Horoscop anual Berbec 2023

Oroscopul 2023 pentru Berbec se învârte în principal în jurul siguranței materiale. De la începutul anului, vor cădea într-un fel de negare; totuși, se vor gândi intensiv la următorii pași pe care să-i facă în propria carieră. Acest stadiu se aseamănă cu metamorfoza omizii deoarece, în următoarele câteva luni, va ieși un fluture frumos care știe cu siguranță în ce direcție li se va îndrepta cariera. Horoscop Berbec 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Nativii din Berbec se bucură de un an înfloritor, sănătos. Acesta este un an minunat, în timpul căruia vei încerca să ai mai multă grijă de tine, te va interesa starea corpului tău, starea ta de bine și, cumva, te vei îndrepta către o ascensiune spirituală. Vei face mai multe exerciții fizice decât de obicei și nu vei abandona obiceiurile alimentare sănătoase. Mai mult, astrele îți vor oferi cadou energie pozitivă în cea mai mare parte a anului. Vei începe să-ți privești corpul cu mai multă bunătate și răbdare, să-l înțelegi mai bine și să-i urmărești mai atent semnele și nevoile. Poate că vei programa mai des întâlnirile cu medicul pentru controale de rutină sau vei alege să faci câteva schimbări majore și favorabile în stilul tău de viață. Există și o punct slab: sistemul osos. De aceea, pentru a evita accidentele, îți recomandăm să te deplasezi cu precauție în timpul sezonului rece, iar celor care se confruntă cu reumatism sau alte afecțiuni ale sistemului osteoarticular nu trebuie să neglijeze sfaturile specialistului. Horoscop Berbec 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Principala problema a Berbecului este impulsivitatea. Nativii din aceasta zodie pot sa adune cu rabdare bani pentru indeplinirea unui obiectiv maret (este singura situatie in care Berbecii dau dovada de rabdare), au un talent deosebit in a descoperi oportunitatile de a face bani si de a-i inmulti, dar de indata ce Berbecul are nevoie de ceva inutil, iarasi isi aduce buldozerul ca sa intoarca lumea cu susul in jos. Berbecul este un sclav al dorintelor sale, un shopaholic, un hedonist, si daca nu isi va invinge pasiunea pentru cumparaturi spontane, nu va fi niciodata bogat. Avem un singur sfat: educati-va si invatati sa va directionati banii in investitii. Important este sa nu-i investiti in valuta, pentru ca nu le aveti cu din astea, credeti-ne pe cuvant! Horoscop anual Berbec 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop anual Berbec 2023 – prognoză

Pluton rămâne în casa carierei Berbecului până în 2023, tranzit început în 2008. Așadar, Berbecii mai au timp să înțeleagă că, pentru a-și clădi o carieră solidă și o reputație pe măsură, trebuie să accepte necesitatea unei transformări personale și să aibă grijă să își gestioneze corect puterea personală. Nu este exclus ca o anumită experiență legată de carieră să conducă la o transformare importantă în plan psihic. Acum, că ai aflat care sunt cele mai importante tendințe astrologice generale ale anului, să trecem la partea a doua a horoscopului și să vedem cum stai cu dragostea în 2023.

O familie

Viața ta personală, dar mai ales relația cu rudele, nu se numără printre aspectele care ar trebui să te preocupe intens în 2023. Nici în 2023, dar nici în acest an nu apar semnale de alarmă că se întâmplă ceva ieșit din comun în gospodărie sau în viața de familie. Așadar, poți fii sigur(ă) că alături de cei dragi vei găsi înțelegere și suport atunci când întâlnești provocări pe alte planuri. În primul trimestru al lui 2023, adică în lunile ianuarie, februarie și martie, nu ar trebui să te confrunți cu temeri în ceea ce privește viața de familie. Există însă posibilitatea ca, pe parcursul lunii martie, să te confrunți cu o escaladare a tensiunilor în raport cu rudele apropiate cu care nu prea ai lucruri în comun. Tranzitul lui Marte prin casa aferentă poate conduce la asta. În următoarele trei luni ale anului, s-ar părea că vei avea parte de aceeași atmosferă armonioasă, în mare parte cel puțin. În luna iunie încă, Mercur retrogradează prin casa rudelor din harta ta solară, ceea ce ar putea face ca începutul verii să fie unul ușor tensionat în raport cu cei dragi. Se reiau discuții din martie sau ar puteaapărea alte pricini de discordie. În al treilea trimestru al lui 2023, te bucuri de pace și liniște în casă. Mercur, Venus și Marte tranzitează firesc casele aferente din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că ai parte de multă armonie în plan domestic, în relație cu părinții, rudele și copiii. S-ar părea că ai găsit rețeta unei comunicări adecvate cu cei dragi, care nu face rabat de la sinceritate și deschidere. În ultimele trei luni ale anului, lucrurile continuă în aceeași notă. S-ar putea totuși ca sărbătorile de iarnă să te surprindă într-o atmosferă tensionată cu rudele partenerului sau în raport cu cei dragi stabiliți în străinătate sau la distanță ceva mai mare de localitatea de origine. Astrodex prognozează că depărtarea își spune cuvântul în anumite situații și ați evoluat în direcții diferite. Paragrafele de mai sus scot în evidență faptul că 2023 nu este un an în care trebuie să duci grija relației cu familia, fie cea pe care ți-ai format-o tu ori din care provii. Lucrurile merg relativ bine, într-o inerție care nu prefigurează nici evenimente tensionate, nici o monotonie totală. Mai apar tensiuni din când în când, dar nu este cazul să îți faci griji în privința lor.

Carieră

La fel ca în 2023, sectorul profesional și al banilor rămâne un domeniu de viață ofertant și dinamic, în care poți avea deopotrivă mult de câștigat și tot atât de mult de pierdut. Ești o zodie de Foc Cardinală, iar asta înseamnă că te arunci adeseori cu capul înainte, dar pentru a te folosi pe deplin de potențialul acestui an, trebuie să îți temperezi acest gen de porniri. În primul trimestru al acestui an, proiectele pe termen lung, individuale sau de grup, respectiv colaborările cu ceilalți sunt un subiect fierbinte pe agenda ta. Investițiile nu sunt însă încurajate, mai ales în ianuarie și februarie, cu toate că ar putea apărea oportunități în acest sens. Știi cum se spune, „la pomul lăudat să nu mergi cu sacul”. Mai bine ești precaut(ă) decât să îți pară rău. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca ascensiunea ta profesională să decurgă mai anevoios, să lucrezi mai mult pentru rezultate pe care altfel le-ai fi văzut mult mai ușor. În luna iunie, recomandarea este să fii foarte atent(ă) dacă proți negocieri sau trebuie să semnezi contracte. Proiectele merg anevoios, iar Astrodex.ro nu încurajează investițiile. În al treilea trimestru al anului, mai exact la finele lui iulie, Jupiter revine în casa planurilor de viitor după o scurtă ședere în Pești. Asta înseamnă că ți se oferă șansa de a salva proiecte sau deziderate pe care le credeai eșuate sau pe punctul de a se pierde. De la jumătatea lui august încolo, ai grijă însă la cheltuieli. S-ar putea să fii destul de impulsiv(ă) în raport cu banii. În ultimele trei luni ale anului, ascensiunea ta profesională își reia cursul firesc. Pare, de asemenea, că și proiectele tale înregistrează mai multe progrese, că te înțelegi mai bine cu cei cu care lucrezi și colaborezi. Investițiile rămân încă o ruletă rusească, de pe urma căreia ai mult de câștigat sau pierdut, în funcție de alegerile pe care le faci. Dar ai grijă cum te porți cu superiorii. După cum reiese din paragrafele de mai sus, te numeri printre zodiile care au parte de un 2023 plin pe plan profesional și financiar. Ar putea părea că astrele nu vin în întâmpinarea ta cu prea multe vești bune, dar adevărul este că, în ciuda tuturor acestor provocări, realizările pe care le ai în acest an vor fi poate cele mai stabile din cariera ta de până acum.

Dragoste

Dragostea este conectată la aventuri în acest an care vine. Se mișcă la fel de rapid ca restul vieții tale și lansează noi explorații încântătoare atât din lumea interioară, care îți ține inima, cât și din cea exterioară, care te ajută să îți formezi visele. Perioade semnificative apar începând cu luna august, când Jupiter se mută în casa dragostei, romantismului și imaginației, iar apoi din nou în noiembrie, când Venus, face o retrogradă în Scorpion promițând întoarcerea pasiunii, fantezii și interludii erotice. Nu este puțin probabil ca o relație de dragoste intensă să se aprindă în timpul verii și să se transforme treptat într-un angajament intens, potențial pe termen lung. Explorarea a ceea ce îți luminează focurile într-un mod cât mai intim, a înțelege cine are sens și este profund important în lumea ta și găsirea de noi modalități de a împărtăși puterea sunt lecții de care te vei lovi.

Horoscop Berbec 2023 – la ce să te aștepți?

Primele gânduri care mă inspiră deschizând filele Zodiacului pentru Berbec, sunt legate de o promisiune. Nu doar că ceea ce este mai greu a trecut, dar iată că vă rămân aceste prime 6 zile ale lunii ianuarie 2023, cu Martele vostru aflat pe ultimele grade în domiciliul din Berbec, pentru a face un plan de acțiune pentru tot restul anului. Forța lui Marte este uriașă, după tot procesul anevoios prin care a traversat încă de la jumătatea anului trecut și după o perioadă lungă de retrogradare, care s-a încheiat la mijlocul lunii noiembrie 2023. Poate atunci ați aflat că nu mergeți în direcția bună, a trebuit să opriți și să schimbați viteza în “marche-arriere”. Dacă deja ați reușit să vă faceți o idee despre necesitatea schimbării, beneficiați și de raza pozitivă a lui Venus din Săgetător, care vă ajută să plecați într-o călătorie mai lungă, plini de speranță. Întotdeauna este vorba despre dispoziția și deschiderea cu care începeți anumite procese. Primul pas contează. 2023 debutează excepțional pentru voi cu Jupiter și Saturn, planete care vă ajută să vă exprimați potențialul la nivel social și profesional, pe semnul compatibil al Vărsătorului. Și 2023 a fost puternic în acest sens, dar mulți ați fost blocați tot anul, din diverse motive, mai mult sau mai puțin dramatice. 2023 devine mai prietenos, mai relaxat, mai fluid, mai spornic. Dacă 2023 v-a pus bețe în roate, a fost pentru ca în 2023 să renunțați la prerogativele obligatorii și să reușiți să vă îndreptați mai mult spre ceea ce vă place. Conjuncția Jupiter/Saturn aduce deopotrivă și informația norocului și a ajutorului prietenilor, dar și a celui Divin. Solicită însă responsabilitatea și efortul pe care orice om aflat în evoluție și cu aspirația de a crește din punct de vedere socio-profesional, trebuie să și le asume. Este momentul în care puteți transforma o pasiune într-o profesie și mai mult decât atât, nimic nu este mai folositor pentru a deveni independent și a scăpa de presiunea ierarhiilor de orice fel, decât acest tranzit. Bănuiesc că nu toți Berbecii sunt interesați de ceea ce oferă acest Horoscop. Cei care se simt în continuare confortabil cu ceea ce au, vor fi și ei purtați către informații noi. Depinde de fiecare ce alege.Jupiter trece mult mai repede decât prin alte zodii, rămânând în Vărsător între 20 decembrie 2023-13 mai 2023, apoi 28 iulie 2023-29 decembrie 2023 și aduce șansă, noroc, prieteni, oameni utili, ghizi, informații, protecție, bucuria de a fi într-un grup de oameni de la care puteți învăța. Cu atât mai mult este întărită această șansă, cu cât până la sfârșitul anului Destinul rămâne pe casa cursurilor de orice gen. Plouă cu optimism, chef de a participa la reuniuni, chef de a strânge voi oameni acasă sau a organiza petreceri, informații, care iată, vin ca o raza de lumină, tocmai pentru că intrați în contact cu oameni noi sau chiar prieteni vechi. Sunteți atinși de șansa de a întâlni într-un cerc anume o mare iubire, care până acum s-a ascuns, pentru că nu ați avut acces la această nouă lume. Jupiter vine cu o propunere pe care nu aveți voie să o ratați. Vine poate cu un succes efemer pe care îl puteți avea la un concurs de orice gen sau participând la o emisiune de talente. Ce mai lipsește este curajul specific Berbecului și dacă l-ați ascuns într-un sertar, este bine să îl scoateți de acolo. Vărsătorul este o zodie de deschidere amplă și dacă cineva care știe că gătiți bine, vă sugerează să faceți asta într-un show televizat, acum, mai mult ca oricând, trebuie să lăsați falsul “simț al penibilului” la o parte și să vă concentrați pe abilitatea voastră. Este doar un exemplu. V-am spus că unele idei vin de la cunoscuți. Sigur că puteți avea tendința să le ignorați, însă sper ca prietenii voștri să fie suficient de răbdători și persuasivi, și să nu vă lase să abandonați șansa. Ajutorul prietenilor sau al altor oameni, poate veni, grație lui Jupiter, pe foarte multe căi și va întâmpina multe dintre problemele voastre, dacă îndrăzniți să cereți ajutorul. Destinul în Gemeni înseamnă comunicare. Nu este anul în care să fiți singuri. Copiii pot urma sporturi de grup și chiar adulții pot reveni la pasiuni mai vechi, cum ar fi fotbalul sau baschetul, formând echipe cu prieteni vechi și noi.

Bani

La fel ca în 2023, sectorul profesional și al banilor rămâne un domeniu de viață ofertant și dinamic, în care poți avea deopotrivă mult de câștigat și tot atât de mult de pierdut. Ești o zodie de Foc Cardinală, iar asta înseamnă că te arunci adeseori cu capul înainte, dar pentru a te folosi pe deplin de potențialul acestui an, trebuie să îți temperezi acest gen de porniri. În primul trimestru al acestui an, proiectele pe termen lung, individuale sau de grup, respectiv colaborările cu ceilalți sunt un subiect fierbinte pe agenda ta. Investițiile nu sunt însă încurajate, mai ales în ianuarie și februarie, cu toate că ar putea apărea oportunități în acest sens. Știi cum se spune, „la pomul lăudat să nu mergi cu sacul”. Mai bine ești precaut(ă) decât să îți pară rău. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca ascensiunea ta profesională să decurgă mai anevoios, să lucrezi mai mult pentru rezultate pe care altfel le-ai fi văzut mult mai ușor. În luna iunie, recomandarea este să fii foarte atent(ă) dacă proți negocieri sau trebuie să semnezi contracte. Proiectele merg anevoios, iar Astrodex.ro nu încurajează investițiile. În al treilea trimestru al anului, mai exact la finele lui iulie, Jupiter revine în casa planurilor de viitor după o scurtă ședere în Pești. Asta înseamnă că ți se oferă șansa de a salva proiecte sau deziderate pe care le credeai eșuate sau pe punctul de a se pierde. De la jumătatea lui august încolo, ai grijă însă la cheltuieli. S-ar putea să fii destul de impulsiv(ă) în raport cu banii. În ultimele trei luni ale anului, ascensiunea ta profesională își reia cursul firesc. Pare, de asemenea, că și proiectele tale înregistrează mai multe progrese, că te înțelegi mai bine cu cei cu care lucrezi și colaborezi. Investițiile rămân încă o ruletă rusească, de pe urma căreia ai mult de câștigat sau pierdut, în funcție de alegerile pe care le faci. Dar ai grijă cum te porți cu superiorii. După cum reiese din paragrafele de mai sus, te numeri printre zodiile care au parte de un 2023 plin pe plan profesional și financiar. Ar putea părea că astrele nu vin în întâmpinarea ta cu prea multe vești bune, dar adevărul este că, în ciuda tuturor acestor provocări, realizările pe care le ai în acest an vor fi poate cele mai stabile din cariera ta de până acum.

Relaţii

Femeile din zodia Berbec sunt directe, egocentrice si obisnuite sa-si atinga obiectivele. Nici macar nu se pot gandi ca visurile lor s-ar putea sa nu se indeplineasca, si daca situatia reala nu le convine,vor aduce excavatorul si vor intoarce totul invers. O fi bine asta? In anul Bivolului Alb de Metal – nu prea. Greutatea simbolului anului si temeinicia acestuia vor infrana nerabdarea Berbecului si uneori il vor impiedica sa-si indeplineasca planurile. Si poate ca e spre bine, Berbecii de mult isi doresc sa-si renoveze locuinta, sa-si reamenajeze spatiul, sa se ocupe pana la urma mai mult de propria persoană. Poate a venit timpul pentru asta.Pe plan personal, in viata femeilor din zodia Berbec se vor produce schimbări mari. E timpul sa-si aleaga trandafirul din gradina cu flori prin care se tot plimba. Femeile Berbec sunt jucause, cochete, atrag cu usurinta atentia barbatilor si cred ca e ceva normal si asa va fi mereu, insa anul 2023 este perioada perfecta pentru intemeierea unei relatii trainice, de lunga durata. Nu ratati momentul!In plus, femeile Berbec adora viteza si senzatiile tari, dar tot timpul le amana pentru mai tarziu, considerand ca aceste dorinte nu sunt practice si trebuie puse pe plan secundar. Acestea, la randul lor, contin resurse care va pot ridica la inaltimi noi. Va place viteza? Cumparati-va o masina tare. Vreti sa sariti de la inaltime? Centrul de Bungee Jumping din Herastrau va asteapta. Curaj!

Noroc

Nativii Berbec sunt mai puțin avantajați pentru că trăirile lor interioare nu sunt în concordanță cu vibrațiile anului, impulsurile le sunt ascunse de Saturn și sunt în situația de a face efort în plus pentru orice dorește să obțină. Avantaj Berbec 2023: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Și începuturile sunt de partea nativilor Berbec. Aici este domeniul în care nativii aceștia sunt maeștri!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Berbec iulie 2022

Daca ne uitam la cum incep nativii Berbec aceasta luna, ii gasim in elementul lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.