Horoscop anual Balanta 2023

Anul 2023 va fi o perioadă mai echilibrată pentru Balanțe, dar asta nu înseamnă că ar trebui să iei lucrurile ușor. Dacă te comporți prea rece, ai putea respinge oamenii apropiați. Cu toate acestea, puteți conta pe faptul că pentru Balanță, horoscopul 2023 a pregătit o mulțime de succese atât mici cât și mari – după anii precedenți, aceasta este o recompensă cu adevărat meritată. Horoscop Balanta 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pentru nativii din Balanță, grija pentru sănătate, pentru aspectul fizic și modul în care vă simțiți în fiecare zi a început din 2023. Deși starea ta generală de sănătate s-a îmbunătățit, simți că mai este loc pentru mai multe. În anul precedent, ai descoperit terapii și activități benefice, ceea ce înseamnă foarte mult pentru tine. Acum știi ce trebuie să faci, care schimbări din stilul tău de viață sunt benefice pentru tine și îți aduc bucurie, iar stelele prezic și o puternică ascensiune spirituală. Cei dragi vă sprijină și ideile și viața dvs. se schimbă și, de fapt, este posibil să fie nevoie să le implementezi și în viața lor, deoarece devin adepți ai ideilor tale. Horoscop Balanta 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Neputinta de a spune “nu” ii poate lasa pe nativii din zodia Balanta in anul 2023 fara sume destul de impresionante: banii vor fi folositi pentru ajutorarea prietenilor, dar nu exista nici o garantie ca vor fi returnati. Asadar, daca nu puteti refuza oamenii, pur si simplu imprumutati sume pe care nu va este frica sa le pierdeti. Pentru Balanta anul 2023 este, in general, o perioada instabila si slab previzibila din punct de vedere financiar. Nativii din aceasta zodie au sanse mari atat sa-si creasca veniturile, cat sa si sufere pierderi mari. Este indicat sa evite investitiile si proiectele noi, care s-ar putea sa-i duca la faliment. In plus, in lunile de vara Balantele s-ar putea sa nu aiba grija cu banii. Intr-un moment de nesabuinta, este posibil sa faca o achizitie costisitoare pe care o vor regreta mai tarziu. Cel mai degraba va fi ceva frumos si luxos. Horoscop anual Balanta 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop anual Balanta 2023 – prognoză

În luna mai 2023 Jupiter intră în casa VI a Balanței, unde stă până la 28 iulie, apoi se întoarce în mers retrograd în casa V; la 29 decembrie, însă, Jupiter își începe tranzitul de lungă durată prin casa VI a Balanței, care se va încheia în 2023. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că poți înregistra progrese în plan profesional și în ceea ce privește sănătatea. Pe de altă parte, unele Balanțe ar putea avea revelații interesante legate de dimensiunea spirituală a bolilor sau de conflictele emoționale care se află în spatele multor boli ori afecțiuni. Trei dintre cele patru eclipse din 2023 îți activează axa cunoașterii, ceea ce este deosebit de stimulant. Eclipsa de Lună de la 26 mai 2023 activează casa III a Balanței (comunicarea, învățarea, schimburile, tranzacțiile, comunicațiile și transporturile, relațiile cu vecinii și cu rudele); aceeași casă este activată de eclipsa de Soare de la 4 decembrie. În consecință, este posibil să treci printr-un moment de criză în relația cu frații, surorile ori vecinii, sau să resimți neliniști în legătură cu mediul în care muncești și trăiești. Nu este exclus să iei în considerare ideea de a te muta dar, pe de altă parte, poate că n-ar strica să devii mai implicat în viața comunității din care faci parte.

O familie

Sectorul vieții de familie a fost destul de mult afectat de mișcările astrelor în ultimii ani, iar efectele le vei simți și în 2023. Ai făcut eforturi pentru a te bucura de o atmosferă liniștită acasă, pentru a concilia diferențele de viziune între tine și anumiți membri ai familiei. Mai ai încă de lucrat în privința anumitor aspecte, dar lucrurile evoluează într-o direcție bună. În primul trimestru al anului, lucrurile merg bine în mare parte, dar s-ar putea să existe probleme legate de modul în care comunici cu copiii. S-ar putea să nu înțelegi anumite puncte de vedere pe care le au ei, ceea ce face interacțiunea dintre voi greu de gestionat în luna februarie. Încearcă să vezi cum ai putea crea o punte peste prăpastia dintre generațiile voastre. În următoarele trei luni ale anului acesta, atmosfera din casă ar putea avea de suferit într-o anumită proporție. Acest lucru se datorează retrogradării lui Pluto prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce riscă să creeze tensiuni sau o distanțare emoțională între tine și persoana iubită. De asemenea, ar putea avea de suferit comunicarea cu rudele partenerului. În al treilea trimestru al anului, ți se oferă prilejul să lucrezi mai îndeaproape la relația cu copiii. Poate reușești să le oferi mai mult din timpul tău ori să te deschizi mai mult față de preocupările și viziunile lor. De la finele lui septembrie încolo, poți întâmpina unele probleme de comunicare cu ei, dar se vede că vă îndreptați într-o direcție mai bună decât înainte. În ultimele trei luni ale lui 2023, te bucuri de atmosferă caldă acasă. Tot din octombrie, reintri în normalitate și în raport cu copiii, semn că eforturile depuse în lunile anterioare încep să dea roade. De sărbători, Astrodex.ro prognozează că stresul asociat sărbătorilor ar putea aduce în actualitate unele probleme de relaționare, dar nu este vorba despre ceva serios, care să îți dea de gândit. După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2023 este unul în care trebuie să te apleci asupra relației cu copiii și asupra modului în care te înțelegi cu membrii familiei de origine. Prăpastia dintre generații vă poate afecta destul de puternic, dar poți găsi metode a construi punți de comunicare peste ea, de a găsi moduri prin care puteți relaționa în ciuda ei.

Carieră

Nici anul 2023 nu îți rezervă prea multe surprize pe acest plan. Acest lucru este sinonim, în unele cazuri, cu vești bine, în sensul că nu ai motive să te îngrijorezi în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile, dar în alte situații, există riscul ca unele proiecte să nu evolueze în ritmul pe care ți l-ai fi dorit. Este foarte important cum gestionezi tu oportunitățile care apar. În primul trimestru al anului, totul pare să meargă bine pentru tine pe acest plan. Nu există situații sau influențe care ți-ar putea afecta proiectele, motiv pentru care progresele așteptate nu vor întârzia să apară. S-ar putea însă ca, în ianuarie și februarie, să fii tentat(ă) să faci unele cheltuieli care nu reprezintă o prioritate pentru a impresiona pe cineva drag. Temperează-ți obiceiurile de consum. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la jumătatea lunii mai încolo, Jupiter îți atrage atenția asupra muncii prin șederea sa scurtă în casa aferentă din horoscopul tău general. Se întrevăd așadar câteva luni solicitante și aglomerate, dar fii sigur(ă) că beneficiile vor fi pe măsură. AstroDex prognozează că onorariul sau răsplata așteptată vine mai târziu decât credeai. În următorul trimestru al anului, îți poate fi dificil să te bazezi pe anumite persoane cu care derulezi activități profesionale. Retrogradarea lui Uranus printr-o importantă casă relațională din harta ta solară îți afectează relația cu ei în a doua jumătate a lui august. În plus, de la finele lui septembrie încolo, nu îți mai găsești tu forța de a da dovadă de răbdare în anumite situații. În ultimele trei luni ale lui 2023, se reintră în normalitate pe mai multe paliere. Te înțelegi mai bine, din octombrie încolo, cu cei cu care lucrezi, iar nivelul de randament de care dai dovadă crește de la o zi la alta. Pe de altă parte, cresc cheltuielile în decembrie, dar acest lucru are mai mult legătură cu venirea sărbătorilor decât cu o schimbare în privința obiceiurilor tale de consum. Dacă citim pe diagonală paragrafele de mai sus, vom vedea că, în 2023, provocarea ta cea mai mare este aceea de a-ți găsi motivația. Ai nevoie de ea în relație cu ceilalți, atunci când moralul este jos și în raport cu sarcinile pe care le ai de dus la îndeplinire. În felul acesta, vei profita la timp de oportunitățile care apar și nu îi vei lăsa pe alții să ți-o ia înainte.

Dragoste

Există surprize romantice pe tot parcursul acestui an. Noii iubiți sau un mod nou de a vedea un partener actual îți pot lumina visele încântătoare în aproape orice moment. Călătoria poate fi legată de o posibilitate senzuală sau… cineva dintr-un loc destul de exotic poate fi centrul atenției tale. Cu o mare parte din acest an subliniind viitorul tău și modul în care dorești să-l construiești, dragostea ia și o notă oarecum serioasă. Totuși, învață să te joci și să te distrezi păstrându-ți angajamentele și legăturile potențiale de lungă durată. Venus, planeta ta conducătoare, face un tranzit retrograd în octombrie și noiembrie în semnul pasional al Scorpionului care promite întoarcerea cuiva … sau o amintire puternică din trecut. Această perioadă este foarte concentrată pe modul în care îți alimentezi nevoile de securitate și stimă prin conexiunile intime și parteneriatele tale. Petreci mult timp pe parcursul anului amintindu-ți de autonomia și abilitatea dvs. inerentă de a satisface cele mai multe nevoi ale vieții și vei fi în linie pentru a te bucura de abilitatea pe care retrogradul Venus o accelerează.

Horoscop Balanta 2023 – la ce să te aștepți?

Trei ani de zile mi-am căutat cuvintele pentru a reuși să transmit Balanțelor că există și ceva bun în tranzitul căzut al lui Saturn pe Capricorn și nu pot decât să sper că s-a înțeles că a fost vorba despre o constrângere astrală, o suprasolicitare la maxim a tuturor energiilor, mentale, fizice, psihice și emoționale, care aveau ca scop unic, forțarea unei zodii tributare “altora”, de a se regăsi pe Sine, indiferent ce a însemnat asta pentru fiecare în parte.

Bani

Nici anul 2023 nu îți rezervă prea multe surprize pe acest plan. Acest lucru este sinonim, în unele cazuri, cu vești bine, în sensul că nu ai motive să te îngrijorezi în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile, dar în alte situații, există riscul ca unele proiecte să nu evolueze în ritmul pe care ți l-ai fi dorit. Este foarte important cum gestionezi tu oportunitățile care apar. În primul trimestru al anului, totul pare să meargă bine pentru tine pe acest plan. Nu există situații sau influențe care ți-ar putea afecta proiectele, motiv pentru care progresele așteptate nu vor întârzia să apară. S-ar putea însă ca, în ianuarie și februarie, să fii tentat(ă) să faci unele cheltuieli care nu reprezintă o prioritate pentru a impresiona pe cineva drag. Temperează-ți obiceiurile de consum. În următoarele trei luni ale lui 2023, dar mai ales de la jumătatea lunii mai încolo, Jupiter îți atrage atenția asupra muncii prin șederea sa scurtă în casa aferentă din horoscopul tău general. Se întrevăd așadar câteva luni solicitante și aglomerate, dar fii sigur(ă) că beneficiile vor fi pe măsură. AstroDex prognozează că onorariul sau răsplata așteptată vine mai târziu decât credeai. În următorul trimestru al anului, îți poate fi dificil să te bazezi pe anumite persoane cu care derulezi activități profesionale. Retrogradarea lui Uranus printr-o importantă casă relațională din harta ta solară îți afectează relația cu ei în a doua jumătate a lui august. În plus, de la finele lui septembrie încolo, nu îți mai găsești tu forța de a da dovadă de răbdare în anumite situații. În ultimele trei luni ale lui 2023, se reintră în normalitate pe mai multe paliere. Te înțelegi mai bine, din octombrie încolo, cu cei cu care lucrezi, iar nivelul de randament de care dai dovadă crește de la o zi la alta. Pe de altă parte, cresc cheltuielile în decembrie, dar acest lucru are mai mult legătură cu venirea sărbătorilor decât cu o schimbare în privința obiceiurilor tale de consum. Dacă citim pe diagonală paragrafele de mai sus, vom vedea că, în 2023, provocarea ta cea mai mare este aceea de a-ți găsi motivația. Ai nevoie de ea în relație cu ceilalți, atunci când moralul este jos și în raport cu sarcinile pe care le ai de dus la îndeplinire. În felul acesta, vei profita la timp de oportunitățile care apar și nu îi vei lăsa pe alții să ți-o ia înainte.

Relaţii

Femeile Balanta sunt atragatoare, fermecatoare, cochete, si sunt gata sa renunte la ultimul leu pentru un lucru sau bibelou frumos. Adora estetica in toate: in mobila, haine, ambianta, oameni, cei din jur simt asta si trag instinctiv spre ele. Le este greu uneori sa aleaga, de aceea in anturajul lor deseori apar personaje intamplatoare, carora femeile Balanta nu au putut sa le spuna la un moment dat “nu”.Din pacate, in incercarea de a le face tuturor pe plac pentru a nu supara pe nimeni, femeile Balanta adesea isi pierd propria identitate. Iar in anul 2023 vor avea loc situatii, in care reprezentantele acestei zodii va trebui sa-si defineasca clar pozitia. Va fi valabil si pentru relatiile cu persoanele apropiate, si pe plan profesional. Nu va simplu si usor, dar va fi necesar.In a doua jumatate a anului, se poate incepe pe neasteptate o noua poveste de dragoste: poate se vor reaprinde sentimente vechi, sau poate vor lua nastere altele noi, dar dintr-un oarecare motiv veti hotara ca nu este momentul potrivit pentru dragoste. Pacat. Ati putea construi o relatie de lunga durata.In ceea ce priveste finantele, nu incercati sa va depasiti limitele, daca veti ajunge la epuizare, nici banii nu va vor bucura. Stiti foarte bine cum sunteti: bucuriile marunte, dar personale, mai ales daca se asociaza cu frumusetea, va ofera o senzatie de fericire si mai pronuntata. Asadar, profitati de asta!Si incercati sa nu va bagati in credite. Nu in acest an.

Noroc

Marea Conjuncție care are loc în data de 21 decembrie și a cărei influență începe ceva mai devreme în anul 2023, exercită totuși cea mai mare influență în anul 2023. Este o un aspect care are loc la circa 20 de ani și își exercită influența pe o prioadă destul de lungă, mare parte a anului 2023. Pentru nativii Balanță, Marea Conjuncție are loc în domeniul pasiunii, al iubirilor, al copiilor, a tot ce creează nativul și ce lasă în urma lui. Trebuie să menționăm faptul că în anul 2023, nativii Balanță s-au ocupat foarte mult de casă, au stat mai mult retrași, s-au ocupat foarte mult de părinți, au fost preocupați să își construiască un cămin, să își renoveze casa. Alții dintre nativii Balanță au mers foarte mult către rădăcini, s-au gândit la ce au învățat de la bunici lor, de la părinții lor. Și, mai ales, în tot ce au făcut au căutat sursa, acea sursă primordială, au făcut o adevărată obsesie pentru aceasta. Dacă până acum au fost cuminți, dacă până acum s-au îngrijit de familie, au studiat rădăcinile a tot și a toate, acum, în 2023, doresc să creeze, doresc să facă ceva nou, cu totul și cu totul. Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Balanta septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.