Horoscop anual Gemeni 2023

Gemenii trebuie să se ferească de mediile dăunătoare. Vor părea foarte liniștiți, dar în interiorul lor, duc o luptă ocazională. Gemenii și horoscopul lor din anul 2023 se vor concentra pe păstrarea păcii mentale. Te vei gândi foarte adânc la principiile după care funcționează lumea. Dar ai grijă, aceste tendințe spirituale pot deveni greu de gestionat. Horoscop Gemeni 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În 2023, sănătatea și starea ta de spirit sunt interconectate. Când sunteți trist, neliniștit sau încordat, bolile sunt pe un război, iar imunitatea scade. Cu toate acestea, atunci când ești încrezător și optimist, starea ta de sănătate se îmbunătățește considerabil. Cu alte cuvinte, nu vă așteaptă afecțiuni severe în cursul anului 2023, cu excepția cazului în care anumite aspecte astrale sunt specificate în diagrama personală. Afecțiunile cu care vei lupta sunt mai degrabă somatizări ale emoțiilor și gândurilor tale. Acesta este motivul pentru care, sfatul nostru este să vă implicați mai des în activități plăcute, să meditați mai mult și să nu uitați să faceți exerciții fizice. Petreceți mai mult timp în compania prietenilor și a celor dragi și aveți curajul să faceți ceea ce simțiți – acesta este singurul mod de a găsi împlinirea spirituală. Ca o legătură slabă, sistemul endocrin este sensibilizat, astfel încât nu ar fi rău să faci anumite teste medicale sau să testezi funcțiile glandei tiroide. Dacă aveți cunoștință de probleme medicale, este recomandat să urmați o dietă adecvată pentru problemele medicale de care suferiți și să urmați sfaturile specialistului. Deoarece am menționat medici, în 2023, vedetele sunt în favoarea dvs. pentru a găsi medicul sau terapeutul adecvat cu care puteți rezona și care vă poate ajuta să tratați sau, cel puțin, să ameliorați problemele cu care vă confruntați. Horoscop Gemeni 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Gemenii nu sunt foarte calculati cand vine vorba de bani, si a venit timpul sa inteleaga ca nu exista cheltuieli marunte, pentru ca anume din cauza lor in cele din urma se risipesc sume mari. Nativii din aceasta zodie nu cumpara lucruri scumpe, intelegand cum e cu economia, dar sunt greu de oprit cand vine vorba de cheltuielile zilnice. Si apoi nu inteleg, pe ce s-a dus salariul? Pe cafele si placeri marunte.In anul 2023 Gemenii vor avea oportunitatea sa realizeze un obiectiv financiar important: vor aparea alternative de castig, care vor aduce beneficii semnificative, si atunci va trebui sa-si aduca aminte ca economia se face la toate tipurile de cheltuieli. Puteti sa nu va zgarciti eventual numai la ce iubiti cel mai mult: sa mergeti la restaurant sau sa va luati jante noi. La sfarsitul anului vor aparea cheltuieli neasteptate si o plasa de siguranta va va prinde foarte bine. Incepeti sa puneti bani deoparte de pe acum. Horoscop anual Gemeni 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop anual Gemeni 2023 – prognoză

Pluton rămâne până în 2023 în casa VIII a Gemenilor (intimitatea, resursele comune, taxele, impozitele, creditele, finanțările, transformarea). Acest tranzit îndelungat, început în 2008, completează cele afirmate mai sus. Gemenii care acceptă procesul de transformare interioară, îl încurajează sau chiar îl desfășoară în mod conștient, ar putea să constate o îmbunătățire a stării de sănătate și a tonusului fizic și psihic. Pe de altă parte, eastrolog.ro îți semnalează că explorările spirituale, religioase, filosofice și culturale te pot ajuta să te eliberezi de anumite temeri vechi și să înțelegi sensul unor evenimente traumatizante din viața ta. Ai acum ocazia să faci un pas foarte important spre vindecare. În 2023 Jupiter tranzitează pentru o scurtă perioadă de timp (14 mai – 28 iulie) casa X a Gemenilor (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională), apoi se întoarce în casa IX. La 29 decembrie, Jupiter intră din nou în casa X, unde va petrece un an de zile, ceea ce înseamnă că efectele acestui tranzit se vor simți în 2023. Prin urmare, se prefigurează evenimente benefice pentru dezvoltarea profesională a Gemenilor și pentru (re)orientarea lor în viață, în general. De asemenea, tranzitul lui Jupiter în casa X are un impact pozitiv în plan relațional, asupra parteneriatelor de orice fel, iar revizuirea atentă a relațiilor ar putea fi una dintre temele principale ale lunilor din vara anului 2023.

O familie

Anul 2023, la fel ca precedenții, nu îți rezervă prea multe surprize pe acest plan. Ai însă de lucrat la armonizarea diferențelor între tine și cei dragi, mai ales dacă existența lor îți pricinuiește supărări sau conduce la situații care agravează problemele curente pe care le aveți. Așadar, caută să lași de la tine când este cazul, să îi asculți mai mult pe cei dragi. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te întâlnești pentru prima oară cu unul din laitmotivele principale ale lui 2023. Este vorba despre diferențele mari de viziune între tine și apropiați, dar mai ales în raport cu rudele aflate la distanță de tine, care nu au experimentat același cadru de evoluție ca al tău, care au fost expuse unui alt mediu. În al doilea trimestru al lui 2023, te confrunți cu aceeași situație la începutul lunii iunie. La aceasta se adaugă unele probleme de comunicare pe care le întâmpini, faptul că nu îți este ușor să verbalizezi anumite gânduri și idei pe care le ai în raport cu cei dragi. Nu încerca să mulțumești pe toată lumea, căci ceilalți vor simți că nu ești pe deplin autentic(ă) cu ce vrei să transmiți. În următoarele trei luni ale anului, trebuie să lucrezi mai mult la depășirea diferențelor de mentalitate între tine și apropiați. La finele lui iulie, Jupiter retrogradează înapoi în casa filozofiei de viață, semn că poate ar trebui să fii mai flexibil(ă) în legătură cu anumite viziuni și principii personale. Astrodex.ro recomandă să cauți metode să te înțelegi cu ceilalți și dacă aveți valori diferite. În ultimul trimestru al lui 2023, dar mai ales de la mijlocul lui octombrie încolo, reușești să depășești anumite impedimente în relația cu cei dragi. Ești mai flexibil(ă) în raport cu acceptarea unor viziuni care sunt incompatibile cu ale tale. Pe de altă parte însă, există subiecte sensibile pe care nu le procesezi la fel de ușor, pe care nu le abordezi cu aceeași deschidere. Din paragrafele anterioare rezultă faptul că 2023 este un an în care te deschizi la alte viziuni decât cele pe care le ai tu. Dacă ești refractar la principiile și valorile după care se ghidează cei dragi, nu te aștepta ca apropiații să le accepte prea ușor pe ale tale. Trebuie să vă întâlniți la mijloc de drum, să faci concesii pentru a-i putea înțelege și te bucura de armonie acasă.

Carieră

Aceste sectoare de viață sunt mai puțin solicitante în 2023 decât în alți ani pentru tine. Asta înseamnă că te simți mai puțin presat(ă) să iei decizii, să dispui de mai mult timp de gândire înainte să îți iei un angajament sau altul în plan profesional sau financiar. Încearcă așadar să dai dovadă de maturitate în felul în care îți organizezi programul și îți setezi obiectivele. În primul trimestru al anului, nu ți se trag semnale de alarmă în ceea ce privește finanțele sau ascensiunea ta în carieră. Dar dacă ai programate deplasări în străinătate în februarie sau examene importante, trebuie să știi că lucrurile s-ar putea să nu decurgă conform planului. Asta nu înseamnă însă automat că nu vei realiza ceea ce ți-ai propus cu ele, că vor fi un eșec. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca parteneriatele stabilite în vederea realizării de profituri comune – adică asocierile și colaborările – să îți dea de furcă, ba chiar să ai de pierdut de pe urma lor. Ai grijă cum te raportezi la cei cu care lucrezi în iunie. De la finele aceleiași luni, AstroDex prognozează că ascensiunea ta profesională decurge mai anevoios. În al treilea trimestru al anului, dar mai exact de la finele lui iulie încolo, te-ar putea tenta să te focusezi pe studii sau pe schimburi de experiență în străinătate sau mai departe de casă. Simți poate că ai ajuns într-un punct în care, dacă nu faci un curs de recalificare sau de perfecționare continuă, vei bate pasul pe loc în plan profesional și nu te vei dezvolta suficient. În ultimele trei luni ale lui 2023, reîncepi să realizezi profituri împreună cu cei cu care lucrezi și/sau cu partenerul. Pe la mijlocul lui octombrie, reușești să obții o nouă calificare sau promovezi un curs care îți va fi de mare ajutor pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să observi îmbunătățiri la nivelul statutului tău în societate și în carieră, deși sunt relativ timide. După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul al perfecționării pentru tine. Trebuie să te pui în temă cu noile practici și tehnologii în domeniu, mai ales dacă simți că ai atins un prag în dezvoltarea ta profesională, un platou pe care nu îl poți depăși. Mercur este stăpânul zodiei tale, iar acest lucru te poate ajuta să dobândeși ușor noi cunoștințe.

Dragoste

La începutul acestui an, Gem, îndrăgostiți sau prieteni apropiați vor apasa mult mai mult timp, dedicare și loialitate decât de obicei. În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia. Înainte de jumătatea lunii martie, urmăriți ca partenerii romantici să devină foarte concentrați pe activități noi, forme de divertisment sau puncte de vânzare sociale. O mare parte din acest nou entuziasm, Gem, va încheia o fază de aproape 18 luni de confortare, plăcere acasă și romantism privat: așteptați ca un val puternic de apartenență socială și implicare de grup să ajungă în toate relațiile cheie. Unii gemeni, în special cei implicați în relații extrem de private sau triunghiuri sociale complexe, vor experimenta anul acesta o recunoaștere dramatică a angajamentelor lor romantice și emoționale. Bucură-te de atenție, Gem, dar refuză să fii descătușat de prioritățile tale originale de onestitate, apropiere și sprijin emoțional împărtășit. După jumătatea lunii martie, urmăriți și chestiuni legate de proprietate, investiții noi sau finanțe extinse ale familiei, pentru a prelua un ton mai solid și definit în viața voastră. Aliniamentele planetare indică faptul că în acest an mulți gemeni vor da drumul restricțiilor emoționale, sociale sau de acasă anterioare și vor urmări rapid noi niveluri de angajament romantic, acceptare publică și securitate familială. Dacă sunt singuri, mulți gemeni se pot aștepta să întâlnească propuneri romantice unice din surse neobișnuite: povești de dragoste îndepărtate, îndrăgostiți mai mari sau mai tineri și experiențe culturale noi pot fi toate pe ordinea de zi. Până la sfârșitul lunii octombrie poate fi necesară și o decizie complexă: calendarul romantic, planificarea financiară solidă și proprietățile rare sau permisiunile legale pot afecta toate planificarea relațiilor-cheie. Un an plin de eveniment și complicat, Gem: așteptați-vă îmbunătățiri puternice în lunile următoare.

Horoscop Gemeni 2023 – la ce să te aștepți?

Ultimii trei ani au adus pentru Gemeni provocări fără precedent. Sensul tranzitului saturnian pe o casă incomodă pentru voi, dar necesară evoluției și transformării, obligatorie în anumite perioade ale vieții, a fost să vă “reinventați”. Auziți des cuvântul acesta când se face referire la artiști, la cei care trebuie să vină mereu cu ceva nou pe scenă. Poate ar fi mai simplu să vă comparați cu niște artiști, în așa fel încât să nu mai căutați drama în fiecare provocare ce va scoate din zona de confort. Imaginați-vă că vă uitați la un film plictisitor, fără niciun un pic de acțiune sau suspans. Nu are niciun farmec. Toate constrângerile pe care le-ați resimțit până acum, fie la nivel profesional, personal, medical, mental, social, au avut ca scop transformarea voastră. Fiecare schimbare impusă de alții sau de viață, pe care nu ați agreat-o în ultimii trei ani, a însemnat o întârziere a voastră în a lua o decizie. Această etapă s-a încheiat, pentru unii cu bine, însă alții încă își pun întrebări fără răspuns. Alții au inițiat un proces de transformare care va continua până când se va atinge rezultatul dorit. Indiferent în ce tabără vă aflați este bine să știți că Universul a lucrat cu voi sau pentru voi. Mai mult decât atât, din 5 iunie 2023 și până pe 23 decembrie 2023, Axa Nodurilor Lunare sau mai simplu, Destinul traversează zodia voastră, tranzit ce vă poziționează în centrul celor mai importante evenimente din viața voastră, misiuni obligatoriu de împlinit, întâlniri sau despărțiri implacabile, situații fără opțiunea de a fi evitate sau amânate, examene de viață indiferent că se referă la segmentul personal, familie sau carieră, ce au scadența clară, decizii irevocabile de care depinde tot cursul vieții voastre pe mai departe. Poate vă întrebați unde se află liberul arbitru în această ecuație și dacă nu cumva s-a ascuns? Nicidecum, doar că acum sunteți mai conectați la Sine ca altădată. De obicei, Gemenii își folosesc mintea și rațiunea, capul, cum s-ar spune. La unii chiar iese puțin tărăboi interior, dacă accentele dualiste ale mentalului sunt mai puternice. Cu unele lucruri venim de Sus și nu ne putem feri oricât am vrea, oricâte frici și idei sceptice ne-ar bântui. Până la sfârșitul anului 2023 vă aflați într-o perioadă foarte interesantă, așadar, în care Destinul preia controlul și vă duce în ce direcție este important să ajungeți pentru evoluția voastră.Poate unii dintre voi se întreabă, dacă nu cumva este an de odihnă, devreme ce Destinul face tot pentru voi. Simțul umorului nu a lipsit niciodată unui Geamăn! Voi veți face totul, ghidați subtil, dar mai ferm în același timp, de instincte pe care nu le puteți înfrâna. Dacă Destinul este în semnul vostru, multe depind de voi. Dacă luați un examen, nu îl dă Destinul în locul vostru, ci voi veți fi canalizați să învățați în așa fel încât să promovați.În timp ce Destinul este în Gemeni, Karma se află tot până la 23 decembrie pe zodia opusă, Săgetător. Acolo sunt relațiile voastre, căsătoria, alianțele, parteneriatele, înțelegerile, concurența, dușmanii, chiar procesele. Din păcate anul acesta avem marcaje și pe casa dușmanilor știuți, dar și a celor neștiuți. Dușmanul neștiut nu este neaparat cel care lovește pe la spate, deși poate fi și așa. Dușmanul neștiut este posibil o persoană dragă, iubită, care prin acțiunile sale nefericite vă încărca pe voi sau vă determină să luați cele mai greșite decizii. Voi descrie pe larg ce tranzite dinamice vă marchează ultima casă astrologică, cea mai dificilă, dar mai tâziu. Revenind la relații, este clar că anul acesta este anul în care se fac și se desfac alianțe. Ați mai întâlnit acest tip de descriere astrologică și poate vă întrebați, cum poate fi un aspect astral influent atât pentru o nuntă, cât și pentru un divorț? Cum spuneam, predestinarea! Din 15 decembrie 2023 până pe 8 ianuarie 2023, chiar aveți Venus planeta iubirii pe casa mariajului, care pentru mulți poate însemna o cerere în căsătorie ce vine în prag de sărbători. Pentru alții însă, prinși deja în anumite furtuni, Venus poate aduce o reconciliere, temporară sau definitivă, însă pentru alții, Venus în Săgetător aduce adevărul. Deși nu are un traseu lung, Venus reușește, în aspect benefic cu un Marte foarte puternic pe ultimele grade ale Berbecului, să restabilească, la sfârșit de 2023 și început de 2023, condiții importante ale continuării unor parteneriate sau pune bazele altora noi. Dacă această negociere este un success, atunci relațiile merg mai departe, dacă Venus în schimb îi aruncă în arenă pe cei doi parteneri sau scoate un adevăr incomod la suprafață, fie că sunt soț/soție sau asociați în afaceri, este posibil ca Geamănul să hotărască faptul că de aici înainte va merge singur mai departe. Acolo unde se alfă Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe relații pe 26 mai (Eclipsa totală de Lună), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Lună) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Eclipsele intensifică emoțiile și cum aici este vorba despre relații, comunicare, drumuri pe care le faceți singuri sau împreună cu cineva, examene, școală, evitați în preajma celor patru date mai sus amintite să intrați în dispute. Cum spuneam, Karma se află chiar pe casa proceselor și de la o discuție aprinsă la un proces poate fi un singur pas, mai ales când legăturile sunt puternice și condiționează financiar o relație.Destinul în zodia voastră spune că multe încă depind de voi, că voi sunteți la “volan”, voi ar trebui să veniți în cuplu cu idei, voi virați, voi faceți manevrele. Dacă într-un cuplu, un Geamăn are un partener posesiv care în general a descurajat cu sau fără intenție acțiunile sale inovatoare, poate ar trebui să țineți cont de faptul că Destinul în Gemeni nu aduce doar ocazia rară să vă desprindeți de influența negativă a partenerului, dar vă ajută să învățați să comunicați cât și ce trebuie, pentru a nu mai stimula gelozia, scepticismul sau chiar cinismul celui care ar trebui de fapt să vă susțină, pentru binele întregii familii. La începutul anului, atunci când Neptun, planeta iluziilor și a idealurilor tensionează Axa Nodurilor lunare, Destin/Karma, încă poate fi ceață, confuzie, iar Neptun aflat pe casa carierei și a rolului vostru socio-profesional, a afirmării voastre, unora, nu tuturor, le dă dureri de cap în găsirea unui sens original în viață. Neptun este în domiciliul din Pești, are mers direct, este culminant, este puternic, ajută în găsirea vocației, dar vă pune bețe în roate oricărei direcții superficiale și ignorante către care veți încerca să vă îndreptați. Să nu vă plângeți dacă ceva nu iese cum trebuie.  Așa cum v-am explicat și în ultimii trei ani, se schimbă ceva. Nu mai sunt la modă succesele peste noapte, profiturile sau speculațiile de altă dată, ci proiectele pe termen lung.Din acest punct de vedere, poate sunteți zodia cea mai favorizată în 2023, deoarece chiar de la sfârșit de decembrie 2023, Jupiter și Saturn au intrat împreună în Vărsător, semn de aer ca și al vostru, pe o casă astrologică elevată, compatibilă, ce ține de drumuri lungi în străinătate, studii superioare, evoluție spirituală și idealuri manifestate. Sunt doar câteva zodii care beneficiază din plin de acest tranzit care deschide nu uși, ci porți! Urmează o perioadă binemeritată pentru mulți care au reușit să facă anumite schimbări, pentru că se termină o perioadă de travaliu, în care v-ați făcut doar culoar și se întâmplă acum acel fenomen în care lucrurile încep să vină spre voi, într-o manieră aproape paranormală. Chiar și aceia care nu au săpat în stâncă în ultimii trei ani, poate cei mai tineri sau cei cărora viața le-a creat condiții de transformare, descoperă acum noi direcții, noi sensuri, noi orizonturi.Geamănul se schimbă o perioadă din zodia “drumurilor și a acțiunilor scurte” în zodia perspectivelor cu orizonturi largi. De câte ori nu am auzit în ultima perioadă, Gemeni pe care îi sfătuiam să treaca de o barieră rațională a minții, ce îi ținea prizonieri și blocați în stări toxice…”Mi-e frică!” Acum nevoia de a explora devine o necesitate și poate veți avea norocul să întâlniți și oamenii potriviți, care vorbind pe limba voastră, vor reuși să vă convingă.Jupiter revine o dată la 12 ani în Vărsător, iar Jupiter înseamnă noroc. Jupiter rămâne în Vărsător între 20 decembrie 2023 – 13 mai 2023 și apoi 28 iulie – 29 decembrie 2023. Este un tranzit relativ scurt, dar Saturn, și el în Vărsător, va întări oportunitatile cu care vine Jupiter, tranzitând mai mult, între 17 decembrie 2023 – 7 martie 2023. Jupiter vine cu oportunități de călătorie în străinătate, chiar dacă avem până pe 23 decembrie blocaj karmic pe Săgetător, zodia străinătății. Puteți emigra, puteți găsi de lucru în străinătate, puteți obține drept de ședere sau acte ce legalizează și autorizează dreptul vostru de practică în străinătate și mă refer și la românii plecați de ceva vreme, puteți publica, puteți primi premii naționale și internaționale, puteți iniția activități de import și mai ales export, transport internațional, vă puteți plimba dincolo de granițele țării, aceia mai norocoși și mai curajoși. Tot din străinătate vine și iubirea pentru unii, mai ales că Vărsătorul reușește să conecteze oamenii online, dar și par-avion, vești din străinătate, invitații, prieteni și poate surprize la care eu acum nu mă gândesc. De asemenea, a noua zodie calculată de la voi încolo aduce reușite la facultate, atât admitere, cât și în sesiuni sau examene de licență, dorință de a studia, poate de a continua alte studii superioare, cu Master, Licență, Doctorat, atât în țară, cât și în afara țării, burse în străinătate, reușite la examene de specializare, Rezidențiat, Barou, Magistratură, dar și obținerea brevetelor de turism, zbor, atât ca piloți cât și ca însoțitori de zbor, specializări în IT și multe alte meserii tehnice etc.., ocuparea unor posturi de profesor universitar, lector. Un alt aspect al lui Jupiter în Vărsător este deschiderea spirituală, mai ales că această zodie rezonează cu Astrologia, Numerologia, Feng-Shui, REIKI, bioenergie etc…Dorința de cunoaștere și interesul legat de studiul comportamentului uman este din ce în ce mai mare la zodia Gemeni și vorbesc de oameni care până mai ieri au ignorant total acest câmp vast al spiritualității. Vom vedea ce anume îi convinge până și pe cei mai sceptici Gemeni să caute răspunsuri în plan spiritual.Vărsătorul este o zodie de grup și poate că veți fi de multe ori, în demersurile mai sus amintite, singuri sau în mijlocul unor grupuri. Prezența lui Saturn, care are un tranzit mai lung decât Jupiter, dă mai multa seriozitate planurilor voastre. Nu faceți nimic de distracție, ci totul este cât se poate de profesional construit, cu scop clar. Nu învățați doar pentru voi, ci pentru a fi de folos altora. Sigur, Jupiter înseamnă noroc, succes, șansă, însă Saturn aduce muncă și efort. Din acest punct de vedere 2023 este mai ușor decât ce urmează din 2023 încolo când rămâne doar Saturn. Saturn, însă, ne asigură că nu veți abandona și mai mult ca o dată ajunși într-un punct, acel punct este stabil, pentru că până acolo s-a ajuns cu respectarea tuturor regulilor. Pentru cei trecuți de o vârstă, nevoia de a învăța devine prioritară. Uneori o cere meseria, alteori exigența profesională. Saturn aduce examene mai grele sau care la prima vedere sau din auzite sunt imposibil de promovat. Tocmai de aceea este bine să mergeți și cu norocul Jupiterian, adică nu lăsați pe 2023, ce puteți face în 2023. Saturn vă oferă oportunități de a ocupa posturi de profesori universitari și nu doar atât. Aceia dintre voi, care au atins un nivel de cunoaștere în alte domenii și se simt pregătiți să îi instruiască pe alții, pot îndrăzni. Organizarea unor conferințe, sesiuni online, aderarea la anumite cauze internaționale legate de protecția mediului, drepturile omului, încep să contureze latura civică a Geamănului dornic de a se implica.Așa cum am menționat și în previziunile generale, cât și la fiecare zodie în parte, exista la început de an o tensiune majoră între Jupiter, Saturn, dar și Soarele intrat în Vărsător pe 21 ianuarie și un alt grup de planete din Zodia Taur activate și ele de Lună și anume Uranus, Lilith și Marte. Mai mult, 11 februarie aduce o data cu Luna Noua din Varsator si faptul ca acolo se vor afla nu mai putin de 6 planete, alte careuri grele cu planetele din Taur. Cvadraturile nu sunt  de ignorat, pentru că Taurul se așează pe ultima casă astrologică ce patronează bolile lungi și cronice, dușmanii, încercările, penitențele, eliberările karmice, dar și ceea ce înseamnă la modul sublim iluminarea prin credință. Avem două planete grele Saturn din Vărsător și Uranus din Taur, care vor crea tensiuni la grad perfect în februarie, iunie și decembrie 2023. Cu alte cuvinte, energiile ostile din zona încercărilor pot bloca sau pot îngreuna procesele descrise mai sus referitoare la străinătate, studii sau spiritualitate, dar nu le pot opri cu adevărat, decât dacă vă descurajați. Dar dacă lucrurile stau invers? Dacă tocmai anumite încercări ce sub efectul uranian, marțian și mai ales al lui Lilith, ce impactează brusc, pe neașteptate, precum o explozie, dacă tocmai acest aspect este cel care vă determină să începeți căutările? Mulți oameni își datorează studiile, cercetările unor trăiri personale și trebuie să vedem și la voi ce informații aduce această casă astrologică mai misterioasă, ca să nu zic tenebroasă.Cu Uranus poate v-ați mai obișnuit, căci este deja de trei ani pe casa subconștientului, însă el a intrat acolo cu instrumente ce perforează, înșurubează, vibrează și rearanjează profund gândurile voastre cele mai ascunse, sedimentate și pietrificate de-a lungul întregii existențe, cât și la nivel karmic. Uranus are un proces de aproape 8 ani în care trebuie să schimbe ceva la voi. Este planeta conștiinței și a mentalului superior, iar pe cei pragmatici, care au “obiecte pitite” pe această casă ascunsă, în ultimii ani i-a tulburat tare mult. Sunt persoane are au devenit introvertite, de unde nu erau, retrase, anxioase, depresive, poate nu în totalitate, ci pe jumătate, cum este Geamănul obișnuit. Nevoia de înțelegere spirituală și conștientizare a Sinelui este reală și cei care au înțeles asta și au făcut demersuri în acest sens, se simt mult mai liberi. Uranus este un psihanalist genial, dar destul de brutal.Între 21 octombrie 2023 până pe 18 iulie 2023, Lilith, care aduce vibrații mai joase, a intrat și ea pe această ultimă casă astrologică, complicând lucrurile. Lilith vine cu eliberări karmice, curățarea de păcate prin procese subconștiente de cuplabilitate, teamă, însă ea are un tranzit perfid care și celor mai încăpățânați și sceptici Gemeni, le croiește haine pe măsura lor. Între 9 și 18 iulie Lilith pe ultimul grad al Taurului este mai apăsătoare ca oricând, însă apoi veți simți o eliberare reală. Ca lucrurile să se complice și mai mult, între 6 ianuarie și 5 martie, și planeta Marte, un obiect ascuțit al Zodiacului, se alătură lui Uranus și lui Lilith și așa cum am spus, în ianuarie, pe 21 se produce o cvadratură spectaculoasă între maleficii de pe o casă proastă și conjuncția cu rol progresiv de pe o casă bună.În primul rând cea mai mare atenție trebuie să o acordați sănătății. Lilith aduce risc de erori medicale atât din partea pacienților, cât și al medicilor. Marte aduce informația durerii, bisturiului, acului sau al unor tratamente injectabile. Putem vorbi de o gamă diversă de patologii, de la o simplă amigdalită care se complică la șocuri psihologice ce determină declanșarea unor patologii de tiroidă autoimună. Nici hipertensivii nu sunt feriți. Cei care știu că au risc crescut de infarct sau AVC au nevoie de o medicație anume. Segmentul este complicat și nu recomand intervenții chirurgicale, decât dacă este urgent. Mai mult, cereți mai multe păreri. Nu e cazul de implanturi dentare până la vară. Nu neglijați răcelile! Da, există riscul ca anumite probleme medicale să vă oprească să faceți un drum sau să dați un examen. Este o casă astrologică a multor tipuri de travalii, iar Taurul guvernează banii. Este o casă astrologică a dușmanilor și conflictelor care au legătură cu banii. O astfel de neînțelegere pune bețe în roate unor proiecte. Poate aveți planuri și o problemă medicală a voastră sau a cuiva drag absoarbe toate economiile. Și anul trecut v-am sfătuit să mergeți mai mult pe cont propriu. Când faceți o rezervare online sau achitați ceva, asigurați-vă că banii ajung unde trebuie. Se poate anula o cursă de avion. De aceea am spus că 2023 are câteva puncte de blocaj, mai ales privind  banii. Este bine să aveți anumite economii, în caz de situații urgente, pentru că Uranus și Marte cu asta se ocupă, cu evenimente neașteptate. Pentru că am vorbit mai sus despre posibile divorțuri și rupturi de parteneriate, un aliat poate deveni peste noapte dușman și dacă mai aveți și ceva de împărțit, iată și blocajul. Nu puteți merge atât de repede mai departe. Există și persoane și tineri care au idei și doresc să învețe, dar care se confruntă cu dificultăți financiare, iată ce poate bloca evoluția. Cvadraturile au efect mai puternic în ianuarie, apoi pe parcursul anului se mai formează, însă doar în cazuri speciale vor genera pierderea unor ocazii. Jupiter revine în Vărsător după 28 iunie, atunci când maleficii nu vor mai fi și lucrurile vor intra în normal. Problemele se rezolvă întotdeauna.Ceea ce este important de menționat este că aceste aspecte cu manifestare intempestivă pe mulți îi scutură de propriile lor atașamente și așa cum spuneam, tocmai ceea ce se întâmplă în ianuarie vă poate determina să căutați răspunsuri alternative. Puteți vindeca o boală prin metode alternative, ajungând apoi voi înșivă la o cunoaștere superioară, puteți pleca departe, încercând să vă eliberați de un “dușman”, puteți învăța dorind să ajutați generații plecând de la o boală sau o nedreptate a părinților.Între 13 mai și 28 iulie Jupiter, Marele Benefic intră temporar în Pești, unde va și retrograda, apoi revine și în 2023, de două ori. Peștii reprezintă pentru voi casa carierei și a rolului socio-profesional, acolo unde spuneam la începutul prezentării mele că se află și Neptun, planeta vocației. Asocierea dintre patronul vechi al Peștelui, Jupiter și cel nou, Neptun, nu poate veni decât cu și mai multă putere de manifestare a adevăratului vostru rol socio-profesional. Sunteți o zodie de oameni multi-talentați, dar de multe ori ignorați abilitățile și mergeți pe varianta pragmatică, dar care nu aduce atâtea satisfacții. Aș putea spune că Jupiter aduce oportunitatea unor funcții, poziții sociale, promovări, debut profesional, ocuparea unor poziții râvnite, însă nu despre asta este vorba. Jupiter în Pești are ceva magic, are o putere de Înger și voi veți fi cei care veți simți și gândi că ceea ce realizați atât în 2023, cât și în 2023, este cu ajutor Divin. Probabil că anumite conjuncturi întortocheate vor crea acest context al intervenției Divine, acolo unde doar imposibilul se zărea la orizont. Voi inșivă puteți deveni sursa de inspirație pentru alții, dacă va veți urma Destinul, zestrea astrală. Am spus mai sus că anul acesta se produce o conectare la Sine, misiune, chiar dacă la alții este nevoie de o dinamitare la început de an a stâncii ce ascunde comori și nestemate nebănuite. Hai să fim onești! Era nevoie de o scuturătură zdravănă, mai ales în cazul celor care în ultimii ani nu s-au simțit inspirați, erau nesiguri și se îndoiau de ei înșiși, pluteau în anxietăți ce tulburau până și cele mai frumoase clipe sau duceau pe picioare probleme de sănătate, fără să știe că exista leac.Pe 18 iulie 2023 Lilith intră în zodia Gemeni, ramane până pe 14 aprilie 2023 și aflata în tensiune cu Jupiter, Neptun, Karma din Săgetător va crea destule momente de ignoranță,  păcăleală. Totuși cel mai periculos moment pare să fie atunci când Lilith și Destinul se întâlnesc între 1 și 19 septembrie. Simțindu-vă cumva eliberați de anumite constrângeri, relaxați, cu o serie de probleme rezolvate, liberi și neamenințați de alte griji, puteți greși din nou, cădea într-o ispită, afectivă sau de alt gen, o revenire la o dependență, după un proces anevoios de terapie. Știți unde gresiți, nu asta ar fi problema, doar că dualitatea Geamănului pe tranzitul lui Lilith se poate accentua. Cu asta se ocupă Lilith, slăbește voința, creează vulnerabilitate. Lilith în Gemeni generează rațiuni absurde, fără rădăcini, ce pot demola adevărate progrese filozofice ale ființei voastre. Atenție la slăbiciuni, minciuni, furtul propriei căciuli, o iubire toxică ce vă fură mințile, deși întreaga voastră ființă era concentrată pe proiecte importante.

Bani

Aceste sectoare de viață sunt mai puțin solicitante în 2023 decât în alți ani pentru tine. Asta înseamnă că te simți mai puțin presat(ă) să iei decizii, să dispui de mai mult timp de gândire înainte să îți iei un angajament sau altul în plan profesional sau financiar. Încearcă așadar să dai dovadă de maturitate în felul în care îți organizezi programul și îți setezi obiectivele. În primul trimestru al anului, nu ți se trag semnale de alarmă în ceea ce privește finanțele sau ascensiunea ta în carieră. Dar dacă ai programate deplasări în străinătate în februarie sau examene importante, trebuie să știi că lucrurile s-ar putea să nu decurgă conform planului. Asta nu înseamnă însă automat că nu vei realiza ceea ce ți-ai propus cu ele, că vor fi un eșec. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca parteneriatele stabilite în vederea realizării de profituri comune – adică asocierile și colaborările – să îți dea de furcă, ba chiar să ai de pierdut de pe urma lor. Ai grijă cum te raportezi la cei cu care lucrezi în iunie. De la finele aceleiași luni, AstroDex prognozează că ascensiunea ta profesională decurge mai anevoios. În al treilea trimestru al anului, dar mai exact de la finele lui iulie încolo, te-ar putea tenta să te focusezi pe studii sau pe schimburi de experiență în străinătate sau mai departe de casă. Simți poate că ai ajuns într-un punct în care, dacă nu faci un curs de recalificare sau de perfecționare continuă, vei bate pasul pe loc în plan profesional și nu te vei dezvolta suficient. În ultimele trei luni ale lui 2023, reîncepi să realizezi profituri împreună cu cei cu care lucrezi și/sau cu partenerul. Pe la mijlocul lui octombrie, reușești să obții o nouă calificare sau promovezi un curs care îți va fi de mare ajutor pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să observi îmbunătățiri la nivelul statutului tău în societate și în carieră, deși sunt relativ timide. După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul al perfecționării pentru tine. Trebuie să te pui în temă cu noile practici și tehnologii în domeniu, mai ales dacă simți că ai atins un prag în dezvoltarea ta profesională, un platou pe care nu îl poți depăși. Mercur este stăpânul zodiei tale, iar acest lucru te poate ajuta să dobândeși ușor noi cunoștințe.

Relaţii

Femeia Gemeni este la femme fatale, femeia cu care nu te poti plictisi niciodata. Dualitatea firii sale condimenteaza orice viata, femeile din aceasta zodie fie iubesc cu tot sufletul, fie urasc din toata inima. De fapt, in cazul lor aceste doua stari se pot manifesta simultan fara nici o problema, ceea ce in mod firesc ii nedumereste pe cei din jur.Plictiseala in general ocoleste femeile din zodia Gemeni, si in anul 2023 nu se va face exceptie. Intrigi cu barbati, triunghiuri amoroase, despartiri, schimbari de aspect, incercari de a-si schimba radical viata – vor fi de toate, si numai asa vor putea Gemenii sa simta ca traiesc. Asta se va simti cel mai mult la sfarsitul verii, cand casa lui Venus isi va intra in drepturi. Dar prin luna octombrie si Gemenii se vor satura de acest carnaval de evenimente. Cea mai eficienta metoda de a-si stabiliza un pic viata ar fi sa faca o pauza si sa plece undeva departe de agitatia din oras. Puteti sa incercati sa notati intr-un caiet timp de o luna tot ceea ce nu va convine: fricile, telurile si obiectivele, in cele din urma va veti da seama ce va doriti cu adevarat. Tot ceea ce nu este important va fi dat la o parte si veti intelege ce este cu adevarat necesar.

Noroc

Haideți să fim puțin mai optimiști cu relația Saturn-Gemeni și să ne gândim puțin: Gemenii – adolescenții zodiacului, Saturn – bătrânul zodiacului. Unde în familie întâlnim mai multă dregoste și mai multă înțelegere dacă nu între bunici și nepoți? Între aceștia există firi nevăzute care îi leagă, care îi țin aproape într-o simbioză aproape perfectă. Bunicii judecă cel mai îngăduitor poznele nepoților. Deci să ne așteptăm la daruri din partea lui Saturn pentru năzdrăvanii Gemeni, să ne așteptăm la răsfățuri care nu sunt prea aspru amendate de Saturn. Și mai este un aspect, acela că „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Gemenii schimbă cu multă ușurință și învățătura le este cel mai la îndemână. Astrologul spune că 2023 nu va fi un an atât de îngrijorător precum pare la prima vedere.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Gemeni iulie 2022

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.