în februarie, ceea ce înseamnă că pot avea probleme în a gestiona anumite situații sensibile. De asemenea, AstroDex recomandă să fii mai atent(ă) cum gestionezi disensiunile între familia de origine și cea întemeiată de tine. Nici în al doilea trimestru al anului nu se schimbă atmosfera prea mult în acest sector de viață. Se mai disipează din probleme de comunicare și îți este mai ușor să abordezi subiecte care altfel ar fi condus la ceartă. Ajută faptul că, de la finele lunii mai încolo, ești mai sensibil(ă) la nevoile apropiaților, mai atent(ă) la ceea ce îți spun atunci când au să îți comunice lucruri ce țin de suflet. În următoarele trei luni ale anului, ți-ar putea fi mai dificil să comunici cu anumite persoane din familie, mai ales dacă te intimidează într-un fel sau altul sau contează foarte mult pentru tine părerea pe care o au despre tine. De la mijlocul lui august încolo, crește riscul de tensiuni în raport cu mama sau cu o altă figură de autoritate în familie. Astrodex îți sugerează însă să nu eviți subiectele sensibile presante. În ultimul trimestru al anului, pare că se așterne armonia peste acest sector de viață. Îți găsești mai ușor forța să vorbești despre ceea ce simți, cu rudele apropiate mai ales. Ai grijă însă că ai putea fi tentat(ă) să lași prea mult de la tine pentru fericirea lor. Nu ar trebui să renunți atât de ușor la anumite viziuni. Pe de altă parte însă, anotimpul cadourilor te surprinde în relații bune cu ei. Din paragrafele de mai sus reiese că anul 2023 este unul al tensiunilor indirecte în familie. Mai exact, ele ar putea veni pe filiera relației cu partenerul sau a experiențelor de la muncă, ce riscă să te încarce cu energie negativă pe care o aduci mai apoi acasă. Încearcă să nu internalizezi ceea ce simți, ci să vorbești cu cei dragi. În felul acesta, vor simți că îi faci să se simtă incluși.

Carieră

Sectorul financiar și cel profesional se numără printre domeniile de viață de interes maxim pentru tine în 2023. Acest lucru s-a prefigurat de la mijlocul anului trecut încolo, dar de data aceasta, trebuie să iei măsuri clare pentru a-ți putea atinge obiectivele. Înarmează-te așadar cu multă putere de muncă și răbdare, pentru că este nevoie de investiții mari de timp și energie. În primele trei luni ale lui 2023, nativii(ele) implicați(te) în parteneriate profesionale pot experimenta probleme în lunile ianuarie și februarie. Se conturează comportamente autoritare din partea lor sau a colaboratorilor lor, ceea ce poate afecta destul de mult echilibrul de forțe în acest relații. De asemenea, nu ajută nici faptul că apar la suprafață probleme de comunicare importante. În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, poți face mai greu față stresului de la serviciu, dar în anumite situații, te motivezi mai ușor să mergi înainte. Dacă nu ești atent(ă), din mai începând se pot acutiza dezechilibrele în relația de putere din parteneriate. Astrodex.ro prognozează să nu iei angajamente financiare pe termen lung, ce implică riscuri mari. În următoare trei luni ale anului, se arată o perioadă propice să lucrezi la ceea ce te ține în loc în plan profesional. Poate reușești să schimbi anumite atitudini păguboase în relații, să comunici mai eficient în raport cu cei alături de care urmărești să te dezvolți și să realizezi profituri. Din acest punct de vedere, aceste luni se pot dovedi a fi fost extrem de productive. În ultimul trimestru al lui 2023, ești activ(ă) atât pe plan financiar, cât și profesional. Nivelul tău de randament crește de la începutul lui octombrie încolo, te înțelegi mai bine cu clienții și colaboratorii, cu toate că mai este încă de lucrat până să ajungeți unde trebuie. De sărbători însă, îți mai scade din productivitate, dar per ansamblu ești mulțumit(ă) de ce ai realizat. Paragrafele de mai sus arată că 2023 este un an productiv și dinamic pentru tine, cu toate că solicită de la tine o reconfigurare a relațiilor cu cei cu care desfășori activități profesionale. Când vezi că lucrurile nu merg în direcția pe care ți-o dorești, încearcă să te analizezi dintr-un unghi obiectiv, să vezi ce trebuie să ajustezi la tine pentru a atrage schimbările pe care ți le dorești.

Dragoste

După cum am menționat mai sus, această parte a vieții tale continuă să se deruleze dramatic. Noile alianțe și întoarcerea vechilor iubiri din trecut fac parte din posibilități. Această întreagă perioadă din ultimii 6 ani a lucrat încet, și uneori nu atât de lent, în modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești de la ea, ceea ce ai nevoie de la ea până la cele mai profunde niveluri. Focurile de artificii fără substanță durează puțin în timp ce înaintezi către o atitudine și o conștientizare mai plină de satisfacție, mai completă în jurul intimității. Cu un Venus retrograd care adaugă aromă și intensitate în octombrie și noiembrie (în zodiac Scorpionului pentru pentru început), te poți aștepta la începutul toamnei să vezi câteva momente dinamice, interesante, care pot schimba viața. Este o șansă perfectă să privești înapoi la pasiunile tale, să onorezi ceea ce a fost și să eliberezi ceea ce nu mai funcționează în timp ce îmbrățișezi ceea ce încă merge. Destinul și soarta care stârnesc sufletul în acest fel, pot fi unele dintre plăcerile acestui tranzit. Așteaptă cu nerăbdare ultimele două și trei luni ale anului.

Horoscop Leu 2023 – la ce să te aștepți?

2022 anunță pentru zodia Leu, odată cu elevarea principalelor planete către emisfera superioară a hărții astrale, o perioadă lungă de până la 14 ani, în care veți putea contabiliza o serie de reușite atât în plan personal, cât și profesional. Rămâne de văzut dacă veți intra într-o autoprovocare sau vor exista și alți stimuli care vă vor antrena într-o evoluție ce va da satisfacția omului matur, care nu lasă timpul să treacă pe lângă el degeaba și învață pe zi ce trece, cât de importante sunt deciziile și vointă implicate, pentru a reuși în ceea ce va veți propune.

Bani

Sectorul financiar și cel profesional se numără printre domeniile de viață de interes maxim pentru tine în 2023. Acest lucru s-a prefigurat de la mijlocul anului trecut încolo, dar de data aceasta, trebuie să iei măsuri clare pentru a-ți putea atinge obiectivele. Înarmează-te așadar cu multă putere de muncă și răbdare, pentru că este nevoie de investiții mari de timp și energie. În primele trei luni ale lui 2023, nativii(ele) implicați(te) în parteneriate profesionale pot experimenta probleme în lunile ianuarie și februarie. Se conturează comportamente autoritare din partea lor sau a colaboratorilor lor, ceea ce poate afecta destul de mult echilibrul de forțe în acest relații. De asemenea, nu ajută nici faptul că apar la suprafață probleme de comunicare importante. În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, poți face mai greu față stresului de la serviciu, dar în anumite situații, te motivezi mai ușor să mergi înainte. Dacă nu ești atent(ă), din mai începând se pot acutiza dezechilibrele în relația de putere din parteneriate. Astrodex.ro prognozează să nu iei angajamente financiare pe termen lung, ce implică riscuri mari. În următoare trei luni ale anului, se arată o perioadă propice să lucrezi la ceea ce te ține în loc în plan profesional. Poate reușești să schimbi anumite atitudini păguboase în relații, să comunici mai eficient în raport cu cei alături de care urmărești să te dezvolți și să realizezi profituri. Din acest punct de vedere, aceste luni se pot dovedi a fi fost extrem de productive. În ultimul trimestru al lui 2023, ești activ(ă) atât pe plan financiar, cât și profesional. Nivelul tău de randament crește de la începutul lui octombrie încolo, te înțelegi mai bine cu clienții și colaboratorii, cu toate că mai este încă de lucrat până să ajungeți unde trebuie. De sărbători însă, îți mai scade din productivitate, dar per ansamblu ești mulțumit(ă) de ce ai realizat. Paragrafele de mai sus arată că 2023 este un an productiv și dinamic pentru tine, cu toate că solicită de la tine o reconfigurare a relațiilor cu cei cu care desfășori activități profesionale. Când vezi că lucrurile nu merg în direcția pe care ți-o dorești, încearcă să te analizezi dintr-un unghi obiectiv, să vezi ce trebuie să ajustezi la tine pentru a atrage schimbările pe care ți le dorești.

Relaţii

Nu o veti vedea niciodata pe femeia Leu in ultimele randuri dintr-o sala de teatru, e obisnuita sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei. Fiind vesela, sociabila, prietenoasa si fashionista, uneori in tendinta ei de a o tine intr-o petrecere continua, femeia Leu pierde simtul realitatii si, prin urmare, in anul Bivolului – animalului, care apreciaza harnicia si perseverenta, va trebui sa regandeasca modul in care abordeaza viata.Spre sfarsitul primaverii, reprezentantele acestei zodii vor suferi un fel de fiasco financiar, care le va obliga sa-si reduca drastic cheltuielile. Dar pana la sfarsitul verii, datorita talentului si spiritului intreprinzator, vor reusi sa restabileasca echilibrul financiar si linistea sufleteasca. O intalnire importanta va avea loc intr-o calatorie si ar fi indicat sa nu o dea in bara. Orice decizie luata in graba sau vorba negandita va pot afecta imaginea si e mai bine sa nu aveti regrete.Pe langa acestea, femeile din aceasta zodie vor dezvolta o pasiune pentru tot felul de chestii decorative. O sa foloseasca accesorii, bijuterii, produse vintage si tot ceea ce le va pune in evidenta. In unele momente va fi singura lor sursa de bucurie.In general, nu este in natura Leoaicelor sa se afunde in tristete, la sfarsitul anului soarta promite sa le faca un cadou frumos. Va fi total neasteptat si va constitui un fel de avans. Dar sa nu uitati sa multumiti Universul pentru asta mai tarziu. Poate o faceti prin acte de caritate sau donatii. Femeilor casatorite din zodia Leu anul 2023 le promite consolidarea relatiei cu sotul. Cu toate acestea, sentimentul de lipsa de libertate le va afecta in continuare starea sufleteasca. Dar de ce sa suferi cand poti sa-ti exprimi dorintele?!

Noroc

Începutul anului 2023 mai înseamnă provocare! Propunerea unui contract care presupune ceva ce nu au mai făcut sau dacă au mai făcut ceva în acel domeniu, acum este momentul să meargă mai departe și să încerce să înnoiască, să încerce să vadă către ce atrage viitorul și de acel lucru să se ocupe. În luna decembrie nativii Leu sunt în plină afirmare, spune astrologul. Fac un pas important către țelul pe care l-au avut în această viață. Banii la începutul anului 2023 vin. Dar nativii sunt foarte detașați de tot ce înseamnă bani. De ce? Pentru că majoritatea nativilor Leu au o bază în banii familiei sau banii partenerilor. Anul începe cu o obsesie pur si simplu pentru relație. Relația în care nativul este angajat îl absoarbe. Marea conjuncție a avut loc în domeniul relațiilor acestor nativi. Aceia dintre nativi care sunt într-o relație stabilă, reînnoadă o punte solidă între el și partenerul de cuplu, cu perspective bune pentru mariaj. În luna februarie, nativilor efectiv li se aprind călcâiele! Țin cu orice preț să se căsătorească! Dacă există simptome care l-au deranjat pe nativ și pentru care diagnosticul a rămas necunoscut, în lunile februarie-martie este posibil să se descopere și cauza și remediul pentru aceste neplăceri.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Leu iulie 2022

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.